Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oostakker of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Oostakker die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oostakker:

Plaatsen regenwaterput en septische put

Wij willen een extra regenwaterput plaatsen in onze voortuin, zo groot mogelijk. Met aansluiting/verbinding aan onze andere put in de achtertuin.

Opvullen oude beerput

De beerput in de living is geleegd en afgekoppeld. Wie kan deze beerput komen opvullen? 2,5 kubieke meter.

Waterput herstellen en waterdicht maken

Bezinkput is lek, geurhinder en verzakking in terras.

Architect gezocht voor plannen van verbouwing

Architect gevraagd voor de plannen van de verbouwing.

Opmetsen en afsluiten van regenput en septische put

Ik zoek een aannemer om mijn waterput op te metsen en te voorzien van een aluminium deksel,alsook een deksel voor mijn septische put.

Drie schuifvliegendeuren plaatsen

Ik heb drie schuiframen (2 x living en 1 x slaapkamer) op gelijkvloers. Graag wil ik die voorzien van schuifvliegendeuren zodat de insecten niet meer binnen kunnen in de zomer als ik wil verluchten/afkoelen. De schuifvliegendeuren moeten vlot open en toe gaan om naar de tuin te gaan. Ik heb liefst een metalen duurzaam ophang- en rol systeem, want heb slechte ervaring met plastic schuifsysteem. De afmetingen ongeveer: 2 x 1,5 m (b) x 2,3 m (h) 1 x 1,2 m (b) x 2,3 m (h)

Gemetselde aanbouw

Gemetselde aanbouw met veel glas bouwen. Achterzijde van het huis. Afmetingen 8 op 4 meter. Ter plaatse komen kijken door een aannemer.

Beton gieten

Beton gieten voor terras en tuinhuis, van 16m3. Enkel het gieten, rest doen we zelf

Septische putten opmetsen

Wij hebben twee septische putten die opgemetst moeten worden. Eén put bevindt zich in de voortuin en de tweede put bevindt zich in de oprit. Adres geef ik aan de aannemer.

Beton gieten voor terras

Wij zouden graag onze voor, zij en achtertuin willen aanleggen met polier beton (+/-100m²)