Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Landskouter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Landskouter heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Landskouter u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Landskouter of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Landskouter bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: prijsofferte ruwbouw HOB, verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, vloerder nieuwe tegelvloer plaatsen en oude verwijderen in schoolgebouw, verbouwing uitbreiden keuken en badkamer, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, renovatie huis, afwerking nieuwbouw huis, electricien Brussel herinstalleren vernieuwen gemeenschappelijke ruimtes, steen metsen rond houtskeletbouw, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Landskouter staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Landskouter:

Hondenluik plaatsen

Wij willen graag een hondenluik plaatsen in onze deur van de garage naar de tuin. Dit is een deur met vanboven glas en vanonder kunststof.

Rolluik maken

Er zou opbouw rolluik gemaakt moeten worden. Het lint is los gekomen en de rolluik is afgelaten. We zoeken dus heel dringend een klusjesman die dit kan maken.

Woning opfrissen

Een aantal verbeteringswerken zoals: plafond vernieuwen (waterschade), vloerbekleding vernieuwen (versleten), ...

Klusjesman plaatsen van vensterbank

Ik ben op zoek naar een klusjesman voor het plaatsen van 5 vensterbanken.

Verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen

Verwijderen van oude afsluiting , Sparren , het groen af val mee doen. Volledige opruim. Plaatsen van nieuwe tuinschermen. Ongeveer 40 lopende meters. Voor de tuinschermen kan ik eventueel zelf zorgen. De hoogte 1.80 meter. Graag in de maand maart de werken kunnen starten.

Klusjes rolluiklint vervangen

Ik zoek een klusjesman voor het vervangen van een rolluiklint.

Leggen van beton voor terras en tuinhuis

Betreft aanlegging van een betonvloer met als functie terras en tuinhuis. Omvang is 100 m², waarvan de helft dient gepolierd te worden en voorzien van een afwerkingslaag.

Ophangen kaders e.d.

Ik verhuis tegen eind februari van een huis in de stadsrand van Gent naar een in Sint-Amandsberg. Dat maakt dat tegen die tijd (eerste/tweede week van maart) nogal wat kaders, schilderijen, een grote muurversiering, wat rolgordijnen en ook een aantal rekken zullen moeten worden opgehangen worden in het nieuwe huis. Een en ander zal naar schatting neerkomen op minstens vier uur werk.

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht

Graag zouden wij uw prijsofferte ontvangen voor onderkappen of onderzagen van een bestaande buitenmuur tegen opstijgend vocht (geen injectie) voor het renovatieproject. Graag prijs (de lopende meter) voor de onderkapping + type vochtscherm te vermelden. Onderkappen of onderzagen van zowel binnen -en buitenmuur Lengte = 4,8m Detail in bijlage samenstelling muur - binnenmuur=14cm - spouw=3à5cm - buitenmuur=9cm 3. Is het mogelijk om een renovatiepremie voor de vochtbestrijding aan te vragen? 4. Is het mogelijk om een afspraak te maken op de werf? 5. Er is reeds vorstschade aan de gevelsteen 6. Vermoedelijk is de oorzaak van het opstijgend vocht de afwezigheid van EPDM onder de bestaande terrastegels.

Reinigen en schilderen van gevel

Reinigen en schilderen van gevel ad. 125m² van een gerenoveerde hoeve. Er zitten 16 ramen PVC ramen in, deze moeten niet geschilderd worden. Werken zijn uit te voeren van zodra het weer het toelaat, in overleg met vakman natuurlijk.

Scheur herstellen in muur

De muur is minder dan 15 m². Graag wil ik de scheur herstellen. De scheuren bevinden zich op drie verschillende plaatsen in de voorgevel.

Rooster op schoorsteen dak plaatsen

We willen een rooster op onze schouw laten plaatsen tegen kauwen en dergelijke. Graag zo snel mogelijk.

Verhuizen van zonnepanelen

Een zeven-tal jaar geleden heeft men bij ons zonnepanelen gelegd. Nu gaan wij in april 2017 verhuizen en zouden we de zonnepanelen willen meenemen, omwille van de cerficaten waar we nog 13 jaar recht op hebben. Wie kan er dit zo vlug mogelijk doen?

Installatie handpomp op regenput en wat verfraaien

Ik beschik over een ondergrondse regenput van ca. 3000 liter. Ik ben op zoek naar een handige harry die een handpomp kan installeren zodat ik niet steeds weer putdeksel moet verwijderen en dompelpomp moet gebruiken. De bedoeling is van het geheel iets fraais te maken met kiezelsttentjes, plantjes en dergelijke meer.

