Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor regenwaterpomp installeren:

Regenwaterpomp installeren

Ik ben eind vorig jaar verhuisd naar een nieuwe woning. 2 sanitaire werken zou ik hier willen uitvoeren: - Aansluiten regenwaterput: de put is er en leidingen liggen klaar maar er is nog geen dompelpomp om de aansluiting te voltooien. Hij zou aangesloten moeten worden op het toilet. en de kleine tuin van 4x4m.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterpomp installeren uit heel België:

Regenwaterpomp installeren

Onze regenwaterpomp werkt niet meer. Momenteel hebben we een noodoplossing, maar we zouden eventueel overgaan naar een nieuwe regenwaterpomp.

Installatie regenwaterpomp in de put

Regenwaterpomp installeren om aan te sluiten op 2 toiletten, buitenkraan en wasmachine.

Regenwaterpomp installeren

Er moet juist nog een water pomp installatie gebeuren met filter en aansluit stuken dan ontkoppelen van van water leiding. Als dit mogelijk is zou ik dit graag in mijn regenwaterput laten installeren. Alles staat momenteel in een gemeenschappelijke ruimte en ik wil dit niet.

Storkpomp installeren

Heb regenwaterpomp maar kan zelf niet installeren zoek iemand die dat kan installeren aangezien ik een te kort aan leidingen heb.

Herstellen regenwaterpomp

Ik heb sinds 1,5 jaar een regenwaterpomp laten installeren. Reeds enkele dagen blijft hij de hele tijd aanslaan en heel storend geluid. Er is nog voldoende water in de put en er wordt nog water in de wc gepompt. Druk zou dus nog goed moeten zitten?

Regenwaterpomp installeren

We zijn momenteel bezig met de bouw van onze woning. Een regenwaterput van 5000 liter is voorzien bij ons. De wachtbuis voor de stroomkabel en de leiding is al voorzien. Wat moet gebeuren: regenwaterpomp installeren, elektriciteitskabel in de wachtbuis en regenwaterfilter in de berging plaatsen.

Plaatsen regenpomp in regenput

Wij willen graag onze huidige regenwaterpomp dat in de garage staat laten liquideren en een pomp laten installeren in de regenwaterput. De inhoud van mijn regenwaterput bedraagt 7500 liter.

Regenwaterpomp installeren

Ik heb een regenwaterpomp die ik jaren geleden aankocht en pas nu probeerde te installeren. Er is echter steeds een foutmelding, op zoek naar een vakman voor correcte installatie.