Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Gent of directe omgeving.

810 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie, renovatie appartement, grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen, bakons vergroten van appartement, aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school, volledige huis schilderen, houten gevelbekleding met isolatie, schilderwerken in huis uitvoeren, vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren, gevel bekleden met sidings, aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken, trapgat verplaatsen, afwerken plat dak, afwerken gerenoveerd huis, terras vernieuwen met duurzaam hout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gent:

Schouw en mezzanine afbreken

De schouw moet over drie verdiepen afgebroken worden. Ook de mezzanine op de zolder. Het betreft een kleine rijwoning.

Herstellen van schuifdeur in groepspraktijk

In onze groepspraktijk klemt een schuifdeur. Graag iemand die dit kan aanpakken en meer permanente oplossing kan voorstellen.

Grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen

Ik heb de intentie om zelf mijn binnenmuren te metsen. Omwille van gebrek aan ervaring en materiaal zou ik graag de grondwerken en de kelder door de aannemer laten doen. Verder zou ik graag een aanspreekpunt hebben voor advies en eventueel licht praktische hulp indien nodig.

Muurtje opmetsen

Ik ben op zoek naar iemand die een muur kan opmetsen van ongeveer van 6 m breed. De muur dient een 30 cm opgemetst te worden.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini 260/200 van Makro laten plaatsen. Deze is vandaag opbesteld en reeds betaald. Ook de vloer en goten zijn bijbesteld en dient geplaatst te worden. Er is een betonnen vloerplaat reeds gegoten.

Plaatsen cv installatie en bezetwerken en vloerwerken

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een CV installatie (condens ketel met 1 radiator) een douchecel en WC alsook iemand voor het uitvoeren van bezetwerk en plaatsen van ondervloer en vloer (tegels of parket ) in een studio te Gent.

Waterput boren inclusief installatie pomp

Ik wil graag een put boren om gebruik te kunnen maken van het grondwater. Het water moet niet aangesloten worden op de leidingen, is voornamelijk voor besproeien van de planten etc. Graag inclusief de installatie van een pomp met de nodige koppel/wisselstukken.

Chalet bekleden met Thermowood

Bestaande houten chalet (blokhutprofielen) van ongeveer 25 jaar oud bekleden met thermowood. Vooral het hout van de puntgevel en zijgevel op west en zuidkant beginnen slecht te staan. Het is de bedoeling een nieuwe wand voor de bestaande gevels te laten plaatsen, met al dan niet isolatie er tussen. De voorkeur gaat hierbij uit naar thermowood. Graag de werken laten uitvoeren in de maand september-oktober.

Diverse klussen uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Muur herschilderen van badkamer en haal na vochtprobleem. Gemetselde tuinmuur in cement verfraaien.

Nieuw hoekprofiel plaatsen en herschilderen

Ik heb een vochtprobleem. De buitenkant van de badkamer bevat een hoekprofiel die is gaan roesten. Herstellen en een beter hoekprofiel erin laten steken en dan de plaatsen waar het behangpapier is verwijderd laten schilderen in ongeveer dezelfde kleur.

Lampen in de winkel

TL hanglampen armaturen testen + TL ballast vervangen.

Diverse klussen

Werken in huis. Venster en deur terug slotvast maken. Lusters terug recht hangen. Luster (her)aansluiten elektriciteit. Deurtjes keuken terughangen. Keukenkraan vervangen. Silicone vervangen keuken. Gat droogkast maken. Lichtje badkamer aansluiten. Gaten boren elektriciteit living. Brievenbus. Gang behangen. Trap schilderen. Koer schilderen.

Monteren van opklapbed

Assemblage van de opklapbare éénpersoonsbed van Weba en vastmaken aan de muur.

Diverse klusjes uitvoeren

Zeer dringend (moet voor 15 mei gebeuren, opzeg huur appartement). Voor een 2 slp appartement in Gent, goed bereikbaar, parkeermogelijkheid: - Schuren vloer - Volledig schilderwerk - Reparaties keukenkasten/tafel/deurlijsten en nieuwe deur WC - reparatie marmeren vloer - sanitair nazicht + brander nazicht, heropspuiten douche met siliconen.

Klusjesman voor diverve zaken

Volgende werken zouden moeten uitgevoerd worden in een kantoor, waar we net verhuisd zijn: - Aansluiting machine ijsblokjes (toevoer aanwezig) en vast zetten - Inbouw vaatwas is reeds aangesloten, maar nog niet horizontaal gezet en vastgemaakt - Koffiemachine aansluiten op toevoer en afvoer (kraantje + afvoer reeds aanwezig) - 1 afvoer moet verlengd worden om wasmachine (+/- 2m) + koffiemachine (+/- 4m) op aan te sluiten. - 1 toevoer moet verlengd worden voor aansluiting koffiemachine (+/- 4m)

Klusjesman nodig

2 Plafondlampen plaatsen. Klein behangwerk. Gootsteen herstellen. Slot herstellen.

Klusjesman Gent

Ik moet een aantal plekken muur die geschaafd zijn door een kat laten maken. Dit betreft drie of vier plekjes, die opnieuw geplakt zouden moeten worden. Kan u me laten weten wat de prijs hiervan zou zijn, vermoedelijk gaat dit over een uur, max. Twee uur werk.

Vervanging bankirai balkonterras

De bankirai van het balkonterras is versleten. Ook de zes dragende dwarsbalken zijn aangevreten door het vocht. Daardoor zijn de schroeven losgekomen. Dwarsbalken en bankirai moeten dus vervangen worden. Grootte van het balkonterras is ongeveer 3 x 3 meter. Het aansluitende bankiraiterras van 2 x 3 meter dat ook op dwarsbalken ligt, maar wel op een stenen vloer ligt, moet mogelijks ook vervangen worden.

Kleine reparatie wasmachine kusman

Het elektrisch contact van mijn wasmachine is stuk en wens dit te laten herstellen ter plaatse.

Keuren boiler Vaillant

Keuring van de boiler.

Plaatsen stenen plinten

Er moet op één muur over de lengte van een rijhuis stenen plinten (her)plaatst worden. De muur werd afgekapt, waardoor de onderste 5 cm opnieuw bezet moet worden alvorens de plinten te plaatsen.. Ongeveer een 10 a 15 lopende meter.

Balkon herstellen

Ons betonnen balkon, met glazen tegels is aan restauratie toe. Wij kunnen niet zelf inschatten wat de mogelijkheden zijn, daarom graag iemand die wil komen kijken.

Klein elektriciteitsklusjes in winkel

Ik zoek iemand die voor mij een gevellamp kan rechtzetten (stamp gekregen tijdens renovatiewerken aan dak) en 4 nieuwe lampen kan vervangen. Is op 3 meter hoogte. Afhankelijk van de vakmannen nog meer elektriciteitswerken te doen in een andere winkel.

Batterij vervangen in spelsysteem van urinoir

Het urinoirsystheem om door te spoelen werkt niet meer. Waarschijnlijk gewoon batterij vervangen.Bij de firma : Produo.

Verbouwing trap verplaatsen

Verplaatsen van trap, stuk trapgat maken,stuk trapgat dichten,valse muur plaatsen,trap losmaken en (ver-)plaatsen. Best komen kijken ter plaatse.