Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse kleine werken uit te voeren:

Diverse kleine werken uit te voeren

Vrijdag heb ik de thermokoppel van mijn Wellstraler vervangen en sinds gisteravond slaat hij telkens af. Ook zou het vuurvaste lint van de deur vervangen moeten worden. Zou u zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen (liefst via de mail, overdag gsm en telefoon niet bereikbaar)?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kemzeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse kleine werken uit te voeren uit heel België:

Renovatie woning tot 2 wooneenheden

Huis uit de jaren '50 te renoveren tot 1 appartement + zolder (ongeveer 100 m²) en 1 dokterspraktijk. Uit te voeren werken: nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe vloer (tegels voor praktijk), nieuwe keuken in appartement, nieuw sanitair in beide, nieuwe verlichting, extra Gyproc scheidingswanden, dakisolatie, nieuwe ramen en dubbel glas (ongeveer 40 m²)

Tuinafsluiting vernieuwen aan appartementen

De tuinafsluiting van de tuinen achter de appartementen is aan vernieuwing toe. We verkiezen palen en draad van lange levensduur. Uit te voeren werken: weg nemen oude afsluiting; plaatsen nieuwe palen en draad; aanpassen van de 4 toegang hekkens. Ongeveer 70 meter in totaal.

Reinigen en schilderen van gevel

Reinigen en schilderen van gevel ad. 125m² van een gerenoveerde hoeve. Er zitten 16 ramen PVC ramen in, deze moeten niet geschilderd worden. Werken zijn uit te voeren van zodra het weer het toelaat, in overleg met vakman natuurlijk.

Dak bedekken met epdm en isoleren

Dak bedekken in EPDM en isoleren dit betreft een plat dak van ongeveer een 60 m². Vervangen van het huidige dak er zit twee lichtstraten in. Graag zo snel mogelijk een offerte om dan de werken uit te laten voeren. Graag een prijsofferte.

Sanitaire werkjes uit te voeren

Nazicht en in orde brengen sanitaire zaken voor verhuur woning. cv in orde zetten .Sanitaire werken badkamer.

Dakwerken uit te voeren

Dak renovatie inclusief onderdak en isolatie. 2 dakkapellen en 2 velux ramen. Werken graag uit te voeren tegen de zomer.

Werken in tuin - tuinomheining

In verschillende fases moeten volgende werken uitgevoerd worden: 1. Plaatsen ca. 8m composiet tuinomheining, hoogte 1m80, met voetstukken op beton. 2. Plaatsen van bekafor draadpanelen en bekafor tuinpoort, hoogte 1m03, ook met voetstukken op beton. 3. Aanleggen van composiet terras en pad. Punt 1 ASAP uit te voeren, punt 2&3 eind april/begin mei

Herstelwerken na wateroverlast aan dak

Lek aan het schuin dak(kapelletje) detecteren en repareren. Herstellingswerken na vochtschade/water insijpelen in muur/vloer slaapkamer en plafond garage. Werken uit te voeren : lek dichten, bezetten muur stukje muur slaapkamer, evt. Barst plafond garage repareren. Indien goede werken idem reparatie ander deel van tweewoonst (= andere eigenaar) Eerst lek aan dak herstellen dan de gevolgschade.

Partners

Partners van Casius