Beton gieten voor een tuinhuis

Voor ons tuinhuis hebben wij een fundering van gewapend beton nodig van 15cm dik, 10cm onder grond en 5 boven. Afmeting 3970x3070 exact. Uitgraven uit de tuin kunnen we zelf voorzien. Exact bepalen van afmetingen en afzetten van fundering niet.

Carport vervangen door houten carport

Het betreft het vervangen van een bestaande carport. Wil liefst een houtsoort die niet moet behandeld worden.

Dakgoot herstellen of vervangen

Ons dakgoot is kapot en als het regent,lekt dat en vocht veroorzaakt. Dus zoeken we driengend iemand om dat te kunnen herstellen of vervangen.

Draadomheining met betonnen boord

Omheining rond tuin - zwarte draadomheining met betonnen boord - afmetingen 100 meter. Dit is een omheining achteraan , 1 zijde en dan vooraan een klein stukje. Hovenier die ter plaatse komt kijken om exact op te meten.

Regenpijp herstellen of vervangen

Met onlangs de zware regenval hebben wij opgemerkt dat we ineens een gedruppel hoorden achter onze gyproc wand. Het gedruppel werd steeds erger & er kwamen na enkele uren duidelijke vochtplekken op onze gyproc zichtbaar. We hebben contact opgenomen met Aqua Detect. Zij hebben onze lek gedetecteerd op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. Aangezien achter deze wand onze regenpijp zit, zal onze gyproc moeten uitgebroken worden om het lek te kunnen repareren. Doen jullie ook deze reparaties? Indien wel, is het mogelijk om een offerte op te maken? Met vriendelijke groeten.

Verbeteren van muren wandpanelen toiletruimte

Of verwijderen bestaande wandpanelen en plaatsen van nieuwe wandpanelen in een ruimte van ca 3 x 1 meter breed en 2. 20 hoog en verven deur en deurlijst of een betere afwerking van de bestaande wandpanelen

Plaatsen gyproc plafond

Aanbrengen van aluminium kader en plaatsen van gyproc plafond. Alle materialen zijn voor handen.Plafond ongeveer 60m².

Kitchenette water schade herstellen

Prijsofferte: Na een lek in de boiler is er heel wat water in onze keuken terecht gekomen, o.a. op de mozaïektegels tegen de muur en de keukenkasten. De keukenkasten zijn in ruw hout. Bovenaan is er vervorming van het hout te zien (op de plaats waar de boiler zit), bij de keukenkasten onderaan is er duidelijk waterschade te zien. We willen we deze kasten toch nog behouden en eventueel opfrissen door schilderwerken.

Laminaat herstellen herleggen na waterschade

Door een lek in de boiler (die zich in de keuken bevindt) kwam er water terecht op een klein deel van de laminaatvloer in de living. Het gaat om een drietal planken waarop verschillende oneffenheden te zien zijn, op een vloer van 28 vierkante meter.

Klussen rondom de loten

Graag uw offerte voor : ( gelieve prijs op te geven per lot) wegnemen van bamboe en vervangen door een heide- of wilgenmat (13à14m), de dakgoot die op twee plaatsen werd naar beneden getrokken herstellen en dolomiet op de oprit aanvullen. Er is geen hekken of poort, je kan via de oprit naar binnen en alle werken zijn vanaf daar zichtbaar. Een afspraak om een offerte te maken is niet echt nodig

Vocht doorlating in badkamer oplossing

In mijn appartement is vocht vastgesteld in de hoek van de slaapkamer, palend aan de badkamer. Ondertussen heb ik ook klachten ontvangen van mijn onderbuur, die klaagde van waterinsijpeling in zijn badkamer (i.e. nadat ik gedoucht had) en heb ik gemerkt dat er waterinsijpeling optreedt op het gelijkvloers bij de buren. Ik heb tijdelijk silicone rond het bad aangebracht om het probleem te verhelpen. Dit lijkt me echter slechts een tijdelijke oplossing aangezien achter de badkamertegels geen waterdichte folie is aangebracht. Ik zou dan ook graag een beroep doen op een loodgieter om dit probleem definitief te verhelpen. Graag ter plaatse door een vakman komen om te zien wat de mogelijkheden zijn.