Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse kleine werken uit te voeren:

Diverse kleine werken uit te voeren

Vrijdag heb ik de thermokoppel van mijn Wellstraler vervangen en sinds gisteravond slaat hij telkens af. Ook zou het vuurvaste lint van de deur vervangen moeten worden. Zou u zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen (liefst via de mail, overdag gsm en telefoon niet bereikbaar)?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kemzeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse kleine werken uit te voeren uit heel België:

Roostering en staande band pergola plaatsen

We zijn een tuinhuis en pergola aan het bouwen. Schrijnwerk nog nodig vooraleer dakdekker komt zie foto: - roostering: 42,7 m2 - staande band voor crepi: 14,1 lopende meter -osb-platen bovenkant (42,7 m²) en onderkant (21,6 m²) Lengte pergola: 9,7 meter Breedte pergola: 4,4 meter Werken uit te voeren midden oktober 2018.

Dak isoleren en dakkapel bijplaatsen

Isoleren: Wij hebben een rijhuis gekocht. De vorige eigenaars hebben in 2010 het dak laten aanpassen. De dakconstructie en de pannen zijn nog goed. Maar de isolatiedikte is onvoldoende. Aan de straatkant is er een dak erker aanwezig. Wij willen graag dezelfde constructie aan de achterkant van het dak laten maken. Wij zijn op zoek naar iemand die ons daarmee kan helpen. Er staat nog geen datum op de uit te voeren werken. Maar we zouden het graag in 2018 in willen plannen.

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting

Bestaand appartement met gelijkgrondse garage. Doel: aardgasaansluiting (meter wordt in garage op gelijkvloers geplaatst). Door u evt. Uit te voeren: boren of graven en plaatsen van wachtbuis voor aardgasaansluiting vanaf rooilijn tot naast garage (8. 60 à 9 meter) en graven van put van 1x1x1m naast garage. Dit volgens de door Infrax vereiste voorwaarden u gekend.

Betonrot herstellen zwevend terras

Betonrot aan terras: Zwevend terras dat kenmerken vertoont van betonrot. Het terras is ongeveer 3 m bij 1 m. Het betonrot zit vooral in de versieringsgleuf onderaan het terras. De ijzeren staven zijn zichtbaar en verroest. Werken pas uit te voeren vanaf januari 2018.

Muren en plafonds schilderen van diverse ruimtes

Muren en het plafond van de living te schilderen en eventueel van enkele andere woonruimtes. Wij zouden eenzelfde kleur verf gebruiken voor alle plafonds en eenzelfde kleur voor de muren. Het behang zouden we vooraf zelf verwijderen. A/ Living. Muren: 59,05 m² (4 ramen, 1 dubbele schuifdeur en 2 binnendeuren zijn niet in mindering gebracht). Plafond 29,6 m². B/ 3 slaapkamers, badkamer, inkom, traphal, wc en gang. Totaaloppervlak muren: 223 m² (de deuren en ramen werden in mindering gebracht). Totaaloppervlak plafonds: 55m².Te werken eind september begin oktober uit te voeren.

Volledige badkamer renovatie

Complete badkamer installatie: Bestaand meubel 2 lavabo's, bad, douche. Uit te voeren werken: alles moet eruit. Nieuwe vloer, betegeling wanden, grote inloopdouche met zitje, 2 lavabo's met meubel + spiegelwand erboven,... van A tot Z.

Houten terras aanleggen in Ipe

Terras in Ipe planken met B-fix clips. Ook nivelleringswerken uitvoeren. 8,30 x 3,50 meter. Ofwel in de maand oktober uitvoeren afhankelijk van de andere werken, ofwel in het voorjaar uit te voeren.

Diverse renovatiewerken uit te voeren

Renovatiewerken: Ruwbouw werken renovatie: afbraak achterbouw, structurele werken : gevel opvangen met stalen ligger + uitbouw met stalen liggers in uitkraging; Riolering: opvissen bestaande riolering+plaatsen regenwaterput;openingen maken voor vide. Beperkt metselwerken. Vloerisolatie + chape +/- 100 m²,binnenisolatie met voorzetwand.

Partners

Partners van Casius