Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor ondergrondse mazouttank reinigen en verwijderen:

Ondergrondse mazouttank reinigen en verwijderen

Ondergrondse mazouttank verwijderen met het nodige attest
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Maarkedal (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ondergrondse mazouttank reinigen en verwijderen uit heel België:

Ondergrondse mazouttank reinigen en verwijderen

Mazouttank verwijderen. Is al jaren buiten gebruik. Geen keuring of conformiteitsattesten beschikbaar. Volume van de tank is ongekend, maar huis is maar 120m² dus tank zal niet groot zijn. Tank is makkelijk bereikbaar en ligt in voortuin. Graag eerst dichtheidstest.

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank onder/naast de oprit/voortuin, die ooit opgevuld is met een soort schuim en ik zou deze willen vervangen door een regenput van 5000L. Ik zoek dus een vakman die de mazouttank er uit kan halen, deze mee nemen en een regenput er in kan steken.

Opvullen van mazouttank met zand of schuim

Ondergrondse mazout tank van 3200L saneren. Ligt op ong. 13m van de straatkant. Tank is leeg.

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank van 4500L onder de oprit liggen die ik wil vervangen door een regenput van ong. 7500L a 8000L. Er is een vrije toegang langs de oprit met een breedte van 5m. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman die de mazouttank kan verwijderen en meenemen met bijgeleverde certificaten. Op de bijgevoegde foto kan u rechtsonder het deksel van de mazouttank zien. Momenteel is het huis in ruwbouw. De buitenschil is verwijderd.

Neutraliseren van ondergrondse mazouttank

Vakman voor het reiningen en verwijderen van een kleine ondergrondse mazouttank met attest gelegen.

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput

Neutraliseren mazouttank en vervangen van mazouttank door regenwatertank (5000 liter) voor opvang van water van ons dak. Ook alle nodige aansluitingen moeten gedaan worden. De mazouttank bevindt zich 1 à 2 meter van onze woning.

Oude mazouttank verwijderen en nieuwe plaatsen

Vakman voor het verwijderen van een gebarsten mazouttank en reinigen grond en het daarin plaatsen van een nieuwe mazouttank. Een ondergrondse mazouttank in HDPE is reeds bof gelijkaardig alternatief voor een tank van 4.950 L. Ook zou dan daarna hiervoor een vernieuwd keuringsattest moeten afgeleverd worden. Ten tweede, moet dan de aansluiting met de CV brander verzekerd worden.

Mazout tank uitgraven of saneren

Ondergrondse mazouttank 5000L ofwel uitgraven en afvoeren, ofwel saneren en opspuiten met zand/schuim. Tuin wordt gerenoveerd, dus uitgraven kan wel een optie zijn.