Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mariakerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mariakerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mariakerke:

Plaatsen regenwaterput

Regenwaterput van 5000L onder oprit plaatsen en aansluiten. Beton van 10cm dik op oprit uitbreken om put te plaatsen. Pomp aansluiten. Afvoer aansluiten. Grond en puin afvoeren.

Regenwaterput installeren onder de oprit

Regenwaterput plaatsen onder de oprit, inclusief aansluiting. De afloop ligt ook onder de oprit.

Waterput boren

Wij zouden graag een waterput laten installeren. Dit om mijn tuin te kunnen besproeien. Met een handpomp. De tuin is 550m² Het is wel echt het beste dat u op voorhand eens komt kijken.

Plaatsen regenwaterput

Graag zou ik een regenwaterput willen laten steken, het zou gaan om puur het uitgraven van de put en het steken van de betonnen regenput. Leidingen/sleuven e.d. gebeuren door mijzelf.

Onderhoud en keuring gaskachels

Ik heb 2 gaskachels in huis staan die een onderhoud moeten hebben. Een ervan staat in de living en de andere in de slaapkamer. Merk niet geweten.

Zoldertrap verplaatsen en opening vergroten

Zoldertrap op maat maken: met kwart draai. Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen, eigenlijk een vaste trap verplaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap.

Kleine herstelwerken uit te voeren

In onze vereniging zijn een aantal kleine herstelwerken uit te voeren: deurpomp vervangen, draadloze deurbel monteren, kraan vastzetten, ...

Dringend klusjesman voor klein werkje buiten op terras

Pvc planchetten plaatsen op bestaande houten kader. Lengte= 3,5 m hoogte= 2,5 m Houten wand staat vuil en versleten en daarom bedekken met pvc.

Betonnen plateau gieten

Een betonnen plateau gieten van 4,5m op 4,5m voor een tuinhuis. Grond is reeds 10 cm uitgegraven maar houten kader moet nog gemaakt worden. De plaatser van het tuinhuis stelt 10cm onder de grond voor en 5 cm boven de grond. Plaatsing van het tuinhuis is voor januari 2017. Wie kan dit op korte termijn doen?

Aannemer voor treinwagon veranderen in huis loftachtig

We are looking for a company to renovated an old train wagon into 2 sleeping accommodation in the city of Gent at the Haven. Please let us know if you are interested in this project. We thank you in advance for your quick response. De wagons zijn 22 meter lang, en ongeveer 3.5 meter breed. Het maken van twee slaapkamers-twee badkamers met inloopdouche. Leidingen voor de keuken. De wagon volledig woonbaar maken. Aannemer die engelstalig is is zeer welkom vermits ik Amerikaanse ben.