Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen regenwaterput:

Plaatsen regenwaterput

Regenwaterput van 5000L onder oprit plaatsen en aansluiten. Beton van 10cm dik op oprit uitbreken om put te plaatsen. Pomp aansluiten. Afvoer aansluiten. Grond en puin afvoeren.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Mariakerke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen regenwaterput uit heel België:

Aannemers voor plaatsen regenwaterput

Regenwaterput van 7.000L plaatsen.

Plaatsen regenwaterput, infiltratiebekken, nivelleren grond

Regenwaterput van 10.000L plaatsen met inline filter. Infiltratiebekken van 4.000L/8m² plaatsen. Grond nivelleren. Riolering aansluiten. Wachtbuizen nutsleidingen tot aan rioollijn plaatsen. Regenafvoeren aansluiten op regenwaterput.

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput van 10.000L plaatsen en aansluiten. Het volledige huis is onderkelderd met een kruipkelder. Revisie van bestaande water- en afvoernetwerk uitvoeren.

Plaatsen en aansluiten extra waterput

Regenwaterput van 10.000L plaatsen tussen afvoer van regenwater en bestaande regenwaterput. Pomp in put plaatsen voor gebruik van water in huis.

Tweede regenwaterput plaatsen

Ik heb nu een regenwaterput van -/+ 3 à 4000 liter en ik zou er graag een tweede bijsteken. De tuin is ongeveer 4are.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Ik zou graag een waterreservoir in de kelder laten plaatsen. Er is een lege ruimte die opgevuld zou kunnen worden en ik zou graag professioneel advies hebben om te weten of dit haalbaar is (groot genoeg, en een duurzame oplossing) De ruimte tussen twee muren is +- 1,5 m breed, 2,5 m hoog en 2,5m lang. (plus minus) Indien mogelijk, dan zou het WC en de wasmachine op deze installatie aangesloten kunnen worden.

Grondwaterput plaatsen

Ik zou graag een regenwaterput willen laten boren in mijn tuin. Ik zou hem ook graag binnenshuis laten aansluiten De tuin is ongeveer 180 m².

Regenwaterput plaatsen en aansluiten

Ik zou een regenwaterput willen laten plaatsen en die dan te gebruiken voor wc's, wasmachine en eventueel andere zaken. dus er moeten bijkomende leidingen gelegd worden, ik heb onder gans het huis een kruipkelder van 1m20 en een heel groot hellend dak.