Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
algemeen aannemer voor renovatie halfopen bebouwing, rieten dak naar pannendak, gevel renoveren van kantoorgebouwen, nieuwe cv ketel plaatsen met radiatoren, aanleg tuin met zwembad, oude woning en bergplaats afbreken, vernieuwen of renoveren van voetpaden en opritten, oude hangar renoveren naar vergaderruimte/feestzaal, volledige installatie cv plaatsen, verwijderen van struiken en bomen, plaatsen van omheining, nivelleren en gazon zaaien, garage bijgebouw, afbraak van woning, gevel reparatie scheuren + crepi aanbrengen, vervangen van huidige ketel door Bulex of Vaillant, gevel met isolatieplaten bekleden en bezetten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gent:

Herstellen dakgoot door lekkage en schilderen

Mijn dakgoten dienen herstelt te worden. Deze zijn met roofing aan binnenzijde, dient met coating herschilderd te worden of eventueel epdm. Door de waterlekkage is overal verf losgekomen. Ongeveer een 6 meter.

Afbreken schoorsteen (bovendaks)

Deze schoorsteen zou moeten verwijderd worden....en het gat terug dichten

Brandladder bevestigen tegen gevel

Ik zoek een klusser die een bestaande ladder van 4 m kan plaatsen tegen de achtergevel als brandladder.

Crepi met isolatie plaatsen

k heb reeds enkele muren met crepi maar enkele ontbrekende stukken die bezet waren met andere materialen die nu aan vernieuwing toe zijn zou ik ook in crepi willen laten doen. De oppervlakte is niet echt geweten , ongeveer 50 a 100 m². Best ter plaatse komen kijken.

Akoestische wand plus deur plaatsen

Door de achterwand achter ons podium (in ons café) en langs de deur in die wand gaat veel te veel geluid naar de verderop gelegen ruimte. Wij willen het geluid op het podium niet meer langs die achterwand horen ontsnappen. Graag een oplossing voor de wand en de deur.

Afbreken afdak en een nieuw plaatsen

Ons afdak achteraan lekt, het is een afdak met serreglas, heel warm dus. We willen het vervangen door een nieuw afdak met ander glas en zonnewering. Soort luifel. Komen kijken ter plaatse.

Kleedkamers en afzonderlijk toilet maken

Wij hebben een aparte kleedkamer en aparte personeelstoiletten nodig. Een huidige bureau moet toilet worden en het huidige toilet moet een deel van de kleedkamer worden.

Vochtprobleem oplossen en muur herstellen

Ik heb een vochtprobleem op de achtermuur van mijn huis. Ik vermoed dat het water door de muur sijpelt via de waterafvoer van de garagebox achter mijn huis. Ik zoek een specialist om de oorzaak op te sporen en te behandelen en ook de muur moet men repareren.

Stucwerk zolder

Zolder is 8m65 lang en nok is 2m95 hoog. De twee driehoekige muren komen dus in totaal op 25,52m² Zoals je kan zien op de foto's hangen er buizen in de weg. Het stuk rechtstreeks achter de buizen hoeft niet bezet te worden.

Herstellen vochtschade

We willen de vochtschade in onze woning laten herstellen (zie foto's). Verwijderen , stuccen en verven.

Rolluiken plaatsen voor een winkel Gent

Wij zouden graag een rolluiken plaatsen voor de winkel. de maat is 401*278 cm.

Lekkend roofing dak herstellen/vervangen

Ik wens een klein roofing dak 3 x 3 met koepel te laten herstellen. Er is ergens een lek maar moeilijk te vinden.

Klimop snoeien

De klimop op de koer van mijn kleine woning begint stilaan de aanpalende rijhuizen te overwoekeren. Deze moet dringend worden verwijderd om schade aan de woningen te voorkomen. De oppervlakte is ongeveer 20 m².

Plaatsen regenwaterput

Plaatsing van een platte regenwaterput in de tuin (onder nog aan te leggen terras), tijdens renovatiewerken (aannemer wil het zelf niet doen). Indien nodig (als platte regenwaterputten niet in assortiment zitten) dat deze reeds op site is. Water dient ook binnen gebruikt te worden.

Waterdicht maken of opvullen oude beerput

Het gaat om een put van 3000 liter die mag opgevuld worden, aangezien we nu rechtstreekse afvoer hebben.

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Achtergevel, zuidwest, van een burgerwoning, bepleistering komt lost. Hout voor zicht, onderhoudsvrij, goede beschutting gevel en ventilatie. Vrezen bij (verkeerde) isolatie van achtergevel vochtproblemen in huis, oud herenhuis, kamer vocht moet via de muur naar buiten kunnen, willen geen aanslag in kamers. Denken hout biedt hier oplossing, mooie afwerking, uitzicht, onderhoud, plaatsing. Halfopen woning of rijhuis De oppervlakte is ongeveer tussen 30 tot 45 m².

Vloer uitbreken en chappe leggen buiten + geurhinder binnen door putje wegwerken

Buiten deel vloer uitbreken en nieuwe chape leggen , ook binnen is iets mis met de vloer in salon. Ik kan dat zo niet uitleggen, het heeft met een putje te maken die toegemaakt is een paar jaar, maar nu nog stinkt in huis.

Aansluiting inbouwgashaar

Inbouwgashaard aansluiten. Deze werkt nog perfect en deze zouden wij willen laten plaatsen in een schouwmuur ter vervanging van de aanwezige gaskachel (zie foto 1). Wij hebben reeds iemand gevonden die de plaatsing wel zou willen doen, maar deze persoon mag de aansluiting zelf niet doen. Wij zijn dus naar iemand erkend op zoek die de haard kan aansluiten.

Renovatie regenput

Graag wil ik mijn regenput renoveren, er is een scheur(en) te dichten en opnieuw te bezetten. Optioneel: plaatsing hydrofoor en oppervlakte vlotter en filter.

Klussen in huis uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - automatische afsluiting wastafel werkt niet meer - spoelsysteem toilet lekt - kraan keuken verkalt, maar ik krijg het niet losgedraaid - luchter living werkt niet en gewoon lamp vervangen is niet voldoende

Rookmelder en warmtemelder plaatsen

Plaatsen van 1 rookmelder in de hal en 1 warmtemelder in de keuken van een appartement. Kunt u een prijs berekenen met rook-en warmtemelder en zonder de melders

Afwasbak herstellen en waterverlies nakijken

Er komt een sissend geluid uit de afvoer van keuken afwasbak. Meterstand water: ongeveer vijf liter waterverlies per nacht.

Sleutelbord maken

Graag een sleutelbord in (parket) om te hangen aan de muur +/- 60 tal haken, zie foto in bijlage Maken en ophangen aub.

Raam binnendeur vervangen

Ik wil een raam in een binnendeur laten vervangen met zo origineel mogelijk glas. Dat is geribbeld glas van 48 x137cm. Er is een verticaal reliëf met lijnen van 1,25 cm, glanzend en mat afwisselend. Zie foto's in bijlage. Houten kozijn.

Plaatsen regenwaterput en septische put

Ik had graag een regenwaterput laten plaatsen in onze stadstuin.