Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse kleine werken uit te voeren:

Diverse kleine werken uit te voeren

Vrijdag heb ik de thermokoppel van mijn Wellstraler vervangen en sinds gisteravond slaat hij telkens af. Ook zou het vuurvaste lint van de deur vervangen moeten worden. Zou u zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen (liefst via de mail, overdag gsm en telefoon niet bereikbaar)?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kemzeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse kleine werken uit te voeren uit heel België:

Diverse werken uit te voeren

Wij willen een aantal verfraaiingen uitvoeren, maar hebben hier zelf niet de aanleg voor. We zouden graag het volgende verwezenlijkt zien: oud plafond weghalen; gyproc plafond plaatsen; laminaat leggen; keuken weghalen; radiators weghalen en elders herplaatsen; eventueel watertoevoer keuken verplaatsen alsook dampkap; indien nodig waterleiding vervangen.

Mazouttank verwijderen

We zoeken een vakman om onze mazouttank te laten verwijderen. Dit is een ondergrondse mazouttank van 5000 liter, die in de voortuin gelegen is en dus goed bereikbaar is. Wanneer mogelijk zijn wij steeds bereid de voorbereidende werken zelf uit te voeren.

Architect voor renovatie

Ik ben op zoek naar een architect die me wil helpen bij de renovatie van mijn huis . De verbouwingswerken zal ik zelf uitvoeren, maar vermits ik zeker wil zijn dat de stabiliteit van het huis ( bij oa werken aan het dak ) niet in het gedrang komt, wil ik de uit te voeren plannen eerst laten controleren/goedkeuren door een architect.

Klinkers voor oprit en terras aanleggen

Ik ben op zoek iemand voor mijn oprit van 140m² klinkers aan te leggen En 15 m² terrastegels leggen. Het materiaal is reeds aanwezig , het is enkel voor het werken uit te voeren .

Dakkapel plaatsen

Plan is reeds opgemaakt. Dakkapel plaatsen. Enkel dak timmerwerken uit te voeren, alle andere werken worden zelf gedaan. 1 dakkapel is 4,5 meter breed, ander is 1. 3 meter breed, hoogte ongeveer 2 meter.

Garage bijgebouw

Werken door de aannemer uit te voeren: - afbreken muur - fundering garage 4 x 6 - opbouw garage met plat dak - bouw tussenmuur garage en woning

Plaatsen van gevelplinten in blauwe steen en crepi verwijderen

Wij zijn op zoek naar iemand om werken aan onze voorgevel uit te voeren. Op dit moment is onze volledige gevel bekleed met crepi. Echter is aan de onderkant de crepi losgekomen wegens het vocht die opgenomen wordt door de muur. Daarom willen we aan de onderkant een strook crepi laten wegnemen en willen we de gevel laten bekleden met een gevelplint die ook bij een natte muur bevestigd blijft. Afmetingen: de gevel is ongeveer 15 meter breed, inclusief een deur. Ze is ook oplopend aangezien het voetpad niet perfect horizontaal loopt. Op het laagste punt zou een hoogte van 50 cm herbekleed moeten worden, op het hoogste punt 70 cm. Op die manier loopt de lijn van herbekleding evenwijdig met de vensterbanken.

Onderhoud ketel

Vakman voor volgende 2 werken (uit te voeren op hetzelfde moment) * Onderhoud met attest voor DeDietrich MCR 24/28 MI * Definitief oplossen van E05 error (error ivm ionisatie) De drukmeter van de ketel is ook defect.

Partners

Partners van Casius