Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Nazareth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Nazareth.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Nazareth of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Nazareth die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nazareth:

Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur

Voor de doorgang van een HVAC schouwpijp moet een gat geboord worden met een diameter van 130mm in de voorgevel van een bedrijfsgebouw (betonbouw, ongv 20cm dikte) op ongv 4 meter hoogte boven de grond. Het werk kan langs buiten worden uitgevoerd. Gebruik van water is mogelijk. Er is slechts 1 gat te boren. De plaats is zeer goed toegankelijk (parking voor het gebouw) voor de plaatsing van een ladder of stelling.

Fundering voor chalet

Ik zou graag in mijn tuin een chalet plaatsen. Alles klaar maken en eventueel gieten van de funderingsplaat. De oppervlakte is 48 m².

Diverse klussen uitvoeren

Toiletkastje, spiegeldeur scharnier gebroken. Keukenkraan lekt.

Gieten van beton fundering

Gieten beton fundering voor tuinhuis 15 m² Wil offertes om kostprijs te kunnen inschatten. Is voor een nieuwbouw.

GYPROC

GYPROC PLAATSEN HOEVE

Ytong/trap

YTONG MUUR PLUS ZWEVENDE TRAP VERANKEREN

het ombouwen van een zolder tot ...

het ombouwen van een zolder tot slaapkamer (met extra trap)

wij hebben een woning aangekocht en ...

wij hebben een woning aangekocht en hadden deze graag iets uitgebreid. Gaat over de uitbreiding van de koterijen voor mijn man zijn bijberoep, de uitbreiding van de keuken en de badkamer (eventueel). De electriciteit zou moeten verzwaard worden en eventueel de badkamer verhuizen naar boven. Graag hadden wij een offerte van iemand die alle werken samen kan voegen.