Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Landskouter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Landskouter heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Landskouter u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Landskouter of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Landskouter bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem, aannemer nieuwe kelder, houten garage herstellen met nieuwe poort, dak vernieuwen plat dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Landskouter staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Landskouter:

Klussen rondom de loten

Graag uw offerte voor : ( gelieve prijs op te geven per lot) wegnemen van bamboe en vervangen door een heide- of wilgenmat (13à14m), de dakgoot die op twee plaatsen werd naar beneden getrokken herstellen en dolomiet op de oprit aanvullen. Er is geen hekken of poort, je kan via de oprit naar binnen en alle werken zijn vanaf daar zichtbaar. Een afspraak om een offerte te maken is niet echt nodig

Gevelboring uit te voeren voor kabel

Het uitvoeren van een gevelboring - Bedoeling is via een coaxkabel naar binnen te brengen, zodat Telenet kan aangesloten worden.

Vocht doorlating in badkamer oplossing

In mijn appartement is vocht vastgesteld in de hoek van de slaapkamer, palend aan de badkamer. Ondertussen heb ik ook klachten ontvangen van mijn onderbuur, die klaagde van waterinsijpeling in zijn badkamer (i.e. nadat ik gedoucht had) en heb ik gemerkt dat er waterinsijpeling optreedt op het gelijkvloers bij de buren. Ik heb tijdelijk silicone rond het bad aangebracht om het probleem te verhelpen. Dit lijkt me echter slechts een tijdelijke oplossing aangezien achter de badkamertegels geen waterdichte folie is aangebracht. Ik zou dan ook graag een beroep doen op een loodgieter om dit probleem definitief te verhelpen. Graag ter plaatse door een vakman komen om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Aannemer nieuwe kelder

Aannemer: Ter plaatse gestorte kelder , nieuwe kelder plaatsen. Ter plaatse gegoten moet worden.

Plaatsen venstertabletten binnen

2 venstertabletten op maat te maken en te plaatsen. Ongeveer 2.50 m lang allebei. 1 oude uitbreken die een stuk lager zit en afwerken. Materiaalkeuze nog niet gemaakt is ook afhankelijkv an de prijs.

Klusjes uitvoeren in regio Gent

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: Plaatsen van fietshaken aan de buitenmuur, douchekop herstellen, keukenblad herstellen en muurtje opnieuw bepleisteren (wellicht 1 tot 2 dagen werk in totaal).

Verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken

We willen graag onze achterbouw uitbreiden in breedte en indien mogelijk diepte. We gaan uitbreiden van een 15 m² naar 30 m². Volledig nieuwe achterbouw plaatsen. Graag bezoek en offerte hiervoor en advies.

Plaatsen van dakraam

Ik vroeg mij af of jullie een dakraam kunnen plaatsen en een oud groot raam er uit kunnen doen en soort rolluik of dergelijke in de plaats kunnen zetten?

Vloer plakken

VLOEREN. +/- 52m² op bestaande vloer lijmen . Materiaal in bezit. Mijn man kan helpen.

Installeren inbouwtoestellen

We zouden graag iemand inhuren voor het plaatsen van reeds gekochte inbouwtoestellen ( koelkast, vaatwas, oven, stoomoven, kookplaat)

Bestaande veranda afbreken

We hebben een versleten veranda staan, aan het huis met een toegangsdeur naar de oprit, een toegangsschuifdeur naar de tuin en een glazen binnendeur naar de living. In de veranda is er eveneens een leiding voor de verwarming en elektriciteit. De glazen schuifdeur (binnendeur) zou moeten vervangen worden door een schuideur als buitendeur. De breedte daarvan is 150cm. Graag een offerte voor de afbraak en opruiming én voor het plaatsen van een schuifdeur (buitendeur) om de living af te sluiten.

Vervanging houten ramen / deuren door aluminium

Woonst : momenteel ramen dubbel glas / houtwerk + rolluiken erbovenop Op zoek naar : - vervanging houten ramen door alu ramen met betere isolatie waarde plus optie elektrische rolluiken. (6 standaardramen + 1 raam/deur tot op de grond + 3 kleinere ramen) - vervanging voordeur / zijdeur garage (slijtage) - afwerking Optioneel willen we ook kijken naar het bezetten van onze buitengevel met gevel crepi)

Dakgoot herstellen afloop verstopt

Mijn dakgoot loopt over als het regent. Waarschijnlijk is de afloop verstopt. Is wel een serieuze hoogte kan er niet aan met een ladder

OSB platen leggen voor de zolder

Vloer leggen osb platen voor op de zolder.

Metselwerk en pleisterwerk

Ik zoek een vakman voor metsel- en plakwerk. Oppervlakte ? Renovatie? Metsen en bezetten.

Grond en afbraakwerken

Afbraakwerken bijgebouw en grondwerken tuin. Bijgebouw zou afgebroken moeten worden. Betonnen palen uit de grond nemen.

Jaarlijks onderhoud van boiler

Ik had graag de prijs geweten voor het onderhoud van een boiler van cv en water.

Nazicht Leader pomp en aanzuigleiding

Leader pomp in de garage, heeft jaren prima gewerkt. Nu komt er blijkbaar lucht in de zuigleiding. Pomp zelf werkt zeer goed. Graag nazicht van de installatie en herstelling/

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...

Leggen klinkers in voortuintje

Vrijblijvende offerte voor leggen klinkers, momenteel voortuintje, omringd door klinkers. Nu alles vol klinkers plaatsen. Oppervlakte ongeveer 4. 5 m op 5 m. Zitten wel enkele putten met deksel dat tevens vernieuwd moet worden. (beerput, ontluchingsput enz) De zelfde klinkers die er liggen.

Bodemplaat in renovatie woning

Er zou een bodemplaat moeten komen in renovatie woning. (Vorige vloer lag nog op zavel) De oppervlakte is ongeveer 32m2. Moet ik kiezen tussen gewapend beton of vezelbeton? Wat is daar de kostprijs van?

Muurboringen in metselwerk

Muurboring in 50 studios . Wensen 1 proefboring op voorhand.

Bouwafval opruimen

Ik zoek iemand om berg gemengd bouwafval, incl. ijzer e.d. op te ruimen na verbouwing. Ongeveer 10 a 12 m³. Ligt in tuin en is bereikbaar via onverharde weg waar personenwagen goed doorkan. Vrachtwagen met container nipt maar mogelijk. Gemengd afval ligt door elkaar, verschillende overschotten van nog bruikbare bouwmaterialen liggen apart en mogen ook meegenomen worden. Ongeveer 4 containers.

Vloerbekleding zolderkamers

Klusman : Zolder is gerenoveerd en ingericht tot 1 slaapkamer en 1 hobbykamer. Oppervlakte +/- 50 m². Ondergrond zijn OSB-platen maar deze liggen niet gelijk ( een hoogteverschil tot 4 cm) Graag nu laminaat opleggen, zowieso ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden te bekijken.

Wegnemen olijfhaag met lengte van 21m

Het wegnemen van een olijfhaag met hoogte ca. 2m en lengte van 21m. De bedoeling is deze weg te nemen vanuit mijn perceel. Er is makkelijk toegang via de straatkant. De detailbeschrijving is in bijlage toegevoegd. Bezoek om de situatie te bekijken kan in de periode van 15-19 februari. Mijn GSM is een Zweedse GSM aangezien ik voor een Zweeds bedrijf werk.