Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor septische put plaatsen:

Septische put plaatsen

Het deksel van onze beerput is ingestort. Aangezien we verbouwingsplannen hebben, zouden we sowieso een andere plaats gebruiken voor een nieuwe septische put in ons rijhuis. Ze zijn bij ons in de straat een gescheiden rioleringsstelsel aan het aanleggen. Wij vroegen ons daarom af of we de afkoppelingswerken alvast kunnen meenemen. Een nieuwe put van minstens 3000l en het vullen van de oude beerput.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor septische put plaatsen uit heel België:

Septische put plaatsen

Septische put plaatsen voor een kleine gezinswoning. Graafwerken worden door ons uitgevoerd als ook de afwerking. Het betreft enkel het plaatsen zelf en aansluiten.

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput of grondwaterput plaatsen met installatie voor gebruik voor toilet e.d.. Momenteel kleine waterput van ong. 1500L waarvan water wegloopt via septische put. Graag een grote put.

Riolering naast de woning renoveren

Septische put en riolering tot aan straatkant vernieuwen. Huidige put is bovenaan stuk en lekt in regenwaterput. Toilet spoelt niet goed door. Toezichtsputten vervangen. Riolering bevindt zich aan buitenzijde van halfopen woning, wel gedeeltelijk onder terras met klinkers. Klinker ook terugplaatsen.

Regenwaterput graven en plaatsen

Wij willen een regenwater put en een septische put laten installeren. wij zijn daar momenteel aan het verbouwen. Een plastiek regenput kan door de garage (2 garagepoorten) naar de tuin. Verder zouden we ook nog de leidingen en filters moeten laten plaatsen.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wil graag mijn septsiche put verwijderen en vervangen door een regenwaterput met pomp installatie. Er ligt riolering in de straat dus het verwijderen van de septische put is normaal gezien geen probleem. Septische put ligt aan straat kant en is makkelijk bereikbaar. Makkelijk aan te sluiten = wasmachine, tuinberegening, 4,5are is het huis met tuin ongeveer.

Opmetsen septische put en plaatsen geurdicht deksel

Vorige eigenaar van de woning plaatste een nieuwe (kunststoffen) septische put, maar heeft dit niet mooi afgewerkt. Uit te voeren werken: opmetsen en plaatsen van een geurdicht deksel. De put bevindt zich in de tuin achteraan de woning, onmiddellijk naast de achtergevel. Rondom rond de put ligt er zand, enkel kunststoffen afdichting is zichtbaar, deze heeft een diameter van 56 cm. Bedoeling is om nadien zelf een houten terras boven de put te plaatsen, met wegneembare planken zodat de put bereikbaar blijft.

Pomp voor sceptische put plaatsen

Nieuwe pomp plaatsen in septische put met vlotter en snijrichting. Betreft gebouw van 4 appartementen, residentie Luna.

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

Opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen. Momenteel deksel 50cm lager dan grondoppervlak. Put ligt bloot wegens recent leegmaken, wel afgesloten met betonnen deksel.