Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Scheldewindeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Scheldewindeke heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Scheldewindeke u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Scheldewindeke of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Scheldewindeke bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van warmtepomp, grondwerk en afbraakwerk uitvoeren, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, enkele onderhoudswerken uitvoeren, plexiglas plaatsen aan balustrade terras, maken van wand in strekmetaal, nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring, tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes, plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Scheldewindeke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Scheldewindeke:

Herstellen dampkap en ventilatiesysteem keuken

Wij zijn net gaan wonen in een - door de vorige eigenaars - gerenoveerde woning. Er zijn echter nog een aantal mankementen/problemen om op te lossen: - er komt veel wind en koude door de dampkap (afvoer gaat rechtstreeks naar boven via plat dak); met sneeuwval kwam er ook smeltwater door de dampkap naar binnen. Er staat een puntig hoedje op de afvoer (plat dak). - Er komt veel wind en koude door het ventilatiesysteem in de keuken, zonder dat de ventilatie af staat. Ventilatie gaat ook rechtstreeks naar plat dak. Ook hier staat een hoedje op. - Graag ook nakijken of dakramen (Velux) goed geplaatst zijn.

Onderhoud boiler

Momenteel wonen we tijdelijk op een appartementje en dienen we een jaarlijks onderhoud van de boiler te laten gebeuren.

Plaatsen van warmtepomp

Voor een renovatie: warmtepompen lucht/lucht plaatsen. Momenteel staat er een accumulatie kachel in woonkamer.

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Ik overweeg een balustrade in plexiglas op ons terras. Ter plaatse komen kijken. Breedte 4,3 meter.

Slot in schuifdeur vernieuwen

Nieuw slot plaatsen in schuifdeur(en). Type Zonneranda.

Klusjes uitvoeren

Voor ons project zijn we op zoek naar een klusbedrijf dat voor ons een paar zaken kan wegnemen (op korte termijn). Een kort overzicht van wat er moet gebeuren: - Wegnemen van caddypark - Wegnemen van houten buitenomkasting - Wegnemen van kapotte vlaggen bij bestaande vlaggenmasten - Weghalen van bekleding plint gebouw (20-tal cm) Van elk van deze onderdelen heb ik een foto toegevoegd in bijlage.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Voor mijn tuinhuis zou er een betonplaat moeten worden gegoten van 2,75 m op 1,75 m.

Tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes

Wij hadden graag tekeningen met een nieuwe indeling van de benedenverdieping (hal/garage/living/keuken en creëren van een berging) + bovenverdieping 2 ( à 3 ) slaapkamers + badkamer. Vanaf 1 januari hebben de sleutel van het huis.

Voegen en verfwerken poort en ramen

Klusjes: Uitslijpen voegen en hervoegen. Verven van de POORT + 2 kleine ramen.

Plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw

Afvoergassen van hoogrendementsketel in schouw appartement van derde verdiep naar dak. Plaatsen van een dubbelwandige flexibel in schouw.

Klussen in huis en kelder

Een klusjesman: Decaperen 2 ingewerkte kasten en balken plafond gang. Aanbrengen flexibele isolatieplaten om plafond kruipkelder te isoleren.

Plafond gyproc verlagen

Plafond in gyproc verlagen.

Nazicht regenwaterinstallatie

Nazicht regenwaterinstallatie (type GEP - TEA3)-regenwatermanager blijft drinkwater aanvoeren, ook al zou de regenwaterput voldoende gevuld moeten zijn met regenwater.

Plaatsen afvoergoten

In ons bedrijf dienen afvoergoten geplaatst te worden in de betonvloer van onze werkplaats. De afvoergoten zijn reeds bij ons besteld en geleverd, het betreft afvoergoten voor zware belasting (hijswerktuigen). De betonvloer is reeds op maat uitgeslepen. Het gaat dus enkel om het plaatsen van de goten (lengte 21 m).

Opruimen bouwafval

Wij hebben een oude woning gerenoveerd en al het bouwafval ligt nog in de tuin (stenen, hout, badkuip, etc). De tuin is bereikbaar via de achterzijde waardoor men er gemakkelijk aankom om alles weg te nemen.

Oude haard met schouw verwijderen en vaste trap naar zolder

Ons huis is gebouwd eind jaren 50. Een oude open haard met schouw zou moeten verwijderd worden. Deze schouw loopt door 1 kamer en draagt mogelijk een deel van de dakconstructie. Graag wil ik ook een nieuwe trap laten plaatsen van de eerste verdieping naar de zolder en de huidige schuiftrap laten verwijderen.

Hetstellen parket na waterschade

Herstellen van parket na waterschade. Ik kan foto's doorsturen van de huidige schade. Oppervlakte is ongeveer 10 vierkante meter dat moet aangepakt worden. Best ter plaatse komen kijken.

Vervangen hendel klik-schuifraam

Ik heb een klik-schuifraam waar de hendel het begeven heeft. Graag een nieuwe te installeren daar dit de enige uitgang is naar de tuin. Deze kunnen we nu niet gebruiken.

Badkuip vervangen

Er is een stuk uit mijn badkuip gebroken. Vervangen van badkuip.

Waterdicht maken of opvullen oude beerput

Het gaat om een put van 3000 liter die mag opgevuld worden, aangezien we nu rechtstreekse afvoer hebben.

Rolluiklint vervangen

Het rolluiklint is afgebroken en is in de bak geschoten. Het rolluik is nu dicht en kan dus niet meer open. Graag iemand om deze terug in orde te brengen.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Uitbreken van buitenmuur ( met verdieping boven ) en plaatsen van poutrel ( ongeveer 6 m )

Regenwaterput in bestaande woning

Graag willen wij een regenwaterput installeren in een bestaande woning om te gebruiken voor de 2 toiletten, wasmachine en buitenkraantje. Momenteel is enkel stadswater voorzien. De regenput kan ingegraven worden in de voortuin.

Kleine herstelling aan hekstijl en hek

Tijdens een verhuis heeft een chauffeur de gemetselde hek stijl + houten hek geraakt van mijn woning. Graag herstelling hiervan.

Beton storten

Ik wil de paddock van mijn paarden laten betonneren. Het gaat in totaal om een stuk van 41 op 46 meter. Ik had graag voor deze oppervlakte en ook voor 20 m op 20 m een offerte gehad.