Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Landskouter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Landskouter heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Landskouter u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Landskouter of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Landskouter bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout, gevel bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Landskouter staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Landskouter:

Rioleringswerken

Buizen leggen in de grond rond de woning naar de straat voor afvoer van afvalwater en regenwater naar de riool. Nu loopt alles naar een gracht. Buizen zijn reeds aangekocht.

Herstellen van afvoergoten voor en achterzijde

1) vooraan is een gedeelde afvoer van dakgoot en badkamer naar de straat, deze loopt over indien we bad laten leeglopen. 2) bij hevige regenval lekt afvoergoot van ons plat dak (zichtbaar op terras). 2) afvoergoot en achteraan.

Aanleggen parking in agrarisch gebied

Wij willen een stuk weide omvormen tot parking voor klanten (ong 100m²). Vermits we in agrarisch gebied zitten, mogen we geen verharde parking aanleggen en dienen we op zoek te gaan naar een duurzame oplossing die niet vergunningsplichtig is zoals Honingraat structuur met gras.... We zijn eigenlijk ook nog wat op zoek naar welke mogelijkheden er bestaan en toegelaten zijn.

Dampkap vervangen en afvoer met stopcontact installeren

Ik wil onze huidige dampkap (schouw) in koper vervangen door een modernere versie. Ook graag een afvoer en stopcontact voor een vaatwasser installeren. Er moet ook een stukje gyproc geplaatst worden. Graag een erkend klusbedrijf.

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

We willen een fundering laten uitgraven en gieten voor een blokhut. Afmetingen zijn 4 meter op 3 meter en 15 cm diep.

Onderhoud van elektrische motor voor garagepoort

Ik wil de elektrische motor Mac Twist van de garagepoort laten onderhouden.

Klusjes in huis uitvoeren

Wc-bak druppelt onderaan. Draadje plafondarmatuur is los.

Vloer uitbreken en chappe leggen buiten + geurhinder binnen door putje wegwerken

Buiten deel vloer uitbreken en nieuwe chape leggen , ook binnen is iets mis met de vloer in salon. Ik kan dat zo niet uitleggen, het heeft met een putje te maken die toegemaakt is een paar jaar, maar nu nog stinkt in huis.

Opmetsen en afsluiten van regenput en septische put

Ik zoek een aannemer om mijn waterput op te metsen en te voorzien van een aluminium deksel,alsook een deksel voor mijn septische put.

Afsluiting voor dakterras privacy creëren

Ik wil een dakterras op plat dak laten maken. Het gaat enkel over de afsluiting,balustrade en schutting plaatsen. Dient om privacy te creëren en inkijk te vermijden in onze kamers.

Montage bureautafel met handleiding

Montage van een bureautafel recent aangekocht bij. Montagehandleiding is in mijn bezit maar ik beschik niet over het gepaste materieel om de klus adequaat te klaren.

Gieten van een betonplaat voor tuinhuis.

Tuinhuis: afmetingen 260x260 cm. Grond al uitgegraven +/- 25 cm diep. Bekisting nog gedeeltelijk aan te brengen.

Hondenluik in glazen schuifdeur

Wij hebben een schuifraam waarin er een hondenluikje geplaatst zou moeten worden voor een middelmatige hond. De ramen zijn in hout, dubbele beglazing. De afmetingen zijn: Raam 1 m 81 H- 97 cm B Kader 2m04 H 2m44 B.

Gevel kaleien

De gevel is in vrij goede staat op enkele fijne barstjes na Bekleden met kaleien ongeveer 45 m², er zitten 6 ramen in.

Afdak maken en leggen van bankirai

1) afdak maken met metalen platen 4 meter op 2,5 meter. Materiaal in eigen bezit. 2) Het leggen van bankirai +-4 meter op 1,6 meter Materiaal in eigen bezit

Aansluiting inbouwgashaar

Inbouwgashaard aansluiten. Deze werkt nog perfect en deze zouden wij willen laten plaatsen in een schouwmuur ter vervanging van de aanwezige gaskachel (zie foto 1). Wij hebben reeds iemand gevonden die de plaatsing wel zou willen doen, maar deze persoon mag de aansluiting zelf niet doen. Wij zijn dus naar iemand erkend op zoek die de haard kan aansluiten.

Herstellen garagepoort

Betreft een manuele kantelpoort. De klink is volledig doorgeroest en moet vervangen worden, net als de veer aan de linkerkant.

Plaatsen van duivenpinnen op dak

Ik heb heel wat overlast van duiven in de nok van mijn dak, +/- 15 m (foto in bijlage). Ik had graag duivenpinnen of een ander systeem laten plaatsen.

Schoorsteen bekleden

Ik zou graag mijn schoorsteen bekleden.

Houten gevelbekleding van volledige voetbalclub

Oefencentrum Club Brugge: Houten gevelbekleding plaatsen. Te bekleden 6700 lopende meter.

Renovatie regenput

Graag wil ik mijn regenput renoveren, er is een scheur(en) te dichten en opnieuw te bezetten. Optioneel: plaatsing hydrofoor en oppervlakte vlotter en filter.

Blauwe boordsteen voorgevel

Had graag blauwe boordsteen aan voorgevel gehad. Ongeveer 4 meter op 60 cm hoog zijn.

Afkitten ramen, deuren en garagepoorten buiten

Afkitten van de ramen, deuren en garagepoorten van onze woning.

Muur behangen met textielbehang

Muur te behangen met textielbehang (Arte Zephyr ZEA 149) - foto van muur in bijlage. Afmetingen: muur 1: 4m70x2m40 minus deur, enkele details aanwezig (zie foto) muur 2: 0m22x2m40 Muurbehang is al in bezit.

Gas afkoppelen

Ik heb een gasvuur dat op de boiler aangesloten staat. Ik zou deze willen afkoppelen en de gas koppeling aan de boiler afsluiten. Ook heb ik nog een koppeling in de keuken die moet afgedicht worden.