Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor rolluiken herstellen:

rolluiken herstellen

De rolluiken, van onze slaapkamer, zijn allebei gelost (de linten) en kunnen bijgevolg niet meer omhoog. Nadat wij de platen hadden verwijderd hebben we ook gezien dat ze ook niet meer bevestigd zijn aan de ....rolbalk?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Overmere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolluiken herstellen uit heel België:

Herstellen werking ouderwets rolluik

Lintschijf is stuk en lint vervangen van rolluiken.

Vervangen of herstellen van rolluiken

Herstellen van rolluiken. Oproller is stuk - lint moet waarschijnlijk vervangen worden. Misschien is het mechanisme aan vervanging toe.

Herstellen lint rolluiken

Binnen rolluik in kunststof. Lint vervangen alsook de bevestiging van vier versleten verbindingen ook in lint aan de houten as. Ik sta zelf in voor de demontage en montage van de houten kast.

Herstellen lint rolluiken

Het lint van mijn rolluik beneden is afgebroken. Er dient een nieuw lint geplaatst te worden.

Herstellen van de rolluiken

Door de nachtvorst is een rolluik vast gevroren geweest en toen we het met de hand los maakte is dit rolluik kapot geraakt. Schijnbaar heeft dit afgebroken stuk ook de motor van het luik ernaast is beschadigd, want deze werkt nu niet meer. Dus we hebben 2 rolluiken die hersteld moeten worden. Graag een vakman die ter plaatse komt kijken. Geen Frans sprekende vakman.

Herstellen rolluik

Één van mijn rolluiken is stuk, één van de lamellen is doorgebroken, redelijk ver bovenaan. Kan u dit repareren, en ongeveer hoeveel gaat mij dit kosten?

Reparatie 1 rolluik + vrijblijvende offerte automatisering 15 rolluiken

Ik heb 1 voorzet-rolluik op de eerste verdieping waar het lint is losgekomen (niet gescheurd). Graag had ik dit laten herstellen. Ook had ik graag een vrijblijvende offerte voor automatisatie van alle 15 rolluiken, liefst met Somfy RTS omdat ik dat kan integreren in mijn Domotica-systeem.

Herstellen elektrische rolluiken

Electrische rolluiken zijn kapot. Dwz 1 van de rolluiken is naar beneden gevallen, tweede zit vast in rolluikenkast. Venster staan naast elkaar en zijn 1m op 2m.