Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gent:

Regenwaterput plaatsen

Bestaande regenwaterput van 12OO liter is te klein. We willen een grotere regenwaterput van 5000 liter (of wat de vakman aanraadt). De tuin is ongeveer 150m²

Pomp plaatsen in waterput en aansluiten op kraan

Wij hebben een waterput in de tuin. Graag willen we hier een pomp in plaatsen zodat we het water kunnen gebruiken in de tuin. Het is een grondwaterput maar we zouden er graag ook een regenwaterput van maken.

Regenwaterput graven en plaatsen

Wij willen een regenwater put en een septische put laten installeren. wij zijn daar momenteel aan het verbouwen. Een plastiek regenput kan door de garage (2 garagepoorten) naar de tuin. Verder zouden we ook nog de leidingen en filters moeten laten plaatsen.

Regenwaterpomp installeren

Ik ben eind vorig jaar verhuisd naar een nieuwe woning. 2 sanitaire werken zou ik hier willen uitvoeren: - Aansluiten regenwaterput: de put is er en leidingen liggen klaar maar er is nog geen dompelpomp om de aansluiting te voltooien. Hij zou aangesloten moeten worden op het toilet. en de kleine tuin van 4x4m.

Septische put plaatsen

Het deksel van onze beerput is ingestort. Aangezien we verbouwingsplannen hebben, zouden we sowieso een andere plaats gebruiken voor een nieuwe septische put in ons rijhuis. Ze zijn bij ons in de straat een gescheiden rioleringsstelsel aan het aanleggen. Wij vroegen ons daarom af of we de afkoppelingswerken alvast kunnen meenemen. Een nieuwe put van minstens 3000l en het vullen van de oude beerput.

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput met 2 verschillende waterresservoirs graven en plaatsen. 2 Onderste buren willen waterput zetten om die door te trekken naar toilet, douche,... Momenteel 7 garages en men wil dat dak gebruiken om waterput te vullen.

Omgevallen schouw opnieuw optrekken

Ik zoek een aannemer om een omgewaaide schouw opnieuw op te trekken. Bestaat uit een gemetselde voet, betonplaat van 10 cm en 3 aluminium buizen.

Vervangen betonnen vensterbanken

Op het tweede verdiep van onze woning hebben we twee betonnen vensterbanken die buiten aan het afbrokkelen zijn. Deze zouden moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst.

Plaatsen regenwaterput

Wij zouden het regenwater beter willen opvangen. Echter plaats voor dergelijke regenput lijkt ons erg beperkt. Liefst zoveel mogelijk liters.Zeker daar we onze kleine tuin niet volledig overhoop willen en kunnen halen. Half open bebouwing. Eventueel onder de oprit.

Klussen uitvoeren op regelmatige basis

Wij zoeken een klusjesman die op regelmatige basis allerlei klussen kan uitvoeren in verschillende gebouwen. Momenteel al lekkage herstellen, trap die moet gerenoveerd worden en een extra leuning en dergelijke meer.