Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor klusjes in huis en tuin:

Klusjes in huis en tuin

Ophangen van een kader , nieuwe rand rond bad , hek in hout herstellen , afspuiten tegels , dakgoot verven
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Ronse (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klusjes in huis en tuin uit heel België:

Klusjes in huis

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten uitvoeren: badkraan opnieuw vastzetten, knop om door te spoelen van het toilet is kapot, extra stopcontact steken, evt. kapot rolluik herstellen.

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren : - Tv muurbeugel plaatsen (de gaten zijn reeds geboord en pluggen zijn erin geplaatst, maar er is een probleem met de schroeven) - de schuifdeur(en) van de brugkast (boven het bed) is/zijn stuk, de schroeven zouden het probleem zijn (te kort) - de voorzijde/het front van de schuiflade van een badkamermeubel (onder de twee lavabo's, lengte = 130 cm) is losgekomen (stukje metaal is afgebroken)

Kleine klusjes in huis uitvoeren

Lampen hangen, spiegels en wand decor hangen.

Kleine klusjes uitvoeren

Het betreft verschillende kleine klussen in huis: Plaatsing kurk muren toilet excl materiaal Plaatsing plinten op 3 verdiepingen (ruwe schatting 115meter) Installeren spots badkamer Vervangen en plaatsing 5 schilderdeuren excl schilderwerk Plamuren deuropening voor plaatsing glasdeur Zolder: plaatsing verlichting + 5 stopcontacten opbouw Plaatsing betonplaten 3x3x0,15m in tuin

Klusjes in huis uitvoeren

Enkele klusjes uitvoeren: 1 luster omhoog hangen en monteren. 3 wandrekjes omhoog hangen. Kraan in keuken vastzetten.

Verschillende klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Vervangen van een bestaande kleine deur door een schuifeur in de slaapkamer + installatie - Installatie van 5 eenvoudige hanglampen - Monteren van een kleine bureau - Eventueel nog extra klusjes, maar dit zal voor later zijn

Klussen in huis uit te voeren

Kleine klusjes uitvoeren: Deurklink herstellen. Stukje planché herstellen. Plinten in 1 kamer zetten. Halve plint te herstellen in een andere kamer. Ophangen van enkele lampen. Ophangen gordijnenroede. Ophangen kapstok aan muur. Ophangen enkele wandplankjes. Installeren vliegenraam velux.

Klusjes in huis uit te voeren

Klusjes: 1. Zware houten achterdeur gaat zeer moeilijk dicht, sleept over vloer die moet worden ingekort. 2. Lek in regenwatergoot dichten.