Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor gat van diameter 130mm boren in gevelmuur :

Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur

Voor de doorgang van een HVAC schouwpijp moet een gat geboord worden met een diameter van 130mm in de voorgevel van een bedrijfsgebouw (betonbouw, ongv 20cm dikte) op ongv 4 meter hoogte boven de grond. Het werk kan langs buiten worden uitgevoerd. Gebruik van water is mogelijk. Er is slechts 1 gat te boren. De plaats is zeer goed toegankelijk (parking voor het gebouw) voor de plaatsing van een ladder of stelling.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Nazareth (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat van diameter 130mm boren in gevelmuur uit heel België:

Nieuwe afvoerbuis voor toilet plaatsen

Ik zou graag op het eerst verdiep van mijn woning een toilet plaatsen. Hiervoor dient een nieuwe afvoerbuis (diameter 110mm) te worden gelegd. Deze gaat eerst 2m50 naar beneden (kan via een kast, dient niet in de muur ingewerkt te worden) en naar buiten via een te boren gat in de gevel. Van daar is de nog te overbruggen afstand ongeveer 9m50 (waarvan 3m50 onder klinkers). Hier dient de afvoerbuis te worden aangesloten op de overloop van de septische put.

Installeren pelletkachel en inox buis plaatsen

We hebben een pelletkachel gekocht en er zou een dubbelwandig (diameter 80) rookkanaal moeten geplaatst worden. Plafond is hoog genoeg om minstens 2m te stijgen in de woning, zou dan nog een gat naar buiten moeten geboord worden.

Dubbelwandige inox schouw plaatsen tegen buitengevel

Momenteel hebben we een pelletkachel met enkele enkelwandige buizen binnen (diameter 80mm) die tot tegen de binnenmuur komen. Er zou een dubbelwandige inox schouw tegen de buitenmuur moeten komen (ongeveer 5m) met muurdoorvoer die op de enkelwandige buis binnen aangesloten wordt. Ook het gat door de muur moet nog gemaakt worden. De inox schouw komt links van de bestaande goot (zie foto) tegen de buitenmuur.

Gat boren in de buitenmuur voor aansluiting airco

Gat voor aansluiten mobiele airco maken met een diameter van 134cm . Afdekrooster opleggen Isoleerbuis voorzien voor de aansluiting van ongeveer 3m

Gat te boren voor afvoer airco

Ik ben op zoek naar iemand die een gat kan boren in buitenmuur voor afvoer airco. Gat moet 30 cm lang zijn en 13 cm diameter. Het gat moet op ongeveer 4 m hoogte ( 1 s te verdiep ) geboord worden.

Sleuf graven voor aansluiting water

1) sleuf graven 70 cm diep vanaf rooilijn tot garage, 60 meter ver in bosgrond + put naast garage (max 1 m x 1 m x 1 m). 2) eventueel boren van gat door muur/beton van binnen naar buiten garage (45 graden), diameter ongeveer 65 mm.

Gatboring voor ventilator 125mm

In de badkamer dient 1 gat geboord te worden naar buiten diameter 125. Dat zou dienen voor de ventilator te plaatsen.

Zwembad dichtgooien en grasmatten aanleggen

Ik had een zwembad van 480 cm diameter in de grond en dit is ondertussen al helemaal verwijderd; Nu is het gat er nog van ongeveer 5 m op 5 m met een diepte van 130 cm. Ik zou graag dit dicht laten doen en er gewoon grasmatten overhebben of eventueel gras ingezaaid. Ik woon op de hoek van straat en eventueel met een kraan kan alles over de omheining gezet worden rechtstreeks in het gat. Het gat staat ongeveer een 13 m van de omheining. Eventueel kan het ook langs de voorkant gebeuren met een kraantje dat door een deuropening kan.