Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor voorbereidingswerken voor plaatsen houtkachel:

Voorbereidingswerken voor plaatsen houtkachel

Plaatsen van een reeds gekochte houtkachel. Maken opening door muren naar buiten voor de afvoer. Plaatsen dubbelwandige buis inox zwart.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kalken (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereidingswerken voor plaatsen houtkachel uit heel België:

Voorbereidingswerken leggen gasleidingen

Hij zoekt iemand die de voorbereidingswerken wil uitvoeren voor het plaatsen van zijn gasleiding. Dit gaat dus om het uitgraven van zijn oprit die 9 meter lang is en bestaat uit klinkers. Dit om een wachtbuis te leggen. Dit zou 70 cm breed en 70 cm diep moeten zijn. Ernaast zou er een put van 1 meter op 1 meter moeten komen voor onze woning.

Diverse voorbereidingswerken voor badkamerrenovatie uitvoeren

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. Ik voorzie zelf het materiaal maar ben op zoek naar iemand die de badkamer kan uitbreken, leidingen kan herleggen, badkamer kan plaatsen en tegels kan plaatsen.

Voorbereidingswerken uitvoeren voor plaatsen nieuwe keuken

Wij laten nieuwe keuken inclusief nieuwe toestellen plaatsen 24 april. De indeling is anders. Wij hebben plaatsingsschema voor elektrische aansluiten en waterleiding. Ook moet de elektriciteiskast aangepast worden. De afbraak van de oude keuken voorzien we zelf.

Tegels plaatsen en een leiding voor de inloopdouche

Wij zijn van plan om onze badkamer te verbouwen. Er moet een muur (3,35m x 2,40) met faience (120 x 60) bezet worden En een nieuw vloer (120 x 60 ) lijmen op de bestaande ondergrond. Voorbereidingswerken uitvoeren voor de installatie van de inloopdouche .

Houten vaste trap plaatsen

Een nieuwe vaste trap naar de zolder plaatsen met leuning in een grondig renovatieproject. De trap naar de zolder moet bij de bestaande trap naar boven passen . De leuning van de bestaande trap moet ook vervangen worden . De voorbereidingswerken zijn reeds gedaan , er is al een gat gemaakt van(2,4mx1m 70)

Zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen met open treden en in hout met 1 draai onderaan . Geen balustrade , de voorbereidingswerken zijn al gebeurd .

Voorbereidende werken terras en composiet planken leggen

Composiet terras van 3 meter op 7 meter plaatsen. Ongeveer 21 m². Dit is een nieuwbouw, moet nog voorbereidingswerken uitgevoerd worden.

Renoveren badkamer

Plaatsen van inloopdouche, toilet en wastafel.Betegeling enb evloering ook uit te voeren. Badkamer van 2 m op 3 m. Voorbereidingswerken zullen door klant zelf worden uitgevoerd.