Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gent:

Zandstralen en herspuiten gietijzeren radiator

Dringende vraag om gietijzeren radiator te zandstralen en herlakken. Ook vraag om deurchambrants te laten luchtgommen. Graag prijsofferte Grootte radiator: L 1m08, B 21cm, H41 cm

Zwevend balkon plaatsen

Ik heb een dubbele rijwoning. Op de 2 de verdieping wil ik een zwevend balkon plaatsen van 2m lang en 1,5m breed.

Dakafvoer naar waterput leggen

We hebben in onze achtertuin een betonnen regenwaterput van 4000 liter. Het regenwater gebruiken we voor de beide toiletten en de wasmachine. Ons huishouden telt 3 personen. Het voorste dak komt niet uit op onze regenwaterput. We zoeken een oplossing om ook het water van het voorste dak te kunnen opvangen en gebruiken, aangezien we nu elke zomer een tekort aan regenwater hebben.

Nazicht en herstellen waterschade plafond

Het platdak 30m² boven onze keuken heeft grote waterschade geleden. In de keuken zijn de gyproc platen naar beneden gevallen door het gewicht van het water & de natte isolatie. De waterlek is waarschijnlijk afkomstig van een 3de die door werken aan het huis naast ons. Ofwel: - De roofing is beschadigd met de stelling die erop stond . De afdakgoot van het bovenliggend dak te kort heeft ingekort waardoor het bij ons binnensijpeld De schade herstellen ,vervangen roofing , nieuwe isolatie, nieuwe gyrpoc platen, verven, ...

Regenwaterput plaatsen + aansluiten op waterleiding

Ik wil een oude bestaande regenwaterput laten neutraliseren en (op een andere plaats? ) een nieuwe regenwaterput laten plaatsen. Gebruik voor wasmachine, toiletten... Deze dient dan ook verbonden te worden met de waterleiding. Er is een oprit die toegang geeft tot de locatie.

Bevestigen straatnaamborden

We wensen 600 tot 800 straatnaamborden te bevestigen aan particuliere gevels. We zoeken een vakman die kan instaan voor een tweeledige opdracht: 1) verzamelen van expliciete toestemming particulieren tot ophangen onderbord 2) bevestigen van de borden onder het bestaande straatnaambord

Pur/isolatie vloer leggen

De beton is gestort en is aan het drogen. Wij zijn op zoek naar iemand die de pur kan komen leggen. De oppervlakte is 50m²

Afbraak bovenmuur

Afbraak bovenmuur (linteel (vermoedelijk gewapend beton & bakstenen erboven) Hoogte onderrand +- 3,4 m Hoogte bovenrand +- 3,8 à +- 3,9 m Lengte 3 m Ingang van perkeerplein.

Afbreken schoorsteen (bovendaks)

Deze schoorsteen zou moeten verwijderd worden....en het gat terug dichten

Brandladder bevestigen tegen gevel

Ik zoek een klusser die een bestaande ladder van 4 m kan plaatsen tegen de achtergevel als brandladder.