Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Lede heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Lede u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lede of directe omgeving.

34 klanten uit Lede bevelen een bij Casius in Lede aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Lede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: houten aanbouw plaatsen met plat dak, pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lede:

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Beton plaat gieten 2 op 3 meter voor een tuinhuis.

Laminaat leggen

Drie slaapkamers laminaat leggen, Daar ik in een belle etage woon kan ik de meubelen niet weg halen.. Het is ongeveer 25 vierkante meter. Laminaat te overleggen met de vakman.

Fundering tuinhuis plaatsen

Graag had ik de prijs geweten voor een plateau voor een tuinhuis van 7,5m op 3m.

Waterleiding stuk verlengen en pleisterwerkjes

Klusjesman voor werkjes uit te voeren: Na het plaatsen van een veranda hebben we ons raam uitgebroken en willen de rondom herstellen. Het vroegere buitenkraantje zit nu binnen in de veranda en dit willen we door trekken terug naar buiten. De buitenmuur rond het kraantje is reeds afgebroken en rondom moet ook wat hersteld worden. Graag ter plaatse komen kijken voor de werkjes uit te voeren.

Diverse kleine werken dienen nog uitgevoerd te worden

Gezocht: klusjesman voor uitvoer kleine klussen: plaatsen deurbel, plaatsen buitenverlichting, omhoog hangen raamdecoratie, plaatsen verlichtingsarmaturen binnen, ... nav verhuis naar nieuwe woning. Regio Lede oost-vlaanderen.

Uitslijpen van leidingen

Uitslijpen leidingen in betonnen plafond. Ongeveer 15u Boren van gaten voor verlichting. Ongeveer 10. We zouden het zo snel mogelijk uitgevoerd zien willen worden. Werf is klaar dus kan vanaf eerst volgende werkdag reeds uitgevoerd worden

Kleine herstelwerken uit te voeren

Binnen ons ziekenhuis dienen er regelmatig een aantal kleinere klusjes te worden uitgevoerd zoals vb herstel vloeren en buitentegels. We zijn dan ook op zoek naar iemand die zich op afroep enkele uren/dagen kan vrijmaken om deze herstellingen uit te voeren.

Inbouwhaard plaatsen

Ik wil inbouwhaard Panadero plaatsen in de living, De dubbelwandige tube plaatsen en connectie maken met bestaande sierschouw, de support kast met isolatie maken.

Herstelling muren

Mijn buurman is iets te ijverig geweest in zijn afbraakwerken, waardoor hij muren van mij heeft beschadigd. Binnen is er een gat in de zoldermuur en buiten zijn er barsten in de muren van mijn koertje. Ik wil deze schade laten maken, verzekering zal tussen komen.

Woning opsplitsen

Bestaande reeds gerenoveerde half open bebouwing opsplitsen in 2 afzonderlijke woongelegenheden voor elke eigenaar een. (ex-partners met samen 2 kinderen)

Isoleren huis 1953

Ik heb een huis gekocht bouwjaar 1953. Samen met de architect hebben we al een duidelijk plan. Ik zou een specialist nodig hebben voor het isoleren van de bestaande delen. Huis is een open bebouwing van 8m op 8m, 2 verdiepingen met daarop een zolder. De bestaande muur bestaat uit een buitenmuur, een kleine spuw ongeveer 2cm en binnenmuur. Ik zou graag de woning volledig isoleren (langs buiten). Na enig opzoekwerk leek de beste wijze de gevelsteen wegkappen, isoleren en weer opbouwen. Ramen en dergelijke moeten sowieso vervangen worden. Ik vroeg me af wat een project van dergelijke omvang kost.

Zolderverdieping : moet volledig ...

Zolderverdieping : moet volledig ingericht worden. We hadden graag twee slaapkamers, eventueel een dressing en een klein badkamertje met enkel een douche, toilet en lavabo gehad

renovatie van gelijkvloers (huis van ...

renovatie van gelijkvloers (huis van 1850); nieuwe indeling van kamers in keuken, bureau, inkomhal, eetkamer, veranda; afbraak van aanwezige muren, herleggen van trap, gebruik van steunbalken voor herleggen/opvang steunpunten van huis, betonnering van vloer (momenteel zavel); 1ste verdiep is reeds gerenoveerd