Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor bestaande tuinafsluiting weghalen en nieuwe plaatsen:

Bestaande tuinafsluiting weghalen en nieuwe plaatsen

Graag offerte voor : 1. tuinafsluiting in draad (bijvoorbeeld zwarte draad en palen) ongeveer 1 meter hoogte. lengte 3 keer 20 meter (we willen één tuin opdelen in drie tuinen) Graag prijs voor uitvoering met en zonder beton plaat onderaan en met en zonder buis bovenaan. We geven deze uitvoering als uitgangspunt voor een offerte, maar we zullen desgevallend in samenspraak met de uitvoerder nog opteren voor een variant waarbij ook wat extra houten panelen zullen voorzien worden, maar dit zou dan in een verdere offerte kunnen opgenomen worden. 2. voorzien van klimopbeplanting op afsluiting (3 keer 20 meter) 3. afbreken van een bestaande afsluiting bestaande uit draad, betonpalen om de 2m en betonplaat onderaan over een lengte van een 50m (terrein is achter onze woning
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Oudenaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande tuinafsluiting weghalen en nieuwe plaatsen uit heel België:

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 40m x 1.8m met betonnen onderplaat en betonnen palen. Huidige tuinafsluiting van ong. 10-15m x 1.8m weghalen.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten of composiet tuinafsluiting van ong. 50m x 2m plaatsen. Ong. 30m oude betonnen afsluiting weghalen. Graag hardhout, tropisch hout, Europees hout of Bamboe. Betonplaat onderaan en eender welke palen.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 50m x 1.8m met betonplaat onderaan en betonnen palen plaatsen. Graag hardhout, tropisch hout of thermowood. Kleine muur met brikken van 50m x 0.4-0.5m weghalen. Tuinpoort plaatsen.

Tuinafsluiting met houten panelen plaatsen

Houten tuinafsluitingen plaatsen. Betonnen palen en onderplaat met daartussen houten panelen. Een stuk van 14,1 meter en een van 12 meter beide 180 cm hoog. Vakman moet ook de huidige afsluiting van betonpalen en draad weghalen.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vervangen van tuinafsluiting. Plaatsen van betonpalen en betonplaten in de grond. Afwerken met houten panelen. Afsluiting in L-vorm: 20m diep en 5 breed. Oude afsluiting kan ik zelf weghalen.

Haag vervangen door een houten tuinafsluiting

Wij zouden graag onze bestaande haag laten weghalen en in de plaats een houten afsluiting willen laten plaatsen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter, hoogte 1m80.

Tuinafsluiting te renoveren

Tuinafsluiting met linkerburen renoveren (oude weghalen en nieuwe plaatsen) - gedeeltelijk in beton en gedeeltelijk met draad.