Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Ronse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Ronse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Ronse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Ronse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Ronse:

Septische put herstellen

Mijn septische put lekt. IK zou die laten volledig herstellen, leegmaken, reinigen barsten herstellen, rotte stenen vervangen en cementeren.

Boren van waterput voor tuingebruik

Ik wil een waterput laten boren voor tuingebruik. Dit moet een waterput zijn om een handpomp op te plaatsen. Er is geen elektriciteit aanwezig op het perceel. Achteraan in de tuin boren .

Klusjesman plaatsen van vensterbank

Ik ben op zoek naar een klusjesman voor het plaatsen van 5 vensterbanken.

Plafondlampen ophangen en verplaatsen

Plafondlamp in bureau ophangen en de bestaande herophangen in de gang.

Leggen betonplaten

Leggen van 2 betonplaten: 1) 7 m 40 x 4 m 40 bijgebouw. (+fundering dus) 2) tuinhuis 5 m x 3 m. Foto ter beschikking.

Nazicht van betonrot in kelder

Kelder Betonrot

Chapewerken

Ik zoek iemand voor het chappen van een vloer op de bovenverdieping. Het is ongeveer 11 vierkante meter en de hoogte is 5 cm.

Klusjes in huis en tuin

Ophangen van een kader , nieuwe rand rond bad , hek in hout herstellen , afspuiten tegels , dakgoot verven

Bouwen van een garage

Vernieuwen van buizen, hemel- en afvalwater moeten gescheiden worden. Aanbouw van een garage tussen twee bestaande woningen. Liefst met plat dak (zonder verdiep), mogelijks moet ik er een verdiep opzetten (stedenbouwkundige dienst v/d stad).

Ontkoppeling van riolering

Door werken aquafin moet mijn afvoer dak,garage en een aquadrain vanaf de voordeur in een buis(rwa) apart naar voren gebracht worden op een diepte van 50cm en een lengte van ong 12 meter. Ook de resterende riolering moet nagekeken worden.