Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Moortsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Moortsele heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Moortsele u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Moortsele of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Moortsele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Moortsele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Moortsele:

3 dakjes vervangen totaal ongeveer 50 m²

Totaal vervangen daken : ongeveer 50m². Hout kot : 2,40 x 3,20 m Tuin huis x 2,80 m Stal : 6,90 x 4,20 m Wij kunnen helpende hand bieden indien gewenst. Wij kunnen zelf materiaal aanleveren of indien goede tip of goede offerte door de klusjesman zelf.

Verbouwing trap verplaatsen

Verplaatsen van trap, stuk trapgat maken,stuk trapgat dichten,valse muur plaatsen,trap losmaken en (ver-)plaatsen. Best komen kijken ter plaatse.

Plaatsen regenwaterput en septische put

Het betreft een rijwoning waar de tuin ongeveer 1. 35m lager ligt dan de huis zelf. Plaatsen regenwaterput 5000liter. Plaatsen septische put 2500liter

Klusjes in appartement

Graag een lamp(plafonnier) verhangen; de videofoon hoger plaatsen indien mogelijk en 2 kaders verplaatsen.

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter

Ondergrondse mazouttank van 5000liter vervangen door regenput van 5000 liter. Mazouttank ligt achter huis +- 16meter van straat en is bereikbaar langs zijgevel van maximaal 2meter breed.

Afvoer van afbraakmateriaal tuin

Oude betonnen/cement dek rond tuinhuis zelf opgebroken, het puin moet nu afgevoerd worden. Wonen in rijhuis, momenteel is er toegang aan de achterkant van de tuin via een verkaveling die in aanleg is - dit is echter wel over braakliggende grond, met een klein beekje (<1 m breed) net achter onze tuin. Mogelijks ook nood aan aanvulling van grond waar de cement werd opgebroken.

Klusjes op kantoor

Ik ben op zoek naar een vaste klusjesman voor onze klusjes op kantoor. Momenteel hebben wij volgende klusjes te doen: - een lekkende kraan - een lekkend toilet - TL lampen vervangen (die op een redelijke hoogte hangen) - een elektrisch stukje vervangen in een TL lamp Belangrijk is dat je redelijk snel kan komen nadat er gebeld wordt met de vraag om langs te komen. Kan u ons u prijs per uur meedelen.

Bestaande waterput herstellen

Boren jullie waterputten, zo ja wat is de kostprijs? Er moet ongeveer 7 à 8 meter geboord worden. Er is een bestaande waterput met pomp, en plots gestopt met water pompen. Graag ter plaatse komen kijken.

Ophalen en wegbrengen zware betonplaat

Ik heb een zware betonnen plaat staan in de technische berging. Deze zou moeten afgevoerd worden. Dus sterke mannen en een soort camionette, camion? Om weg te brengen. Ik schat ongeveer 100 kg.

Blokhut Cambridge 505 x 295 cm met extensie

Graag prijs voor plaatsing tuinhuis. Wij voorzien een betonplaat waarop je kan plaatsen.

Installatie van zonnepanelen

Voor een nieuwbouwwoning in Melsele (9120) wensen we zonnepanelen te laten installeren, vermoedelijk rond 4000 Wp. Oriëntatie is ZO met helling 40°, dakoppervlak 7. 5mx15m. Hiervoor wensen we graag offertes te ontvangen.

Dak vervangen met golfplaten

Dak van 6 x 2.5 m boven bakstenen gebouw vervangen met golfplaten.

Omkadering deur op maat zagen

Ik heb onlangs een werkruimte gemaakt in mijn garage en ik kocht ook een deur en het toebehoren van een deur zoals omkadering enz. Maar omdat ik met een valse wand gewerkt heb, moet de omkadering wat op maat worden gezaagd. Ik ben niet echt vertrouwd in klusjes zoals deze, dus daarom zoek ik wat hulp. Graag prijs/uur geweten en wanneer u ten vroegste bij mij even kan langskomen.

Blokhut Cottage plaatsen op betonnen sokkel

Graag zou ik een blokhut Cottage 295 X 385 laten plaatsen, er dient ook een betonnen sokkel voorzien te worden. Het huidige tuinhuis dient afgebroken en heeft een houten vloer afmetingen 270 X 330. Zouden jullie dat ook kunnen doen?

Schouwmantel afbreken

Ik zou graag mijn schouwmantel afbreken.

Zoldertrap plaatsen

De zolderopening is gemaakt. De schuifbare zoldertrap is aangekocht. Op zoek naar een timmerman die de trap kan plaatsen.

Drie schuifvliegendeuren plaatsen

Ik heb drie schuiframen (2 x living en 1 x slaapkamer) op gelijkvloers. Graag wil ik die voorzien van schuifvliegendeuren zodat de insecten niet meer binnen kunnen in de zomer als ik wil verluchten/afkoelen. De schuifvliegendeuren moeten vlot open en toe gaan om naar de tuin te gaan. Ik heb liefst een metalen duurzaam ophang- en rol systeem, want heb slechte ervaring met plastic schuifsysteem. De afmetingen ongeveer: 2 x 1,5 m (b) x 2,3 m (h) 1 x 1,2 m (b) x 2,3 m (h)

Klussen buitenzijde woning

Ik heb een vrijstaande woning, waarvan de houten kroonlijst en het tuinhuis al enige jaren niet meer geverfd of behandeld zijn geweest. Dit zou ik graag laten doen. Tevens zitten in de kroonlijst lampjes ingewerkt, waarvan er enkele loshangen. Deze zouden moeten hersteld of vervangen worden. Van het tuinhuis is van de dakrand een lat afgewaaid, die er opnieuw zou moeten tegen gezet worden.

Allerlei klusjes in huis

Volgende klusjes zou ik graag laten gebeuren: - reparatie dampkap - slepen van de achterdeur verhinderen - 2 kadertjes en soundbar ophangen - 2 aandraaiknoppen chauffages vernieuwen - lekkende kraan keuken Ik heb het materiaal niet in huis en weet ook niet wat ik moet kopen. Ik woon vlak bij Gent centrum.

Gevelbekleding met steenstrips of met crepi

Ik wil de gevel laten renoveren met steen strips of met crepi. Ongeveer een 146 m² zou moeten worden gerenoveerd. Graag een prijsofferte en advies.

Muur metsen en betonplaat gieten

Ik had graag een betonplaat gegoten en een muur gemetst tegen een muur van mijn buur.

Schuifdeuren aan kleerkast herstellen

Beide schuifdeuren (nogal zware) zijn van de kleerkast geraakt en zouden er terug aan moeten. Moet wel degelijk gebeuren zodat ze niet weer ontsporen en afbreken.

Nieuwe deurbel en parlofoons installeren

Onze deurbel en parlofonen op 1e en 2e verdieping zijn al een tijdje kapot. We willen een eenvoudige deurbel (zonder nieuwe snufjes: camera e. d.) en parlofoon op 1e en 2e verdieping.

Ikea meubels monteren

Komende weekend zou ik in de Ikea enkele meubels willen kopen. Ik ben op zoek naar iemand die deze nadien wil monteren thuis. Het gaat om volgende artikelen: * 2 kinderbedden (Flaxa): 1 met hoofdeinde met opbergruimte en onderbed en 1 met onderlades * bedbank met 2 lades (Brimnes) * 3 kleerkasten (Stuva) ~> niet zo heel groot * 2 schoenenkasten (Bissa)

Woning opfrissen

Een aantal verbeteringswerken zoals: plafond vernieuwen (waterschade), vloerbekleding vernieuwen (versleten), ...