Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen regenwaterput en septische put:

Plaatsen regenwaterput en septische put

Wij willen een extra regenwaterput plaatsen in onze voortuin, zo groot mogelijk. Met aansluiting/verbinding aan onze andere put in de achtertuin.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Oostakker (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen regenwaterput en septische put uit heel België:

Regenwaterput plaatsen

Ik wil 2 regenwaterputten van 20.000l elk laten plaatsen, samen met alle aansluitingen op die putten. Daarvoor moet ons terras opgebroken en heraangelegd worden. Ong. 50m² en bestaat uit tegeltjes van 10 op 10 cm. Indien mogelijk zou ik deze zoveel mogelijk wensen te hergebruiken.

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput met 2 verschillende waterresservoirs graven en plaatsen. 2 Onderste buren willen waterput zetten om die door te trekken naar toilet, douche,... Momenteel 7 garages en men wil dat dak gebruiken om waterput te vullen.

Uitbreken steunmuur plaatsen steunbalk

Binnenmuur en oorspronkelijke buitenmuur uitbreken. Fundering voorzien voor nieuwe buitenmuren. Plaatsen van nieuwe buitenmuren. Plaatsen nieuwe regenwaterput.

Putboring uitvoeren voor tuin of regenwaterput laten steken

Waterlek bijeenkomst dakafvoer en riolering wat moet hersteld worden. Ik zou graag tegelijk een regenwaterput of waterboring met installatie te laten plaatsen.

Aansluiten regenwaterput

Vorig jaar heb ik in mijn voortuin de mazouttank laten wegnemen en een betonnen regenwatertank van 5000 liter laten plaatsen. Deze moet nog aangesloten worden - enerzijds op de regenafvoer van het dak, anderzijds op de riolering voor de overloop. Regenafvoer en riolering liggen binnen enkele meters van de tank. De voortuin is makkelijk bereikbaar.

Plaatsen van regenwaterput

ik wil graag een regenput plaatsen van circa 20000 liter

Regenwaterput installeren

Plaatsen van een regenwaterput in voortuin aan straat. 3000 a 5000 liter Graven, plaatsen put en de grondafvoer

Regenwaterput plaatsen

2e regenwaterput plaatsen. Deze moet groter zijn dan de eerste (is 5000 liter) Dus enkel van regenwater aangesloten aan dak.