Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Moerbeke Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Moerbeke Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Moerbeke Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Moerbeke Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Moerbeke Waas:

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar

Waterput boren om tuin te besproeien

Een grondwater put slaan op beperkte ruimte. Nog een meter ruimte achter het tuinhuis.

Klussen in en rondom huis

Een stopcontact installeren buiten dit is voor een outdoorcamera. En camera installeren. En andere klussen in huis.

Composiet terras aanleggen

Het terras is 35 m². Op dit huidig moment beschikken wij over een basis gemaakt uit cement. Hierop wensen wij een terras van composiet - graag in een grijstint.

Aantal kleine werkzaamheden

Aantal kleine werkzaamheden van diverse aard: betreft electriciteit (losse stopcontacten, defecte plc sturing van een pomp) en loodgieterij (losgekomen kranen, defecte buitenkraan)