Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Landskouter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Landskouter heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Landskouter u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Landskouter of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Landskouter bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, moderne keuken met inbouwtoestellen, architect plannen uittekenen, vernieuwen dak met velux, herstelling van elektriciteit keuringsverslag, houten gevelbekleding, pVC gevelbekleding met isolatie plaatsen, gevel kaleien, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, houten gevelbekleding aanbrengen, gietvloer plaatsen op 65m², gevel kaleien, buizen vervangen door lekkage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Landskouter staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Landskouter:

Bidet verwijderen en wasmachine aansluiten, herstellen reservoir

Ik wil een bidet weg haten halen van badkamer en daar in plaats van een wasmachine aansluiting plaatsen . En alle nodige materialen meebrengen . En mijn wc. , Réservoir herstellen die vult niet vanzelf met water ,ik moet eerst de kraan openen .

Plinten plaatsen in huis

Er moeten plinten geplaatst worden in living/keuken/inkom na een vochtbehandeling van de muren. De plinten zijn in samenspraak met de vakman.

Klusjes in appartment uitvoeren

Ik wil mijn appartement verhuren en er moeten een aantal klusjes uitgevoerd worden: - Plaatsen van enkele tegels in badkamer + voegen - Slepende deuren oplossen - Gootsteen fixeren + lek dichten - Toilet dat soms blijft lopen oplossen - Dichten van spleten in toilet - Vastzetten van gordijnrail in slaapkamer

Vernieuwen dak met velux

Mijn hellend dak volledig vernieuwen: - Vervangen van bestaande pannen - Plaatsen van onderdak + isolatie - Plaatsen van 1 dakraam, type Velux model GGU 0060 afmetingen 114x140, aan tuinzijde. - Vervangen van dakgoten. ** Vervangen lichtkoepels plat dak keuken. Hier zitten 4 lichtkoepels van 1m2, deze zouden vervangen moeten worden door 2 koepels die niet geopend kunnen worden en twee die electrisch wel geopend kunnen worden.

Opvoegen van plinten in keuken en in living

Opvoegen van plinten in keuken met zwart voegsel + plaatsen en opvoegen plinten in living.

Gevel kaleien

Enkel de achtergevel waar 3 ramen en een achterdeur in zitten kaleien. De gevel is een rode baksteen en nog nooit geverfd. Het huis is gebouwd in 1975 Oppervlakte is ongeveer 15 m² te kaleien.

Klussen in en rondom huis

Een stopcontact installeren buiten dit is voor een outdoorcamera. En camera installeren. En andere klussen in huis.

Buizen vervangen door lekkage

We verliezen water in de Kelder door lekkage problemen. De buizen moeten vervangen worden op de grond van de keuken en van de woonkamer. Alles moet geopend worden en dan gemaakt.

Gevel kaleien

Gevelspecialist : Het gaat hier om een vrijstaande woning met met 1 verdiep. Rond de woning de gevel kaleien. (Bij benadering) : +- 150 m².

Metalen zijgevelbekleding met isolatie plaatsen

Isoleren en bekleden met (metaal)platen. De oppervlakte van de zijgevel bedraagt 77 m². Het is de bedoeling om voldoende te isoleren zodat er van de premie gebruik kan gemaakt worden.

Chappen van terras

Het chappen van mijn terras. Het is ongeveer 50 vierkante meter en de dikte van de chape is 10 cm. Graag had ik het wel met een vrachtwagen met pomp laten doen.

Asbest verwijderen rond buizen

Asbest is aanwezig in kelder rond buizen van de verwarming. De lengte ervan bedraagt ongeveer 40 meter.

Renovatie achterbouw

We zouden graag onze achterbouw laten renoveren. De werken die moeten uitgevoerd worden zijn: cyproc plaatsen tegen muren en plafond, isoleren van plafond en muren, vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen, kleine elektriciteit werken en nieuwe lichtkoepel plaatsen.

Afzuigsysteem verder doortrekken naar buiten met tussenstuk

We hebben een afzuiging laten steken in onze badkamer en deze komt nu uit in onze zolder. Die lucht zou naar buiten moeten via een tussenstuk door ons dak.

Inox schouw op bestaande schouw plaatsen

Bestaande schouw in steen moet worden dichtgemaakt en vervangen worden door nieuwe inox/aluminium buis. Is voor bestaande verwarmingsintalatie/centrale verwarming op mazout.

Afbraak tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal.

Betonverharding gieten voor garage met voorzieningen

We zoeken iemand voor het gieten van een plateau voor de garage (8mX5m) aan een nieuwbouw. Graafwerken, bekisting, voorzieningen voor afvoer regenwater, toevoer water, elektriciteit ...

Metsen authentieke open haard

Binnenwerk : open haard. Er zou een mooie authentieke open haard moeten gemetst worden. Ook met de nodige ornamenten, vloertegels errond, verluchting waar nodig,...

Diverse klussen uit te voeren

Ophangen lampen binnen en buiten. Plint plaatsen badkamer met tegels.Een plank maken en daarop tegels aan vastzetten . Plank onderaan de badkuip. Terras voegen. Terras 5 op 7 m.

Het plaatsen van een terrasafkapping

Plaatsen van een terrasafkapping. Het betreft plat dak met goot.

Diverse klusjes: schrijnwerk, loodgieterij, schilderen,...

In elke kamer van ons huis moeten nog kleine klusjes gebeuren; te klein voor 1 stielman om af te komen maar samen ettelijke uren werk: deurlijst maken, plinten en moluren plaatsen, traphal schilderen, chauffage sprayen, wc monteren, deuren inbouwkast vast zetten,...

Diverse klussen uit te voeren

Ophangen lampen binnen en buiten. Plint plaatsen badkamer met tegels. Terras voegen. Schilderwerken buiten.

Klink vervangen, deur plamuren en verfresten op hout verwijderen

Ik zou een klink van de veranda willen laten vervangen. Deur laten plamuren ,balkjes rond raam in de deur. En verfresten op hout laten verwijderen.

Herstellen gaas vliegendeur

Het gaas van onze vliegendeur is beschadigd en moet vervangen worden. De vliegendeur is ongeveer 150 cm x 250 cm.

Zonnepanelen plaatsen

Ik zoek een vakman voor zonnepanelen te plaatsen. Alles is hier op elektriciteit zodus dat lijkt mij wel een interessante investering.