Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lede.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lede of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, nieuwe ketel en radiatoren plaatsen, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, pVC gevelbekleding vervangen, crepi met isolatie plaatsen, renovatie terrassen, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lede:

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Beton plaat gieten 2 op 3 meter voor een tuinhuis.

Laminaat leggen

Drie slaapkamers laminaat leggen, Daar ik in een belle etage woon kan ik de meubelen niet weg halen.. Het is ongeveer 25 vierkante meter. Laminaat te overleggen met de vakman.

Fundering tuinhuis plaatsen

Graag had ik de prijs geweten voor een plateau voor een tuinhuis van 7,5m op 3m.

Waterleiding stuk verlengen en pleisterwerkjes

Klusjesman voor werkjes uit te voeren: Na het plaatsen van een veranda hebben we ons raam uitgebroken en willen de rondom herstellen. Het vroegere buitenkraantje zit nu binnen in de veranda en dit willen we door trekken terug naar buiten. De buitenmuur rond het kraantje is reeds afgebroken en rondom moet ook wat hersteld worden. Graag ter plaatse komen kijken voor de werkjes uit te voeren.

Diverse kleine werken dienen nog uitgevoerd te worden

Gezocht: klusjesman voor uitvoer kleine klussen: plaatsen deurbel, plaatsen buitenverlichting, omhoog hangen raamdecoratie, plaatsen verlichtingsarmaturen binnen, ... nav verhuis naar nieuwe woning. Regio Lede oost-vlaanderen.

Uitslijpen van leidingen

Uitslijpen leidingen in betonnen plafond. Ongeveer 15u Boren van gaten voor verlichting. Ongeveer 10. We zouden het zo snel mogelijk uitgevoerd zien willen worden. Werf is klaar dus kan vanaf eerst volgende werkdag reeds uitgevoerd worden

Kleine herstelwerken uit te voeren

Binnen ons ziekenhuis dienen er regelmatig een aantal kleinere klusjes te worden uitgevoerd zoals vb herstel vloeren en buitentegels. We zijn dan ook op zoek naar iemand die zich op afroep enkele uren/dagen kan vrijmaken om deze herstellingen uit te voeren.

Inbouwhaard plaatsen

Ik wil inbouwhaard Panadero plaatsen in de living, De dubbelwandige tube plaatsen en connectie maken met bestaande sierschouw, de support kast met isolatie maken.

Herstelling muren

Mijn buurman is iets te ijverig geweest in zijn afbraakwerken, waardoor hij muren van mij heeft beschadigd. Binnen is er een gat in de zoldermuur en buiten zijn er barsten in de muren van mijn koertje. Ik wil deze schade laten maken, verzekering zal tussen komen.

Woning opsplitsen

Bestaande reeds gerenoveerde half open bebouwing opsplitsen in 2 afzonderlijke woongelegenheden voor elke eigenaar een. (ex-partners met samen 2 kinderen)

Isoleren huis 1953

Ik heb een huis gekocht bouwjaar 1953. Samen met de architect hebben we al een duidelijk plan. Ik zou een specialist nodig hebben voor het isoleren van de bestaande delen. Huis is een open bebouwing van 8m op 8m, 2 verdiepingen met daarop een zolder. De bestaande muur bestaat uit een buitenmuur, een kleine spuw ongeveer 2cm en binnenmuur. Ik zou graag de woning volledig isoleren (langs buiten). Na enig opzoekwerk leek de beste wijze de gevelsteen wegkappen, isoleren en weer opbouwen. Ramen en dergelijke moeten sowieso vervangen worden. Ik vroeg me af wat een project van dergelijke omvang kost.

Zolderverdieping : moet volledig ...

Zolderverdieping : moet volledig ingericht worden. We hadden graag twee slaapkamers, eventueel een dressing en een klein badkamertje met enkel een douche, toilet en lavabo gehad

renovatie van gelijkvloers (huis van ...

renovatie van gelijkvloers (huis van 1850); nieuwe indeling van kamers in keuken, bureau, inkomhal, eetkamer, veranda; afbraak van aanwezige muren, herleggen van trap, gebruik van steunbalken voor herleggen/opvang steunpunten van huis, betonnering van vloer (momenteel zavel); 1ste verdiep is reeds gerenoveerd