Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Gent of directe omgeving.

738 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, renovatie huis, afwerking nieuwbouw huis, uitbreken steunmuren, herstellen metalen garagebox met nieuw dak en kantelpoort, woning opfrissen, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen, onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gent:

Nieuwe deurbel en parlofoons installeren

Onze deurbel en parlofonen op 1e en 2e verdieping zijn al een tijdje kapot. We willen een eenvoudige deurbel (zonder nieuwe snufjes: camera e. d.) en parlofoon op 1e en 2e verdieping.

Regenpijp herstellen of vervangen

Met onlangs de zware regenval hebben wij opgemerkt dat we ineens een gedruppel hoorden achter onze gyproc wand. Het gedruppel werd steeds erger & er kwamen na enkele uren duidelijke vochtplekken op onze gyproc zichtbaar. We hebben contact opgenomen met Aqua Detect. Zij hebben onze lek gedetecteerd op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. Aangezien achter deze wand onze regenpijp zit, zal onze gyproc moeten uitgebroken worden om het lek te kunnen repareren. Doen jullie ook deze reparaties? Indien wel, is het mogelijk om een offerte op te maken? Met vriendelijke groeten.

Muurboringen in metselwerk

Muurboring in 50 studios . Wensen 1 proefboring op voorhand.

Herstelling waterschade

Door waterinsijpeling uit het appartement van een bovenbuur dient een muur vermoedelijk afgekapt te worden/hersteld te worden en is mijn vals plafond (in hout) doorgezakt en dient hersteld te worden. +/- 30 m² plafond

Nieuw glas in schuifdeur plaatsen

Bijgevoegde glazen schuifdeur is kapot gegaan tijdens de werkzaamheden, en zou asap hersteld mogen worden. Kunt u hiervoor een offerte opmaken aub? Werfadres graag glas vervangen. Afmetingen deur ongeveer 100*210.

Gebarsten douchebak te herstellen of vervangen

Er zitten barsten in onze douchebak, waardoor we vrezen dat er vocht doorsijpelt in de vloer en de muren. Ook de siliconenvoegen, hoewel geschikt voor sanitair en al eens volledig vervangen, blijven nieuwe scheurtjes krijgen. Vermoedelijk staat de douche niet helemaal stabiel, wat de scheurtjes in de siliconenvoegen en de barsten in de douchebak veroorzaakt. Kunnen jullie een oplossing bieden waarbij de schade hersteld wordt en gelijkaardige schade in de toekomst vermeden wordt?

Keuring electriceit van appartement

Ik kocht een appartement maar bij de verkoop bleek de electriciteit niet gekeurd. Het werk is deze in orde maken. Het circuit van de keuken versterken (oa voor een micro wave oven) Lampen controleren en en goot trekken om de Tv aan de muur te monteren. Meer info na afspraak.

Afbraak oud tuinhuis en bouw nieuw bijgebouw in de plaats

De beglazing doen we zelf het gaat om volgende zaken: 1) Afbraak bestaande constructie (tuinhuis heeft nu zelfde afmetingen als nieuwe constructie) 2) Uitgraven put (0,80 cm) van 250 cm * 250 cm + waterdichting (voor plaatsing jacuzzi in de grond) 3) Chappe en isolatievloer (omtrek tuinhuis zie afmetingen) 4) Opbouw nieuwe structuur met metalen liggers of houtskeletbouw (goedkoopste methode) 5) Muurisolatie 2 zijmuren + gyproc 6) Dakafwerking: plat dak + 1 luchtdoorvoer + 1 gasdoorvoer, isolatieplaten + EPDM, waterafvoer naar achtertuin. 7) Plaatsing tegels over de volledige oppervlakte + 1 tegel buiten gebouw langs voor en achterzijde (trapje) --> tegels reeds ter plaatse (vloertegels reeds voorhanden) 8) gevelafwerking in crepi of variant bekleding in ceder (enkel bovenrand)

Allerlei klusjes

Ikea kasten monteren (2), schilderijen en spiegels ophangen, planken rekken maken en plaatsen op berging, gordijnenrails plaatsen, fietsenrek plaatsen etc.

