Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oudenaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Oudenaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oudenaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Oudenaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oudenaarde:

Put boren voor beregenen tuin

Ik zou graag een put voor grondwater laten installeren. Het zou zijn voor enkel de tuin van water te voorzien. De tuin is ongeveer 100x40m.

Bestaande tuinafsluiting weghalen en nieuwe plaatsen

Graag offerte voor : 1. tuinafsluiting in draad (bijvoorbeeld zwarte draad en palen) ongeveer 1 meter hoogte. lengte 3 keer 20 meter (we willen één tuin opdelen in drie tuinen) Graag prijs voor uitvoering met en zonder beton plaat onderaan en met en zonder buis bovenaan. We geven deze uitvoering als uitgangspunt voor een offerte, maar we zullen desgevallend in samenspraak met de uitvoerder nog opteren voor een variant waarbij ook wat extra houten panelen zullen voorzien worden, maar dit zou dan in een verdere offerte kunnen opgenomen worden. 2. voorzien van klimopbeplanting op afsluiting (3 keer 20 meter) 3. afbreken van een bestaande afsluiting bestaande uit draad, betonpalen om de 2m en betonplaat onderaan over een lengte van een 50m (terrein is achter onze woning

Waterput boren voor tuin te besproeien

ik zou graag een waterput laten boren voor tuin te besproeien. Zit namelijk in een rijwoning waar je met geen machines aan kan. Tuin is ongeveer 5 meter breed en een 80 meter lang.

Leveren en monteren meubels

Ik zoek iemand die meubels kan afhalen in de Weba in Deinze. Ik moet kunnen meerijden, aangezien ik zelf geen auto heb. Ik koop de meubels eerst en contacteer u dan om de meubels af te halen. Het gaat om kleine meubels: houten opbergrekken, kleerrekken. Dit is voor de maand maart.

Waterput boren voor besproeien tuin en planten

Waterput boren + installatie bewatering tuin

Klusjes in huis uitvoeren

Wc-bak druppelt onderaan. Draadje plafondarmatuur is los.

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel plaatsen in rechte schouw.

Growbox maken

Ik wil een growbox van 2 meter hoog breed genoeg om 6 potten in te zetten. Er moeten groeilampen vanboven gemonteerd worden gaten voor ventilatie en een ventilator alles moet lopen op elektriciteit. Wat ik zoek is iets zoals supercloset.

Installeren van inox rookkanaal

Voor een bestaande houtkachel zijn wij op zoek achter een installeur om een inox rookkanaal te plaatsen. Plaatsing zo snel mogelijk.

Plaatsen van een tuinafsluiting in draad en leggen terras

Bij een pas gezette woning ben ik op zoek naar iemand die de tuinafsluiting op zich kan nemen. Het gaat om ongeveer 40 meter afsluiting volledig in draadomheining of 12 meter houten afsluiting + 28 meter draadomheining. Hierin zou ik ook een deurtje vooraan en achteraan in willen verwerken. In bijlage het grondplan. Het gaat om lot vier. De gedeelde zone met de buren is al voorzien. Ook terras aanmaken ongeveer 21 m², stabiliseer, en uitgraven en betegelen. Graag de werken kunnen starten rond de maand maart.