Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen:

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Moerbeke-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen uit heel België:

Buitentrap plaatsen naar terras

Wij wonen in een bel-etage, nieuwbouw, rijhuis. We zouden heel graag zo snel mogelijk een trap willen van ons terras naar de tuin. De hoogte van de tuin naar ons terras is ongeveer 2,80 meter. We willen graag een eenvoudige trap in inox.

Nieuwe dampkap plaatsen

Oude tradionele inox schouw dampkap 90 cm eraf halen en nieuwe plaatsen van 90 cm breed.

Schoorsteenbuis vernieuwen

Huidige dubbelwandige inoxbuis verwijderen. Plaatsen nieuwe dubbelwandige inox buis en het dak rondom de buis terug dichtmaken. Ook de buis aansluiten op de kachel.

Rookkanaal plaatsen voor houtkachel

Ik wens een allesbrander houtkachel te installeren in een nieuwbouwschuur. Ik zoek iemand die voor deze kachel een inox rookkanaal wenst te installeren. De nokhoogte is 7 meter.

Houten afsluiting in één rechte lijn plaatsen

Er moet in een recht stuk een houten afsluiting worden gezet. Hier is ook onderaan een betonplaat van 30 cm te voorzien. Tussenin betonnen palen en tussenin inox gevezen schutten van 1,80 x 1,80 cm type Estrade.

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Een inox flexibel aansluiting hebben in de schoorsteen(voor haard), wil ook praten over levering skamotec platen voor ommanteling schouw.

Balustrade plaatsen

Balustrade laten plaatsen zoals windschermen (inox met glas) om mijn net vernieuwd dakterras af te schermen. Lengte : 44 m² dakterras.

Plaatsen inox buis in schoorsteen

Verluchtinsbuis in bestaande schoorsteen plaatsen. Dit voor zo een 6-tal meter, het is voor de verluchting van de kelder.