Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gent:

Omgevallen schouw opnieuw optrekken

Ik zoek een aannemer om een omgewaaide schouw opnieuw op te trekken. Bestaat uit een gemetselde voet, betonplaat van 10 cm en 3 aluminium buizen.

Vervangen betonnen vensterbanken

Op het tweede verdiep van onze woning hebben we twee betonnen vensterbanken die buiten aan het afbrokkelen zijn. Deze zouden moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst.

Plaatsen regenwaterput

Wij zouden het regenwater beter willen opvangen. Echter plaats voor dergelijke regenput lijkt ons erg beperkt. Liefst zoveel mogelijk liters.Zeker daar we onze kleine tuin niet volledig overhoop willen en kunnen halen. Half open bebouwing. Eventueel onder de oprit.

Klussen uitvoeren op regelmatige basis

Wij zoeken een klusjesman die op regelmatige basis allerlei klussen kan uitvoeren in verschillende gebouwen. Momenteel al lekkage herstellen, trap die moet gerenoveerd worden en een extra leuning en dergelijke meer.

Regenwaterput van 5000 liter steken

Regenwaterput in voortuintje graag 2 meter van de woning. Uitgraven van de put en plaatsen van de put. Afvoer van de grond ook te voorzien.

Scheiden regenwater van afvalwater

Afkoppelen regenwater voor en achterkant en plaatsen aparte buizen. Halfopen bebouwing.

Zandstralen en herspuiten gietijzeren radiator

Dringende vraag om gietijzeren radiator te zandstralen en herlakken. Ook vraag om deurchambrants te laten luchtgommen. Graag prijsofferte Grootte radiator: L 1m08, B 21cm, H41 cm

Zwevend balkon plaatsen

Ik heb een dubbele rijwoning. Op de 2 de verdieping wil ik een zwevend balkon plaatsen van 2m lang en 1,5m breed.

Dakafvoer naar waterput leggen

We hebben in onze achtertuin een betonnen regenwaterput van 4000 liter. Het regenwater gebruiken we voor de beide toiletten en de wasmachine. Ons huishouden telt 3 personen. Het voorste dak komt niet uit op onze regenwaterput. We zoeken een oplossing om ook het water van het voorste dak te kunnen opvangen en gebruiken, aangezien we nu elke zomer een tekort aan regenwater hebben.

Nazicht en herstellen waterschade plafond

Het platdak 30m² boven onze keuken heeft grote waterschade geleden. In de keuken zijn de gyproc platen naar beneden gevallen door het gewicht van het water & de natte isolatie. De waterlek is waarschijnlijk afkomstig van een 3de die door werken aan het huis naast ons. Ofwel: - De roofing is beschadigd met de stelling die erop stond . De afdakgoot van het bovenliggend dak te kort heeft ingekort waardoor het bij ons binnensijpeld De schade herstellen ,vervangen roofing , nieuwe isolatie, nieuwe gyrpoc platen, verven, ...