Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Melle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Melle heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Melle u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Melle of directe omgeving.

102 klanten uit Melle bevelen een bij Casius in Melle aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Melle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van warmtepomp, grondwerk en afbraakwerk uitvoeren, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, enkele onderhoudswerken uitvoeren, plexiglas plaatsen aan balustrade terras, maken van wand in strekmetaal, nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring, tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes, plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Melle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Melle:

Nazicht regenwaterinstallatie

Nazicht regenwaterinstallatie (type GEP - TEA3)-regenwatermanager blijft drinkwater aanvoeren, ook al zou de regenwaterput voldoende gevuld moeten zijn met regenwater.

Regenwaterput in bestaande woning

Graag willen wij een regenwaterput installeren in een bestaande woning om te gebruiken voor de 2 toiletten, wasmachine en buitenkraantje. Momenteel is enkel stadswater voorzien. De regenput kan ingegraven worden in de voortuin.

Afbraak tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal.

Elektrische waterverwarmer beter aan de muur bevestigen

Ik merk dat mijn water verwarmer scheef hangt en ik zou hem graag beter bevestigd zien aan mijn muur, zodat hij recht hangt. Er is een schroef niet goed bevestigd aan de muur. Met de water verwarmer zelf is er geen probleem. Ik bezit ook nog de originele installatie- en gebruiksaanwijzing. Contact enkel via email.

Afvoerbuis vrijmaken oprit voor controle

Vrijmaken van oprit. Oprit bestaat uit dolomiet, worteldoek en steengruis. Er zijn problemen met de afvoer en voor controle met aannemer moet dit opengelegd worden om na te kijken of er een verzakking is.

Afvoer van afbraakmateriaal tuin

Oude betonnen/cement dek rond tuinhuis zelf opgebroken, het puin moet nu afgevoerd worden. Wonen in rijhuis, momenteel is er toegang aan de achterkant van de tuin via een verkaveling die in aanleg is - dit is echter wel over braakliggende grond, met een klein beekje (<1 m breed) net achter onze tuin. Mogelijks ook nood aan aanvulling van grond waar de cement werd opgebroken.

Steken septische put en waterput

Er dient een septische put (1500-3000 l) en een regenwaterput (5000 l) gestoken worden. Aangezien ik omringt ben door huizen en tuinen zullen deze putten over het huis moeten gestoken worden met een kraan. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken. Graag werken uitvoeren begin februari.

Plaatsen van waterput

Zou graag een waterput willen plaatsen van 7000L met infiltratie systeem. Ik woon in een rijhuis in Melle achteraan zou eventueel met een type bobcat kraan binnen kunnen.

Afbreken veranda + muurtje

Afbreken veranda 5mx2mx1m - muurtje 2mx1mx0,30(h)

Dakgoot in zink

Dakgoot tuinhuis te maken. Momenteel een plastiek dakgoot. Ik wil een stevige dakgoot aan mijn tuinhuis, liefst in zink. Lengte 6 meter.

Verplaatsen van septische put

Septische put naar de tuin verplaatsen

Oplossen van problemen aan dakgoot en dakisolatie

Zoek een klusbedrijf/man voor: 1. We hebben een vochtprobleem aan de binnenkant van de voorgevel. Het gaat volgens ons niet om opkomend vocht, maar het kan te maken hebben met het verstromen van de dakgoot zodat het water een verkeerde weg naar binnen vindt. We zoeken iemand die de dakgoot bladvrij kan maken,misschien, indien mogelijk en betaalbaar, roosters kan installeren om de goot bladvrij te houden en (iii) eventueel ook nog kan helpen met het vochtprobleem 2. Na het laten inbouwen van een Veluxraam, hebben we op een voordien goed geïsoleerde zolder geluidsoverlast. Ik vermoed dat de isolatie niet goed aansluit bij de nieuwe venster, maar kan dit van de binnenkant niet goed zien, we zoeken hulp om te proberen langs de buitenkant het probleem te onderzoeken

Uitgraven en gieten betonplaat

Uitgraven van grond en betonplaat gieten voor terras . 10m lengte op 6m breed.

Kasseien

We hebben ons oud tuinhuis afgebroken en een nieuw groter laten plaatsen . Rondom het oude lag een boordsteen in kasseien. Rondom het nieuwe hoeft dit niet , maar we willen de kasseien hergebruiken (anders zonde ! ) om een pad naast het tuinhuis te leggen. Het gaat om 5 a 6 m (kleine opdracht)

Bouwen garageboxen

Bouwen 1O garageboxen regio Melle (Gent)

Ik bezit de ene helft van een tweewoonst ...

Ik bezit de ene helft van een tweewoonst met 2 verdiepingen. De beide regenpijpen van de tweewoonst lopen langs de voorkant van het huis naar beneden en zijn "ingewerkt". Vermoedelijk lekt een van de twee of beide regenpijpen want een van onze huizen heeft vochtige muren. Graag hadden we een offerte gekregen voor het herstellen van de regenpijp(en).

Volledige afbraak van woning +/- 500M³ + ...

Volledige afbraak van woning +/- 500M³ + 2 grote stallen met de grond gelijk; enkele kleinere stalletjes. Uitgraven fundering zal niet nodig zijn als de vloer van de huidige stallen kan gebruikt worden als terrasbodem. Afvoeren van alle materiaal. Eventueel worden de dakpannen apart verkocht aan doe-het-zelver. De slopingsvergunning is nog niet verkregen omdat deze samen met de bouwaanvraag zal ingediend worden. Deze zal ten laatste op 1/3/2005 afgeleverd worden.

snellere afvoer water in de tuin

snellere afvoer water in de tuin