Fietsenrekken plaatsen

Graag hadden we twee fietsenrekken voorzien met ofwel betonnen verankering (ofwel zware blokken aan de zijkanten) inclusief plaatsing. Het betreft 2 keer 3,5 tot 4 meter enkelzijdig (in totaal minstens 18 plaatsen).

Dak lood afwerken

Een strook lood van het dak is in de zomer naar beneden gezakt. Aan de overgang van de schouw en de nok van het dak is nu een stuk zonder lood. Om lekken te voorkomen is het belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Grondige reiniging huurpand

Industriële reiniging: ongedierte, slecht onderhoud, schimmels, enzovoort door onbetrouwbare huurder. Ik zoek vooral een firma die deze studio volledig kan reinigen zodat ik deze opnieuw kan inrichten.Pand kan worden betreden bij goedkeuring uitspraak gerecht.

Herstelling Bulex verwarmingsketel

De verwarmingsketel lekt en de druk is te hoog. Merk : Bulex.

Plaatsen linoleum

Ik wens linoleum te laten plaatsen op 2 verdiepingen => zie plan in bijlage.

Dubbele kolomkast verwijderen

Volgende werken dienen uitgevoerd te worden : Dubbele kolomkast verwijderen, na de werken terug plaatsen. Kast moet niet meegenomen worden. De stookketel links op de foto zal verdwijnen, apart voorstel om deze ruimte te omkasten is welkom bv met mdf om te schilderen.

Schuren muren en plafond

Ik wil mijn muren en plafonds van mijn nieuw appartement laten schuren zodat ze klaar staan om te schilderen. Dit zou begin december moeten gebeuren.

Loodgieterswerk vernieuwen oud herenhuis

Loodgieterswerk uit te voeren in oud herenhuis, vernieuwen zie bestand. Te beginnen in november.

Herstel houten gespoten voordeur

Ik ben op zoek naar iemand die een voordeur kan repareren. Door botsing met een deurklink van een andere deur is de gespoten houten voordeur beschadigd.

Vernieuwen leidingen en afvoer keuken

Onze oude keukenkasten zijn verwijderd en er wordt een nieuwe keuken geplaatst. We zouden graag onze leidingen van het water vernieuwen, zowel aan als afvoer.

Kleine klusjes

Ik verhuis volgende week en zoek dringend iemand die mijn Malm bed kan demonteren. De metalen onderdelen en de Lattenbodems heb ik zelf kunnen doen maar het houten frame lukt mij niet. Eens gedemonteerd wil ik ook graag hulp bij het naar beneden brengen van de onderdelen. Graag dringend antwoord, gezien de datum van verhuizing.

Plaatsen poutrels

Bedoeling: 1/ kelder : 2 ramen verwijderen en vervangen door 1 schuifraam - 4 verdiepingen rusten op deze buitenmuur! 2/ 1ste verdiep: Een opening maken tussen 2 kamers zoals op het gelijkvloers. 3/ 2 kleine openingen in een steunmuur in de kelder om een glimp op te vangen van de kelder ernaast, dit kunnen gebogen of rechthoekige openingen zijn, max 70cm breed op 100cm hoogte.

Vervangen mengkraan

Loodgieter of klusjesman: Mengkraan vervangen keuken.

Vernieuwen balustrade buiten

Vernieuwen van de balustrades van de balkons van een appartementsgebouw.

Afbreken schouw

Afbreken van een schouw in de woonkamer van een appartementsgebouw. De schouw begint namelijk van mijn verdieping. Liefst zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren, want zijn aan het renoveren en staat in de weg.

Klussen in huis

1. Aansluiting Vitrokeramisch inbouw-kookvuur (vooral aansluiting elektriciteit). Gat om te plaatsen reeds voorzien. 2. Verven keukenplafond +/- 3x2,50 meter. 3. Zonnewering binnen plaatsen (rolgordijn).