Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse kleine werken uit te voeren:

Diverse kleine werken uit te voeren

Vrijdag heb ik de thermokoppel van mijn Wellstraler vervangen en sinds gisteravond slaat hij telkens af. Ook zou het vuurvaste lint van de deur vervangen moeten worden. Zou u zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen (liefst via de mail, overdag gsm en telefoon niet bereikbaar)?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kemzeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse kleine werken uit te voeren uit heel België:

Badkamer renoveren en betegelen

Kleine badkamer op eerste verdieping. Nu staat er toilet, ligbad en lavabo. Badkamer is minstens 25 jaar oud. We vermoeden een lek in afvoer bad. Uit te voeren werken: tegels en vloer vervangen, nieuw meubilair installeren, aantal leidingen vervangen en verleggen, nieuwe radiator installeren. Badkamer renovatie. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 8 m².

Houten afsluiting plaatsen

Er stond een haag die is uitgebroken, ik zoek een vakman voor het leveren en plaatsen van een afsluiting in hout en in draad. De uit te voeren werken zijn in. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : Het is ongeveer een 30 lm.

Diverse werken uit te voeren

Het betreft een aankoop van een nieuwbouw waarbij ik volgende aanpassingen wens : - toegang van woonkamer naar berging volledig sluiten - nieuwe toegang naar berging vanuit de keuken creëeren - wateraansluiting in keuken verplaatsen - deur vanuit keuken naar tuin afsluiten door bestaande muur uit te breiden langs de buitenzijde

Enkel plaatsing van badkamer

Volledige installatie van badkamer in maand november, voor de installateurs die nog een gaatje hebben... Afbraak tot casco voorzien door klant. Uit te voeren werken: plaatsen van gyprocwand 2m², 10m² tegelwerk, plaatsen van douche, bad (incl houten onderstel om af te kleden met betegeling) en lavabo incl kranen, afvoeren en toevoerleidingen in de badkamer zelf. Kranen, bad, douche en alle installatiemateriaal excl aanvoeren en afvoeren zijn reeds in offerte beschikbaar en op stock. Offerte is dus enkel voor plaatsing

Volledig strippen van woning

Ik wil een woning (gelijkvloerwoning) van 79 m² laten strippen. Afbraak van dak (houtconstructie), binnenmuren, plafonds en vloeren. Enkel de buitenmuren die blijven overeind om achteraf renovatiewerken uit te voeren waarvoor we al met een aannemer gaan werken.

Opening maken voor raam

Belisol komt 1 raam leveren en plaatsen. MAAR de opening moet reeds gemaakt zijn en de blauwe steen moet geplaatst zijn. Ik zoek een aannemer om deze werken uit te voeren.

Aannemer uitbreiding woning

Uitbreiding van een woning. Plannen en uit te voeren werken in bijlage Verbouwing zijn in drie loten onderverdeeld 1 = ruwbouwwerken 2 = dakwerken 3 = Buitenschrijnwerk

Klusjesman nodig voor verschillende werkjes

Ik heb 24 appartementen waarvoor ik verschillende klusjes laten uitvoeren. Enkele lekkende kranen, pleisterwerken, kleine elektriciteitswerken, ... Is op korte termijn uit te voeren. Nadien, bij goed uitgevoerde werken, kan die in de toekomst nog instaan voor andere werken en onderhouden.

Partners

Partners van Casius