Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor rolluiken herstellen:

rolluiken herstellen

De rolluiken, van onze slaapkamer, zijn allebei gelost (de linten) en kunnen bijgevolg niet meer omhoog. Nadat wij de platen hadden verwijderd hebben we ook gezien dat ze ook niet meer bevestigd zijn aan de ....rolbalk?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Overmere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolluiken herstellen uit heel België:

Herstellen rolluik

Één van mijn rolluiken is stuk, één van de lamellen is doorgebroken, redelijk ver bovenaan. Kan u dit repareren, en ongeveer hoeveel gaat mij dit kosten?

Reparatie 1 rolluik + vrijblijvende offerte automatisering 15 rolluiken

Ik heb 1 voorzet-rolluik op de eerste verdieping waar het lint is losgekomen (niet gescheurd). Graag had ik dit laten herstellen. Ook had ik graag een vrijblijvende offerte voor automatisatie van alle 15 rolluiken, liefst met Somfy RTS omdat ik dat kan integreren in mijn Domotica-systeem.

Herstellen elektrische rolluiken

Electrische rolluiken zijn kapot. Dwz 1 van de rolluiken is naar beneden gevallen, tweede zit vast in rolluikenkast. Venster staan naast elkaar en zijn 1m op 2m.

Herstellen rolluiken

Herstellen van de koorden van de rolluiken + 1 rolluik vervangen.

Herstellen houten rolluiken

Prijsofferte: Graag wil ik mijn houten rolluiken laten herstellen en schilderen of zandstralen. Ook de rolluik kast laten isoleren. Kan u mij een prijsofferte bezorgen aub.

Herstellen rolluiken

Herstellen van gescheurde rolluik in rolluikkast langs de binnenzijde. Eén lamel is volledig vernield en moet vervangen worden. Rolluiken geplaatst door BELISOL 12 jaar geleden. De hersteldienst van BELISOL is ondertussen genoegzaam bij mij bekend. Mogelijk moeten alle lamellen vervangen worden. Ik begrijp dat het moeilijk is om hiervoor een offerte op te stellen. Een benadering volstaat. Hoogte rolluik 2. 25m met een breedte van 1m.

Klussen-herstellen rolluiken

Ik heb mijn handmatige rolluik te ver opgetrokken en is overgerold in de rolluikkast. Er moet langs de buitenzijde een rolluikkast gedemonteerd worden.

Dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een gebarsten ruit laten herstellen dat gebroken is na plaatsing van rolluiken. De hoogte is 171cm op 77,5 breedte. Kan dat?