Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Landskouter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Landskouter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Landskouter of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Landskouter staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Landskouter:

Onderhoud en keuring gaskachels

Ik heb 2 gaskachels in huis staan die een onderhoud moeten hebben. Een ervan staat in de living en de andere in de slaapkamer. Merk niet geweten.

Tijdelijke omheining vijver plaatsen (voor kinderen)

Ik zoek een tijdelijke en verwijderbare omheining voor een vijver om hem peuter veilig te maken. De vijver is volledig omgeven door een terras van stevige volle composietplanken. Alle planken liggen kops op de vijver met min. 7,5 cm oversteek. Het liefst een stevige omheining die niet meegeeft. De omtrek is ongeveer 29 m. De montage wens ik zelf uit te voeren indien mogelijk. De omheining moet plaatselijk kunnen worden verwijderd om de vijver te onderhouden. Liefst een moderne stijl van omheining. Ter plaatse komen kijken.

Herstelling van waterschade op zolder

Door een lek in de boiler op de zolder is er een waterschade in de ruimte eronder ontstaan. De deur is ook aan vervanging toe. Graag herstelling. Ter plaatse komen kijken.

Herstellen van sectionaal garagepoort

Veer van onze sectionaalpoort is stuk gesprongen,poort is van 2010,graag bekijken plaatsing nieuwe veer. Herstellen van poort.

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Afbreken van een tuinhuis en wegvoeren van materiaal. Beton bijgieten tot een groter geheel (totale oppervlakte van 4 x 4 m, maar een deel is reeds van vroeger). Het dak bestaat uit asbestplaten, tuinhuis zelf is in hout. Alles dient via de tuin, zo door het huis ofwel opheffen over betonplaten achteraan in de tuin.

Betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats

Op een van onze speelplaatsen hebben we een ‘modder-probleem’: waar ooit gras stond, is dit nu volledig kapot gelopen en blijft er enkel modder over. Enkele foto’s in bijlage zijn ter illustratie. Herzaaien bracht niets op, binnen de kortste tijd was het gras terug weg. Omdat wij ook wel een groene school willen zijn, willen we liever geen betegeling of kunstgras … bij hadden gedacht aan grastegels zodat het gras beter beschermd wordt, maar hebben eerlijk gezegd weinig zicht op de mogelijke alternatieven.Oppervlakte ongeveer 200 m².

Akoestische wand plus deur plaatsen

Door de achterwand achter ons podium (in ons café) en langs de deur in die wand gaat veel te veel geluid naar de verderop gelegen ruimte. Wij willen het geluid op het podium niet meer langs die achterwand horen ontsnappen. Graag een oplossing voor de wand en de deur.

Gevelrenovatie van een hotel

Renovatie van grote geglazuurde gevel gewenst. Ganse gevel te herstellen, gevel van een hotel. Oppervlakte ongeveer 150 m². Ter plaatse komen kijken.

Plaatsen en herstellen en schilderen nieuwe binnendeur

Beschadigde binnendeur en omlijsting herstellen en/of opnieuw plaatsen en verven.

Plaatsen van steenkorven omheining tuin

Plaatsen van steenkorven omheining tuin. Hoogte 180 cm lengte 20 meter plaatsen. Dat is een recht stuk. Opvullen met stenen , grijs stenen.

Profielwanden bekleden met een film ( folie )

De grijsgroene profielwanden zijn beschadigd geweest door een afsluiting die losgekomen was door een hevige storm en vele krassen veroorzaakt heeft tegen het pvc tuinhuisje. Vooral de profielwanden hadden vele krassen te verwerken gekregen. De witte planchetten zijn niet beschadigd en dienen niet behandeld te worden. Ter plaatse komen kijken.

Afbreken afdak en een nieuw plaatsen

Ons afdak achteraan lekt, het is een afdak met serreglas, heel warm dus. We willen het vervangen door een nieuw afdak met ander glas en zonnewering. Soort luifel. Komen kijken ter plaatse.

