Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor gat maken in badkamer voor ventilator:

Gat maken in badkamer voor ventilator

Gat boren in badkamer voor ventilator van 12.5cm, muur is 40cm dik.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Oostakker (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat maken in badkamer voor ventilator uit heel België:

Plaatsen nieuwe trap

Graag had ik een nieuwe trap laten plaatsen, mag zowel in hout als beton zijn. Is een trap van het eerste verdiep naar de zolder. Momenteel is er reeds een valtrap voorzien met de buren, maar deze valt voor de kamerdeuren. Dus zou het bestaande gat willen laten toewerken en een nieuwe opening laten maken tegen de binnenmuur met de buren. Waarschijnlijk gaat er ook een draai moeten voorzien worden aangezien je anders boven komt tegen de gevel. Of je door de kamer van de kinderen moet passeren.

2 gaten door buitenmuur maken

Er dient een gat door de buitenmuur van onze houtskeletbouw geboord te worden voor de aansluiting van de dampkap en ook nog een gat voor de verluchting. Door een laag bakstenen.

Kleine werken aan tuinhuis uitvoeren

in tuinhuis: - 1 bestaande deur weghalen en dichtmetselen - 1 bestaande deur weghalen en gat groter maken zodat er nieuwe deur in kan

Keldergat afdekken

Ik ben zoek naar iemand die mijn keldergat kan afdekken zodat ik nog voldoende verluchting binnen krijg in mijn kelder. Eventueel een ijzeren plaat langs de straatkant met allerlei gaten in zodat er geen beestjes kunnen binnen komen, maar ik wel verluchting heb. Of het gat veel groter maken? Ik sta open voor verschillende opties zolang ik maar voldoende verluchting krijg.

Trapgat te maken met vaste trap naar zolder

We hebben nu een luik naar de zolder. Dat luik bevind zich in de gang van de 1e verdieping. Graag zou ik op zolder een kamer maken voor mijn dochter. Maar dan moet er nieuw gat gemaakt worden en een vaste trap te plaatsen.

Binnendak dicht maken

Er zit een gat in het binnendak, dus het plafond tussen twee verdiepingen. Grootte weet ik niet echt, ongeveer een vuist groot.

Beloopbaar kelderluik maken

Boven het keldergat zouden wij graag een stevig, beloopbaar en vooral isolerend luik plaatsen. Qua materiaal zouden we graag hout hebben. Het gat heeft een afmeting van ongeveer 1,5m op 0,85m. We wensen dat het luik open gaat naar de kant van trap.

Trapgat maken in betonnen vloerplaat

Momenteel heb ik een trapgat van 112x69cm naar de zolder maar zou daar een volwaardige trap willen plaatsen, dit maakt dat dit gat groter zou moeten gemaakt worden. Ik dacht aan 200 x 88cm.