Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Moortsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Moortsele heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Moortsele u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Moortsele of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Moortsele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, gietvloer plaatsen op 65m², buizen vervangen door lekkage, chappen van terras, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, rioleringswerken uitvoeren, metalen zijgevelbekleding met isolatie plaatsen, vernieuwen van schouw op dak, betonverharding gieten voor garage met voorzieningen, dubbelwandige Inox schouw plaatsen, waterput te boren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Moortsele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Moortsele:

Klussen in en rondom huis

Een stopcontact installeren buiten dit is voor een outdoorcamera. En camera installeren. En andere klussen in huis.

Buizen vervangen door lekkage

We verliezen water in de Kelder door lekkage problemen. De buizen moeten vervangen worden op de grond van de keuken en van de woonkamer. Alles moet geopend worden en dan gemaakt.

Gevel kaleien

Gevelspecialist : Het gaat hier om een vrijstaande woning met met 1 verdiep. Rond de woning de gevel kaleien. (Bij benadering) : +- 150 m².

Metalen zijgevelbekleding met isolatie plaatsen

Isoleren en bekleden met (metaal)platen. De oppervlakte van de zijgevel bedraagt 77 m². Het is de bedoeling om voldoende te isoleren zodat er van de premie gebruik kan gemaakt worden.

Chappen van terras

Het chappen van mijn terras. Het is ongeveer 50 vierkante meter en de dikte van de chape is 10 cm. Graag had ik het wel met een vrachtwagen met pomp laten doen.

Asbest verwijderen rond buizen

Asbest is aanwezig in kelder rond buizen van de verwarming. De lengte ervan bedraagt ongeveer 40 meter.

Renovatie achterbouw

We zouden graag onze achterbouw laten renoveren. De werken die moeten uitgevoerd worden zijn: cyproc plaatsen tegen muren en plafond, isoleren van plafond en muren, vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen, kleine elektriciteit werken en nieuwe lichtkoepel plaatsen.

Afzuigsysteem verder doortrekken naar buiten met tussenstuk

We hebben een afzuiging laten steken in onze badkamer en deze komt nu uit in onze zolder. Die lucht zou naar buiten moeten via een tussenstuk door ons dak.

Inox schouw op bestaande schouw plaatsen

Bestaande schouw in steen moet worden dichtgemaakt en vervangen worden door nieuwe inox/aluminium buis. Is voor bestaande verwarmingsintalatie/centrale verwarming op mazout.

Afbraak tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal.

Betonverharding gieten voor garage met voorzieningen

We zoeken iemand voor het gieten van een plateau voor de garage (8mX5m) aan een nieuwbouw. Graafwerken, bekisting, voorzieningen voor afvoer regenwater, toevoer water, elektriciteit ...

Metsen authentieke open haard

Binnenwerk : open haard. Er zou een mooie authentieke open haard moeten gemetst worden. Ook met de nodige ornamenten, vloertegels errond, verluchting waar nodig,...

Diverse klussen uit te voeren

Ophangen lampen binnen en buiten. Plint plaatsen badkamer met tegels.Een plank maken en daarop tegels aan vastzetten . Plank onderaan de badkuip. Terras voegen. Terras 5 op 7 m.

Het plaatsen van een terrasafkapping

Plaatsen van een terrasafkapping. Het betreft plat dak met goot.

Diverse klusjes: schrijnwerk, loodgieterij, schilderen,...

In elke kamer van ons huis moeten nog kleine klusjes gebeuren; te klein voor 1 stielman om af te komen maar samen ettelijke uren werk: deurlijst maken, plinten en moluren plaatsen, traphal schilderen, chauffage sprayen, wc monteren, deuren inbouwkast vast zetten,...

Diverse klussen uit te voeren

Ophangen lampen binnen en buiten. Plint plaatsen badkamer met tegels. Terras voegen. Schilderwerken buiten.

Klink vervangen, deur plamuren en verfresten op hout verwijderen

Ik zou een klink van de veranda willen laten vervangen. Deur laten plamuren ,balkjes rond raam in de deur. En verfresten op hout laten verwijderen.

Herstellen gaas vliegendeur

Het gaas van onze vliegendeur is beschadigd en moet vervangen worden. De vliegendeur is ongeveer 150 cm x 250 cm.

Zonnepanelen plaatsen

Ik zoek een vakman voor zonnepanelen te plaatsen. Alles is hier op elektriciteit zodus dat lijkt mij wel een interessante investering.

Allerlei klussen uit te voeren

Lichtstraat herstellen, schotelantenne demonteren, sloten van voordeurramen herstellen, voordeurknop monteren, glas in binnendeur vervangen

Houtworm curatief behandelen met xylamon

In een huis dat ik aan het verbouwen ben, dienen de houten plafondbalken en vloeren behandeld tegen houtworm.

Herstellen schuifdeur, achterdeur en dubbelglas

Zijn beschadigd en te herstellen : schuifdeur, achterdeur, dubbelglas bureel ingeslagen.

Geluidsisolatie plaatsen rond velux

Isoleren rond de velux: Op mijn zolder is 12 cm schuimplaatisolatie aanwezig onder het dak. Vóór het laten plaatsen van een Velux, lieten die totaal geen geluid van de drukke steenweg door. Na het plaatsen, stelde ik vast dat het geluid even erg was met raam open of dicht. I Na twee mislukte pogingen door klusjesmannen (één met uitzetisolatie uit een spuitbus en één met rotswol)

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel plaatsen in rechte schouw.

TV kast in elkaar steken

Ik heb een tv-kast oneline besteld maar het lukt mij niet om ze in elkaar te krijgen.