Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor gat van diameter 130mm boren in gevelmuur :

Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur

Voor de doorgang van een HVAC schouwpijp moet een gat geboord worden met een diameter van 130mm in de voorgevel van een bedrijfsgebouw (betonbouw, ongv 20cm dikte) op ongv 4 meter hoogte boven de grond. Het werk kan langs buiten worden uitgevoerd. Gebruik van water is mogelijk. Er is slechts 1 gat te boren. De plaats is zeer goed toegankelijk (parking voor het gebouw) voor de plaatsing van een ladder of stelling.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Nazareth (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat van diameter 130mm boren in gevelmuur uit heel België:

Boren gat buitenmuur voor luchtafvoer dampkap

Vakman voor het boren van een gat (diameter 150mm) in mijn buitenmuur. Dit voor luchtafvoer dampkap. Hierbij zal er ook een rooster moeten geplaatst worden.

Gat boren in betonvloer

Doel: realiseren van afvoer voor toilet (buis diameter 110 mm) Gelijkvloers Hoek 45 graden te boren van binnenzijde naar buitenzijde binnenzijde is garagevloer in polibeton buitenmuur = spouwmuur van ca. 30 cm optioneel nog volgende boring: doel: realiseren van afvoer van ventilatie diameter 125 mm gelijkvloers – thv bovenvermelde boorlocatie voor afvoer toilet horizontaal, ca. 200 boven vloerpas te boren van binnenzijde naar buitenzijde door spouwmuur van ca. 30 cm

Nieuwe afvoerbuis voor toilet plaatsen

Ik zou graag op het eerst verdiep van mijn woning een toilet plaatsen. Hiervoor dient een nieuwe afvoerbuis (diameter 110mm) te worden gelegd. Deze gaat eerst 2m50 naar beneden (kan via een kast, dient niet in de muur ingewerkt te worden) en naar buiten via een te boren gat in de gevel. Van daar is de nog te overbruggen afstand ongeveer 9m50 (waarvan 3m50 onder klinkers). Hier dient de afvoerbuis te worden aangesloten op de overloop van de septische put.

Installeren pelletkachel en inox buis plaatsen

We hebben een pelletkachel gekocht en er zou een dubbelwandig (diameter 80) rookkanaal moeten geplaatst worden. Plafond is hoog genoeg om minstens 2m te stijgen in de woning, zou dan nog een gat naar buiten moeten geboord worden.

Dubbelwandige inox schouw plaatsen tegen buitengevel

Momenteel hebben we een pelletkachel met enkele enkelwandige buizen binnen (diameter 80mm) die tot tegen de binnenmuur komen. Er zou een dubbelwandige inox schouw tegen de buitenmuur moeten komen (ongeveer 5m) met muurdoorvoer die op de enkelwandige buis binnen aangesloten wordt. Ook het gat door de muur moet nog gemaakt worden. De inox schouw komt links van de bestaande goot (zie foto) tegen de buitenmuur.

Gat boren in de buitenmuur voor aansluiting airco

Gat voor aansluiten mobiele airco maken met een diameter van 134cm . Afdekrooster opleggen Isoleerbuis voorzien voor de aansluiting van ongeveer 3m

Gat te boren voor afvoer airco

Ik ben op zoek naar iemand die een gat kan boren in buitenmuur voor afvoer airco. Gat moet 30 cm lang zijn en 13 cm diameter. Het gat moet op ongeveer 4 m hoogte ( 1 s te verdiep ) geboord worden.

Sleuf graven voor aansluiting water

1) sleuf graven 70 cm diep vanaf rooilijn tot garage, 60 meter ver in bosgrond + put naast garage (max 1 m x 1 m x 1 m). 2) eventueel boren van gat door muur/beton van binnen naar buiten garage (45 graden), diameter ongeveer 65 mm.