Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor rolluiken herstellen:

rolluiken herstellen

De rolluiken, van onze slaapkamer, zijn allebei gelost (de linten) en kunnen bijgevolg niet meer omhoog. Nadat wij de platen hadden verwijderd hebben we ook gezien dat ze ook niet meer bevestigd zijn aan de ....rolbalk?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Overmere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolluiken herstellen uit heel België:

Rolluiken herstellen

Vier rolluiken, 2 op 1e en 2 op 2e verdieping waarvan rolluiklint en roller dient te worden vervangen. Van één rolluik is het lint reeds gebroken.

Herstellen van rolluik en lint

Wat zijn de kosten voor het vervangen van 2 rolluik linten en misschien de op rolller . Het lint zou zijn voor een rolluik van 1 m B en 2 m H en 0,6 m B en 2 m H. En de prijs voor deze elektrische te maken dit zou dan gaan voor 4 rolluiken 1 van 1 m B op 2 m H en 3 van 0,6 m B op 2 m H

Balkon renoveren

Ik zoek een bedrijf dat mijn balkon kan herstellen (beton onderaan komt los) evenals houtwerk kan opschuren en opnieuw verven en houtrot kan behandelen indien nodig. Evenals de voordeur (dubbele grote voordeur in hout), evenals 2 rolluiken in hout.

Herstellen elektrische rolluik

Herstellen bestaande elektrische rolluiken die blijven haperen. Gaan niet meer naar beneden of boven.

Herstellen van elektrische rolluiken

1 van onze elektrische rolluiken aan een schuifraam stopt bij het naar boven gaan, als het ongeveer 10 a 20 cm van de grond is. Met een duw gaat het verder naar boven. Het kan de motor ook zijn. Afmetingen van het raam: 2 m 15 hoog, 2 m 05 breed.

Herstellen of vervangen van rolluiken

Rolluik in de slaapkamer dient al dan niet vervangen te worden. (lint is stuk) In ieder geval graag automatisatie.

Herstellen van rolluiken of nieuwe rolluiken plaatsen

Aan mijn huis zijn twee rolluiken die aan vernieuwing toe zijn omdat er koude bruggen aanwezig zijn. Daarom zou ik graag twee nieuwe rolluiken willen bestellen.

Herstellen betonrot aan balk

Een draagbalk op ca 6 meter hoogte aan de voorgevel vertoont betonrot. Dit moet hersteld worden en de balk terug in wit geschilderd. Schilderen betonnen steen rond voordeur. Kuisen dakgoot en alle kunststof rolluiken aan de voorgevel.