Vervangen sloten garagepoorten

Ik ben eigenaar van garageboxen en zou nu graag het slot van 3 kantelpoorten willen laten vernieuwen

Verschillende klussen uitvoeren

Rolluik zit vast (oud mechanisme) deurklink toilet afgebroken-tuin weghalen betonnen tegels-plaatsen nieuwe afschutting en eventueel kunstgras leggen.

Opruimen kruipkelder

In de kruipkelder liggen hier en daar nog houtresten die zouden moeten weggehaald worden. Ter plaatse komen kijken.

Kleedkamers en afzonderlijk toilet maken

Wij hebben een aparte kleedkamer en aparte personeelstoiletten nodig. Een huidige bureau moet toilet worden en het huidige toilet moet een deel van de kleedkamer worden.

Flexibel in schouw plaatsen

Wij zoeken iemand die onze gemetselde schouw kan tuberen met een inox flexibel. Ons huis is ca 10m hoog en de tubering zou dienen voor de aflaat van een dampkap. De keuken zou worden geplaatst midden april dus het is vrij dringend. Het huis is gebouwd in 1930.

Kantoorruimte schilderen

Voor een nieuw in te richten kantoorruimte zouden we een offerte willen opvragen voor het schilderen van de muren en plafond met volgende oppervlaktes. Dit mag met een standaard afwasbare verf. Het plan zit in bijlage. Plafond: +/-220 m². Muren: +/-360m²

Waterpomp herstellen

Probleem dab pomp Jetcom 82 m. Sinds 2dagen zuigtabletten de pomp geen regenwater meer aan. Ze geeft de melding 'failure', wat zou wijzen op een probleem in de aanzuigleiding. Ik ben op zoek naar iemand die dit kan oplossen

Blokhut Modern met betonplaat plaatsen

Ik heb daarnet de blokhut modern 505x385 met stalen dak geïsoleerd + stormbeveiliging bij de makroshop besteld. - om volledig te installeren (wij zouden het hout zelf behandelen). - om enkel het dak te installeren - om de beton te plaatsen.

Vastellen en verwijderen asbest

Wij denken dat wij asbest is ons dak hebben zitten. We hebben hier al verschillende meningen over gekregen. Sommigen denken dat het geen asbest is en anderen wel. Een iemand zei dat het mensurietplaten zouden zijn

Nieuwe aanbouw met veel glaswerk

Het gaat over een open bebouwing waar nu een bestaande achterbouw is maar die we willen veranderen met een verdiep op voor een extra slaapkamer. Het huis is van de jaren 60 en dient volledig gestript te worden en voor zien van nieuwe water gas elek en centrale verwarming. Het dak is vrij recent vernieuwd en geïsoleerd. De ramen moeten ook vervangen worden. Nieuwe aanbouw 4 op 6 meter. Met veel glaswerk. Zo licht mogelijk.

Verbouwing kantoorgebouw tot woonst

Wij hebben een pand van +/-450 m² die dient als kantoorgebouw. Is dan soort van ruwbouw die er staat. Wij zouden er misschien onze woonst van willen maken. Het pand bestaat uit enkele grote ruimtes (de grootste bedraagt 100 m² waarin we de keuken en leefruimte willen maken). We zijn leken op het vlak van (ver)bouwen en hebben geen idee hoeveel ons dit zou kosten. Wij hebben dus professioneel advies nodig om een beslissing te nemen. Er staat geen badkamer of keuken of CV. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, ...muren bij metsen...

Tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis (ongeveer 4 op 3) plaatsen op reeds gegoten platform.

Vochtprobleem oplossen en muur herstellen

Ik heb een vochtprobleem op de achtermuur van mijn huis. Ik vermoed dat het water door de muur sijpelt via de waterafvoer van de garagebox achter mijn huis. Ik zoek een specialist om de oorzaak op te sporen en te behandelen en ook de muur moet men repareren.