Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Landskouter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Landskouter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Landskouter of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
overdekt veranda met glas schuiframen, beton gieten op 1 ste verdieping, plat dak lekkage - dringende detectie + herstelling, graafwerken voor gasaansluiting, houten gevelbekleding 15 m², beton laten storten, cementbepleistering zonder isolatie, klussen in huis uitvoeren, diverse klussen uit te voeren, diverse klussen uitvoeren, klimop snoeien, wachtbuis voor proximus aansluiting laten leggen, enkele klusjes in huis uitvoeren, leggen grastegels, glazen deurophanging en lekkende kraan repareren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Landskouter staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Landskouter:

Beton gieten op 1 ste verdieping

Gieten van beton op onze 1 s te verdiep willen ongeveer 120 m².

Overdekt veranda met glas schuiframen

We wonen op appartement waar bestaand terras op roofing is , deze zijn grote zware kies dalen van vroeger op aarde. Overdekt terras. Soort veranda voor planten en om er te kunnen zitten wanneer er bezoek is. Ongeveer 4 a 5 meter en 6 meter breedte. Zodat ik iemand kan zoeken voor veranda en schutting. Ter plaatse komen kijken.

Klimop snoeien

De klimop op de koer van mijn kleine woning begint stilaan de aanpalende rijhuizen te overwoekeren. Deze moet dringend worden verwijderd om schade aan de woningen te voorkomen. De oppervlakte is ongeveer 20 m².

Zolder opening vergroten en plaatsen inklap bare zoldertrap

Huidige opening is te klein en enkel met trapladder bereikbaar. Zou graag willen weten of het vergroten van de opening structureel mogelijk is.

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: verwijderen van behang (rechtstreeks op niet geplamuurde muur), plamuren van diezelfde muren en overtrekken met vliesbehang, behangen van een muur in de hang, schilderen deuren en vervangen van klinken (zie foto's). Verder werk te bespreken.

Binnenwerk lichtschakelaar repareren (komt los)

Voor het vervangen van een lichtschakelaar - binnenwerk is kapot: een klem spant niet meer waardoor schakelaar steeds uit de muur komt.

Oorzaak geurhinder opsporen en oplossen

Sinds 5 weken een enorme slechte geur in toilet, hal en gaat tot in keuken en slaapkamer. Is begonnen na vervangen van een kapotte buis van toilet naar aalput.

Bestaande garagepoort opnieuw installeren

We hebben een garage poort liggen met een kleine motor maar ik krijg ze er niet meer in er zit nu een kapsalon deur in door herstructureringen. Aangezien we gaan verhuizen moet deze poort er terug in worden gestoken. We hebben, buiten de resorts, alle materialen liggen.

Plaatsen regenwaterput

Plaatsing van een platte regenwaterput in de tuin (onder nog aan te leggen terras), tijdens renovatiewerken (aannemer wil het zelf niet doen). Indien nodig (als platte regenwaterputten niet in assortiment zitten) dat deze reeds op site is. Water dient ook binnen gebruikt te worden.

Zonnepanelen verplaatsen

Ik heb mijn woning te Waarschoot verkocht , de kopers willen mijn zonnepanelen niet overnemen. Die zonnepanelen moeten meeverhuisd worden naar mijn nieuwe woning in Eeklo. Het gaat om 16 zonnepanelen.

Verwijderen bestaande afvoer en nieuwe plaatsen

Mijn dampkap laat koude wind door, en nu, met de eerste sneeuw, blijkt er water binnen te lopen via de dakdichting. Het gaat om een dampkap onmiddellijk onder een plat dak, met rechtstreekse doorvoer naar boven. Wat is uw beste prijs voor het verwijderen van de bestaande afvoer, een nieuwe afvoer plaatsen met terugslagklep en dit fatsoenlijk waterdicht te maken?

Onderhoud boiler

Momenteel wonen we tijdelijk op een appartementje en dienen we een jaarlijks onderhoud van de boiler te laten gebeuren.

Plaatsen van warmtepomp

Voor een renovatie: warmtepompen lucht/lucht plaatsen. Momenteel staat er een accumulatie kachel in woonkamer.

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Ik overweeg een balustrade in plexiglas op ons terras. Ter plaatse komen kijken. Breedte 4,3 meter.

Slot in schuifdeur vernieuwen

Nieuw slot plaatsen in schuifdeur(en). Type Zonneranda.

Klusjes uitvoeren

Voor ons project zijn we op zoek naar een klusbedrijf dat voor ons een paar zaken kan wegnemen (op korte termijn). Een kort overzicht van wat er moet gebeuren: - Wegnemen van caddypark - Wegnemen van houten buitenomkasting - Wegnemen van kapotte vlaggen bij bestaande vlaggenmasten - Weghalen van bekleding plint gebouw (20-tal cm) Van elk van deze onderdelen heb ik een foto toegevoegd in bijlage.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Voor mijn tuinhuis zou er een betonplaat moeten worden gegoten van 2,75 m op 1,75 m.

Tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes

Wij hadden graag tekeningen met een nieuwe indeling van de benedenverdieping (hal/garage/living/keuken en creëren van een berging) + bovenverdieping 2 ( à 3 ) slaapkamers + badkamer. Vanaf 1 januari hebben de sleutel van het huis.

Voegen en verfwerken poort en ramen

Klusjes: Uitslijpen voegen en hervoegen. Verven van de POORT + 2 kleine ramen.

Plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw

Afvoergassen van hoogrendementsketel in schouw appartement van derde verdiep naar dak. Plaatsen van een dubbelwandige flexibel in schouw.

Klussen in huis en kelder

Een klusjesman: Decaperen 2 ingewerkte kasten en balken plafond gang. Aanbrengen flexibele isolatieplaten om plafond kruipkelder te isoleren.

Plafond gyproc verlagen

Plafond in gyproc verlagen.

Nazicht regenwaterinstallatie

Nazicht regenwaterinstallatie (type GEP - TEA3)-regenwatermanager blijft drinkwater aanvoeren, ook al zou de regenwaterput voldoende gevuld moeten zijn met regenwater.

Plaatsen afvoergoten

In ons bedrijf dienen afvoergoten geplaatst te worden in de betonvloer van onze werkplaats. De afvoergoten zijn reeds bij ons besteld en geleverd, het betreft afvoergoten voor zware belasting (hijswerktuigen). De betonvloer is reeds op maat uitgeslepen. Het gaat dus enkel om het plaatsen van de goten (lengte 21 m).

Opruimen bouwafval

Wij hebben een oude woning gerenoveerd en al het bouwafval ligt nog in de tuin (stenen, hout, badkuip, etc). De tuin is bereikbaar via de achterzijde waardoor men er gemakkelijk aankom om alles weg te nemen.