Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor grondwaterput plaatsen:

Grondwaterput plaatsen

Grondwaterput - drinkbaar water voor chalet.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Moerzeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondwaterput plaatsen uit heel België:

Waterput plaatsen

Graag wil ik een grondwaterput laten plaatsen voor het gebruik van sanitair water. en advies over het gebruik van put water.

Grondwaterput boren en besproeiingsysteem plaatsen

Ik wens een grondwaterput te laten boren en gelijktijdig een besproeiingssysteem te laten installeren om gazon, planten en struiken automatisch te laten besproeien.

Grondwaterput boren

Plaatsen van een boorput voor huishoudelijk gebruik.

Plaatsen van grondwaterput

We willen een boring laten doen om grondwater te gebruiken voor de tuin.

Grondwaterput boren en aansluitingen voorzien

Omdat de regenwaterput ontoereikend is voor drogere periodes en ook voor het sproeien van de tuin zou ik willen gebruik maken van het grondwater. Met het grondwater zouden we dus graag de regenwaterput aanvullen en de tuin sproeien. Boring, plaatsen pomp, plus de nodige hulpstukken.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een villa uit 1984, waar momenteel het gelijkvloers volledig vloerverwarming heeft (momenteel wordt verwarmd op mazout). Er zou een grondwaterput met boring 30m diep aanwezig zijn. Vroeger werd immers dit water gebruikt (met pomp) voor de woning. Op dit moment is de woning wel aangesloten op het waternet en wordt het systeem niet meer gebruikt, ook niet voor tuinwater,... Op de verdieping wordt momenteel elektrisch verwarmd. Daar zou idealiter ook verwarming geplaatst worden.

Pomp voor grondwaterput plaatsen en leiding doortrekken

Ik heb thuis een grondwater put alsook een regenwaterput. Graag had ik hier gebruik van gemaakt om wc, buitenkraan, wasmachine,... op aan te sluiten. Het gaat hier enkel om de installatie van de pomp en de nodige leidingen doortrekken.

Grondwaterput boren om tuin te besproeien

Grondwater put boren achteraan in de tuin naast tuinhuis,en pomp plaatsen in tuinhuis . Water is enkel om de tuin te besproeien.