Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse kleine werken uit te voeren:

Diverse kleine werken uit te voeren

Vrijdag heb ik de thermokoppel van mijn Wellstraler vervangen en sinds gisteravond slaat hij telkens af. Ook zou het vuurvaste lint van de deur vervangen moeten worden. Zou u zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen (liefst via de mail, overdag gsm en telefoon niet bereikbaar)?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kemzeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse kleine werken uit te voeren uit heel België:

Plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem

Wij zouden graag een extensief systeem (waterzuivering ) laten plaatsen. Een gewoon gezin van 4 personen Ik heb al wat rondgekeken en mijn interesse gaat vooral uit naar een bak met houten beplanking, daar voor ons grote graafwerken praktisch onmogelijk zijn. Wij hebben een ruimte van 2 op 4 meter ter beschikking Kunt U mij de aankoopprijs van zo'n systeem doorsturen? Eventueel wat er nog bij komt om de werken uit te voeren Krijgen wij een Benor attest? Wie komt de waterstalen afnemen en hoe frequet gebeurt dat? Is er dienst na verkoop bvb als er een defect is, wordt er een snelle oplossing gegeven? U mag gerust ook prijzen over andere systemen (Rietveld.. ) doorsturen, rekening houdend met de ruimte die ik heb vermeld. Als de prijs interessant is laten we zeker bij U

Woning terug verhuurklaar maken

Een woning met drie slaapkamers (en twee zolderruimten) , een garage , veranda en tuin (zie plan in bijlage). De uit te voeren werken van groot naar klein, zie ook offerte lijst in bijlage: keuken, badkamer, opkuisen tuin, schilderwerken/behangen, pleisterwerken, wc maken, kuisen alles en schouw met open haard, herstellingen vloertegels, plinten , scharnieren, stopcontacten, lichtarmaturen, sloten vervangen, ...

Flexibel in schouw plaatsen werken aan schouw

Probleem: vochtophoping in gemetste schouw. Schouw is reeds voorzien van flexibel. Uit te voeren werken: controle van de schouw, eventueel vervangen van flexibel indien beschadigd, proper maken van schouw, plaatsen van afdak op schouw tegen regeninslag.

Renovatie kleine zolderkamer

Kleine zolderkamer van 4 op 5 meter waar geen verwarming is ombouwen tot kamer die als bureau kan dienen. Werken uit te voeren zijn: verwarming doortrekken en plaatsen, onder dak extra isoleren, mogelijk lek in dak detecteren en herstellen, tussen houten vloer isoleren, gyproc tegen muren plaatsen, nieuwe laminaat leggen... (eventueel extra raam plaatsen).

Renovatie appartement

Voor ons appartement hebben we een aannemer nodig om enkele renovatiewerken uit te voeren. De badkamer dient volledig vernieuwd te worden. Een muur tussen WC e badkamer dient uitgebroken te worden om een grotere ruimte te maken. Een van de binnendeuren dichtmetselen. Laminaat in de woonkamer op de bestaande tegelvloer plaatsen. Muren die op glasvezel is, eerst bepleisteren met een gladmakend materiaal en daarna schilderen. De werken dienen in april te gebeuren.

Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen

Wij hebben recent een kleine rijwoning gekocht als opbrengst. Deze zullen we strippen, renoveren en verhuren. Er is reeds aardgas voorzien. We wensen overal in alle kamers verwarming te voorzien, nieuwe ketel en dus allemaal nieuwe leidingen. Werken uit te voeren +/- maart 2017.

Klusman voor diverse klussen

Ik heb een aantal werken uit te voeren in huis: - afwerkingen - plaatsing ledstrips in slaapkamer - plaatsen plinten dressing - verven nachthal - plaatsen nieuw parket/laminaat (luchtbel onder laminaat) - verven woonkamer - verven en vloeren keldertje - plaatsen geurstopper in kelder

Dakgoot reinigen en herstel lekkende dakgoot

Uit te voeren werken : 1. Reinigen dakgoot (lengte ca. 12,5 m) op een hoogte van ca. 11m. Wellicht volledig verstopt aangezien het water over de goot stroomt en de muur hierdoor doorweekt van het vocht is. 2, herstellen lekkende dakgoot (lengte ca 4,0) op een hoogte van ca. 13 à 14 m. Het hoogteverschil is te wijten aan de inrit van garage op kelderniveau. 3. Check op verstopping van overige dakgoten en desgevallend reinigen voor de goten die zich op een hoogte bevinden van > 10m. Totale lengte geschat op 33m.

Partners

Partners van Casius