Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Melle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Melle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Melle of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Melle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Melle:

Kantoorruimte schilderen

Voor een nieuw in te richten kantoorruimte zouden we een offerte willen opvragen voor het schilderen van de muren en plafond met volgende oppervlaktes. Dit mag met een standaard afwasbare verf. Het plan zit in bijlage. Plafond: +/-220 m². Muren: +/-360m²

Nazicht regenwaterinstallatie

Nazicht regenwaterinstallatie (type GEP - TEA3)-regenwatermanager blijft drinkwater aanvoeren, ook al zou de regenwaterput voldoende gevuld moeten zijn met regenwater.

Regenwaterput in bestaande woning

Graag willen wij een regenwaterput installeren in een bestaande woning om te gebruiken voor de 2 toiletten, wasmachine en buitenkraantje. Momenteel is enkel stadswater voorzien. De regenput kan ingegraven worden in de voortuin.

Afbraak tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal.

Elektrische waterverwarmer beter aan de muur bevestigen

Ik merk dat mijn water verwarmer scheef hangt en ik zou hem graag beter bevestigd zien aan mijn muur, zodat hij recht hangt. Er is een schroef niet goed bevestigd aan de muur. Met de water verwarmer zelf is er geen probleem. Ik bezit ook nog de originele installatie- en gebruiksaanwijzing. Contact enkel via email.

Afvoerbuis vrijmaken oprit voor controle

Vrijmaken van oprit. Oprit bestaat uit dolomiet, worteldoek en steengruis. Er zijn problemen met de afvoer en voor controle met aannemer moet dit opengelegd worden om na te kijken of er een verzakking is.

Afvoer van afbraakmateriaal tuin

Oude betonnen/cement dek rond tuinhuis zelf opgebroken, het puin moet nu afgevoerd worden. Wonen in rijhuis, momenteel is er toegang aan de achterkant van de tuin via een verkaveling die in aanleg is - dit is echter wel over braakliggende grond, met een klein beekje (<1 m breed) net achter onze tuin. Mogelijks ook nood aan aanvulling van grond waar de cement werd opgebroken.

Steken septische put en waterput

Er dient een septische put (1500-3000 l) en een regenwaterput (5000 l) gestoken worden. Aangezien ik omringt ben door huizen en tuinen zullen deze putten over het huis moeten gestoken worden met een kraan. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken. Graag werken uitvoeren begin februari.

Plaatsen van waterput

Zou graag een waterput willen plaatsen van 7000L met infiltratie systeem. Ik woon in een rijhuis in Melle achteraan zou eventueel met een type bobcat kraan binnen kunnen.

Afbreken veranda + muurtje

Afbreken veranda 5mx2mx1m - muurtje 2mx1mx0,30(h)

Dakgoot in zink

Dakgoot tuinhuis te maken. Momenteel een plastiek dakgoot. Ik wil een stevige dakgoot aan mijn tuinhuis, liefst in zink. Lengte 6 meter.

Verplaatsen van septische put

Septische put naar de tuin verplaatsen

Oplossen van problemen aan dakgoot en dakisolatie

Zoek een klusbedrijf/man voor: 1. We hebben een vochtprobleem aan de binnenkant van de voorgevel. Het gaat volgens ons niet om opkomend vocht, maar het kan te maken hebben met het verstromen van de dakgoot zodat het water een verkeerde weg naar binnen vindt. We zoeken iemand die de dakgoot bladvrij kan maken,misschien, indien mogelijk en betaalbaar, roosters kan installeren om de goot bladvrij te houden en (iii) eventueel ook nog kan helpen met het vochtprobleem 2. Na het laten inbouwen van een Veluxraam, hebben we op een voordien goed geïsoleerde zolder geluidsoverlast. Ik vermoed dat de isolatie niet goed aansluit bij de nieuwe venster, maar kan dit van de binnenkant niet goed zien, we zoeken hulp om te proberen langs de buitenkant het probleem te onderzoeken

Uitgraven en gieten betonplaat

Uitgraven van grond en betonplaat gieten voor terras . 10m lengte op 6m breed.

Kasseien

We hebben ons oud tuinhuis afgebroken en een nieuw groter laten plaatsen . Rondom het oude lag een boordsteen in kasseien. Rondom het nieuwe hoeft dit niet , maar we willen de kasseien hergebruiken (anders zonde ! ) om een pad naast het tuinhuis te leggen. Het gaat om 5 a 6 m (kleine opdracht)

Bouwen garageboxen

Bouwen 1O garageboxen regio Melle (Gent)

Ik bezit de ene helft van een tweewoonst ...

Ik bezit de ene helft van een tweewoonst met 2 verdiepingen. De beide regenpijpen van de tweewoonst lopen langs de voorkant van het huis naar beneden en zijn "ingewerkt". Vermoedelijk lekt een van de twee of beide regenpijpen want een van onze huizen heeft vochtige muren. Graag hadden we een offerte gekregen voor het herstellen van de regenpijp(en).

Volledige afbraak van woning +/- 500M³ + ...

Volledige afbraak van woning +/- 500M³ + 2 grote stallen met de grond gelijk; enkele kleinere stalletjes. Uitgraven fundering zal niet nodig zijn als de vloer van de huidige stallen kan gebruikt worden als terrasbodem. Afvoeren van alle materiaal. Eventueel worden de dakpannen apart verkocht aan doe-het-zelver. De slopingsvergunning is nog niet verkregen omdat deze samen met de bouwaanvraag zal ingediend worden. Deze zal ten laatste op 1/3/2005 afgeleverd worden.

snellere afvoer water in de tuin

snellere afvoer water in de tuin