Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lokeren:

Regenwaterput plaatsen

Graag het plaatsen van een regenwaterput voor een gezin van 4.

Regenwaterput boren en aansluiten

Binnenkort starten er werken in onze straat voor gescheiden regen- en rioolwater. Daarom willen we ook een regenput te steken. De oprit moet sowieso opgebroken worden. We willen het water gebruiken voor een toilet en voor de wasmachine. Put zou komen achteraan in de tuin.

Plaatsen regenwaterput

Plaatsen van regenwaterput (10. 000l, inclusief filter) + aansluiten op bestaande afvoerleiding van regenwater. Ook koppeling maken van de regenwaterput naar de garage, echter zal de aansluiting van regenwater op bestaande installatie (wc, wasmachine, tuin) in volgende fase gebeuren.

Ikea kasten monteren

Pax kast Ikea 2m hoog 1. 2m breed 2 deurs in elkaar zetten Schoenenkast 1. 3h Ikea in elkaar zetten De bestelling is in proces dus gaat binnen enkele weken al kunnen geleverd worden.

Waterput boren om tuin te besproeien

Waterput boren + plaatsen pomp. Voor de tuin , water besproeien.

Deurdorpel herstellen

De dorpel van de voordeur bestaat uit 2 delen. Het rechter gedeelte is naar buiten verschoven over ongeveer 2 cm. Graag voorstel van herstelling.

PVC gevelbekleding vervangen

PVC bekleding van beide puntgevels één verdiep hoog vervangen. Er is nu bekleding van de jaren 80 maar liever iets nieuws moderner. Vervangen van de bekleding. Oppervlakte :ongeveer 42 m².

Tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis (ongeveer 4 op 3) plaatsen op reeds gegoten platform.

Ondergrondse mazouttank 3500l opvullen

Tank die moet opgevuld worden.

Onderhoud mazout ketel

Graag had ik een de onderhoud van de mazoutketel in onze woning alsook het kuisen van de schouw.