Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
werken in een bedrijfspand uitvoeren, overdekt veranda met glas schuiframen, totaalrenovatie: ombouwen stuk loods naar bureauruimte, houten trap plaatsen en trapgat maken, beton gieten op 1 ste verdieping, geluidsisolatie plaatsen in kantoor en ramen afregelen, plat dak lekkage - dringende detectie + herstelling, graafwerken voor gasaansluiting, houten gevelbekleding 15 m², beton laten storten, cementbepleistering zonder isolatie, klussen in huis uitvoeren, scheuren in muren en plafond, diverse klussen uit te voeren, diverse klussen uitvoeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gent:

Klimop snoeien

De klimop op de koer van mijn kleine woning begint stilaan de aanpalende rijhuizen te overwoekeren. Deze moet dringend worden verwijderd om schade aan de woningen te voorkomen. De oppervlakte is ongeveer 20 m².

Plaatsen regenwaterput

Plaatsing van een platte regenwaterput in de tuin (onder nog aan te leggen terras), tijdens renovatiewerken (aannemer wil het zelf niet doen). Indien nodig (als platte regenwaterputten niet in assortiment zitten) dat deze reeds op site is. Water dient ook binnen gebruikt te worden.

Waterdicht maken of opvullen oude beerput

Het gaat om een put van 3000 liter die mag opgevuld worden, aangezien we nu rechtstreekse afvoer hebben.

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Achtergevel, zuidwest, van een burgerwoning, bepleistering komt lost. Hout voor zicht, onderhoudsvrij, goede beschutting gevel en ventilatie. Vrezen bij (verkeerde) isolatie van achtergevel vochtproblemen in huis, oud herenhuis, kamer vocht moet via de muur naar buiten kunnen, willen geen aanslag in kamers. Denken hout biedt hier oplossing, mooie afwerking, uitzicht, onderhoud, plaatsing. Halfopen woning of rijhuis De oppervlakte is ongeveer tussen 30 tot 45 m².

Vloer uitbreken en chappe leggen buiten + geurhinder binnen door putje wegwerken

Buiten deel vloer uitbreken en nieuwe chape leggen , ook binnen is iets mis met de vloer in salon. Ik kan dat zo niet uitleggen, het heeft met een putje te maken die toegemaakt is een paar jaar, maar nu nog stinkt in huis.

Aansluiting inbouwgashaar

Inbouwgashaard aansluiten. Deze werkt nog perfect en deze zouden wij willen laten plaatsen in een schouwmuur ter vervanging van de aanwezige gaskachel (zie foto 1). Wij hebben reeds iemand gevonden die de plaatsing wel zou willen doen, maar deze persoon mag de aansluiting zelf niet doen. Wij zijn dus naar iemand erkend op zoek die de haard kan aansluiten.

Renovatie regenput

Graag wil ik mijn regenput renoveren, er is een scheur(en) te dichten en opnieuw te bezetten. Optioneel: plaatsing hydrofoor en oppervlakte vlotter en filter.

Klussen in huis uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - automatische afsluiting wastafel werkt niet meer - spoelsysteem toilet lekt - kraan keuken verkalt, maar ik krijg het niet losgedraaid - luchter living werkt niet en gewoon lamp vervangen is niet voldoende

Rookmelder en warmtemelder plaatsen

Plaatsen van 1 rookmelder in de hal en 1 warmtemelder in de keuken van een appartement. Kunt u een prijs berekenen met rook-en warmtemelder en zonder de melders

Afwasbak herstellen en waterverlies nakijken

Er komt een sissend geluid uit de afvoer van keuken afwasbak. Meterstand water: ongeveer vijf liter waterverlies per nacht.

Sleutelbord maken

Graag een sleutelbord in (parket) om te hangen aan de muur +/- 60 tal haken, zie foto in bijlage Maken en ophangen aub.

Raam binnendeur vervangen

Ik wil een raam in een binnendeur laten vervangen met zo origineel mogelijk glas. Dat is geribbeld glas van 48 x137cm. Er is een verticaal reliëf met lijnen van 1,25 cm, glanzend en mat afwisselend. Zie foto's in bijlage. Houten kozijn.

Plaatsen regenwaterput en septische put

Ik had graag een regenwaterput laten plaatsen in onze stadstuin.

Klussen in woonboot uitvoeren

Klussen woonboot: Leggen van vals plafond. Omlijsting van ramen stuurhuis. Omkadering van de deur. Badkamer betegelen het is een hoekje, betegelen.

Plaatsen van verluchtingsrooster in badkamer en toiletruimte

Voor voldoende verluchting in badkamer en WC te hebben zou ik in elke deur een verluchtingsrooster willen plaatsen.

Bidet verwijderen en wasmachine aansluiten, herstellen reservoir

Ik wil een bidet weg haten halen van badkamer en daar in plaats van een wasmachine aansluiting plaatsen . En alle nodige materialen meebrengen . En mijn wc. , Réservoir herstellen die vult niet vanzelf met water ,ik moet eerst de kraan openen .

Plinten plaatsen in huis

Er moeten plinten geplaatst worden in living/keuken/inkom na een vochtbehandeling van de muren. De plinten zijn in samenspraak met de vakman.

Schouw en mezzanine afbreken

De schouw moet over drie verdiepen afgebroken worden. Ook de mezzanine op de zolder. Het betreft een kleine rijwoning.

Herstellen van schuifdeur in groepspraktijk

In onze groepspraktijk klemt een schuifdeur. Graag iemand die dit kan aanpakken en meer permanente oplossing kan voorstellen.

Grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen

Ik heb de intentie om zelf mijn binnenmuren te metsen. Omwille van gebrek aan ervaring en materiaal zou ik graag de grondwerken en de kelder door de aannemer laten doen. Verder zou ik graag een aanspreekpunt hebben voor advies en eventueel licht praktische hulp indien nodig.

Muurtje opmetsen

Ik ben op zoek naar iemand die een muur kan opmetsen van ongeveer van 6 m breed. De muur dient een 30 cm opgemetst te worden.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Rimini 260/200 van Makro laten plaatsen. Deze is vandaag opbesteld en reeds betaald. Ook de vloer en goten zijn bijbesteld en dient geplaatst te worden. Er is een betonnen vloerplaat reeds gegoten.

Plaatsen cv installatie en bezetwerken en vloerwerken

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een CV installatie (condens ketel met 1 radiator) een douchecel en WC alsook iemand voor het uitvoeren van bezetwerk en plaatsen van ondervloer en vloer (tegels of parket ) in een studio te Gent.

Waterput boren inclusief installatie pomp

Ik wil graag een put boren om gebruik te kunnen maken van het grondwater. Het water moet niet aangesloten worden op de leidingen, is voornamelijk voor besproeien van de planten etc. Graag inclusief de installatie van een pomp met de nodige koppel/wisselstukken.

Chalet bekleden met Thermowood

Bestaande houten chalet (blokhutprofielen) van ongeveer 25 jaar oud bekleden met thermowood. Vooral het hout van de puntgevel en zijgevel op west en zuidkant beginnen slecht te staan. Het is de bedoeling een nieuwe wand voor de bestaande gevels te laten plaatsen, met al dan niet isolatie er tussen. De voorkeur gaat hierbij uit naar thermowood. Graag de werken laten uitvoeren in de maand september-oktober.