Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Scheldewindeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Scheldewindeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Scheldewindeke of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
staalskeletbouw uitvoeren, renovatie appartement jaren 60, slaapkamer maken op zolder, centrale verwarming aanleggen, badkamer renovatie, poolhouse renoveren, houten gevelbekleding met isolatie binnenkoer, installatie aardgaskachel en nazicht kachel Wellstraler, loden buizen vervangen, klussen in huis, cementbepleistering zonder isolatie aanbrengen, stucwerk zolder, individuele watermeter plaatsen in een appartement, verwijderen van oude keuken en monteren en plaatsen van Ikea keuken, houten gevelbekleding zonder isolatie

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Scheldewindeke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Scheldewindeke:

Klussen in huis

Volgende klussen wil ik uitvoeren: Uit plakken en schilderen van een muur na waterschade. Opnieuw bevestigen van plinten. Eventueel laminaat vervangen

Stucwerk zolder

Zolder is 8m65 lang en nok is 2m95 hoog. De twee driehoekige muren komen dus in totaal op 25,52m² Zoals je kan zien op de foto's hangen er buizen in de weg. Het stuk rechtstreeks achter de buizen hoeft niet bezet te worden.

Ondergrondse mazouttank 3500l opvullen

Tank die moet opgevuld worden.

Vervangen van elektrisch water boiler en nieuwe lavabo plaatsen

Ik Zou graag een bestaan 200 liter water boiler vervangen met een van 100 liter. Deze zo snel mogelijk. Ook een kleine hand was lavabo binnen een toilet te installeren.

Herstellen vochtschade

We willen de vochtschade in onze woning laten herstellen (zie foto's). Verwijderen , stuccen en verven.

Renovatie appartement jaren 60

Isoleren langs binnenuit, elentriek vernieuwen , erkerbouw vernieuwen en isoleren, herstellingen betonrot lateien, scheuren gevel herstellen , balkonuitbreiding en vocht kelder

Diverse werken uit te voeren

Rolluiken plaatsen, wandtegels plaatsen in keuken. Voortuin klinkers leggen. Stenen tuinhuis plaatsen.

Cementbepleistering zonder isolatie

Voeger: De gevel werd vroeger reeds hervoegd, onderaan moet nog over een lente van 16 lm (oppervlakte= 9 m²) een boord gecementeerd worden in kleur van de voegen (geel-bruin)

Opgraven wachtkabel telenet in voetpad

Door de aannemer van onze woning werd een coax-kabel geplaatst van in de woning tot onder het voetpad. Telenet wil deze kabel nu niet zelf vrij graven, dus zoeken we een aannemer die in het voetpad deze kabel wil vrijgraven, bovengronds brengen (geen werken aan kabel, enkel de lus die ondergronds zit bovengronds brengen) en het voetpad herstellen.

Asbest verwijderen

Wij hebben een dak waardoor er een verwarmingsbuis loopt. Deze werd geïsoleerd met isolatie die zeer waarschijnlijk asbest bevat. Wij schatten dat het om ongeveer 12 meter buis gaat. Kan er gecontroleerd worden of het hier effectief over asbest gaat? Heeft u een idee hoeveel dit zou kosten om dit te verwijderen? Kan de rest van het huis ook gecontroleerd worden op asbest?

Rolluiken plaatsen voor een winkel Gent

Wij zouden graag een rolluiken plaatsen voor de winkel. de maat is 401*278 cm.

Installatie aardgaskachel en nazicht kachel Wellstraler

Plaatsing aardgaskachel met aanpassing van de muuraansluiting; nazicht van een tweede kachel merk Wellstraler. Nazicht leiding aansluitingen. We zijn in panne gevallen met de kachel, dus graag een nieuwe kachel.

Renovatie van een septische put

Septische put (beerput? ) gelegen op terras achter huis lekt en zou dringend vervangen moeten worden omwille van geurhinder, we wonen in een rijhuis en de put ligt achteraan. Er is 1 toilet op aangesloten.

Radiatoren herstellen

Probleem met stookolieverwarming waarbij een aantal radiatoren niet voldoende verwarmen in een gedeelte van de leefruimte (living + slaapkamer). Slechts gedeeltelijke opwarming bovenaan van radiator. Radiotoren met thermostaatkranen in de living en zonder thermostaatkraan in de slaapkamer. Radiatoren geven bijna geen warmte, is enkel beetje bovenaan en de rest koud.

Verwijderen oud badkamermeubel en plaatsen nieuw badkamermeubel

Ik wil graag iemand die eens komt kijken of de mogelijkheid bestaat om een badkamermeubel dat ik op het oog heb, kan geplaatst worden. Er zullen een paar aanpassingen moeten gebeuren.

Lekkend roofing dak herstellen/vervangen

Ik wens een klein roofing dak 3 x 3 met koepel te laten herstellen. Er is ergens een lek maar moeilijk te vinden.

Putdeksel plaatsen

Ons putdeksel (standaard) is kapot gereden door een aannemer.

Renovatiewerken in huis

Renovatie werken : Electriciteit, waterleidingen, vloerbekleding (tegels en laminaat), muren, binnendeuren, verwarming (behalfe ketel, is al vernieuwd), afbraak van bestaande keuken, gastentoilet, badkamer, afbraak van schouw in de living.

Mazouttanken verwijderen in kelder

Er zouden 2 mazouttanks van 1500 liter moeten verwijderd worden in de kelder. Deze zullen moeten in stukken gedaan worden aangezien ze er volgens mij anders niet uit geraken

Schuur renoveren

Wie kan professioneel oordelen of de fundering van een oude schuur van 3m op 6m nog sterk genoeg is om de schuur evt. Te renoveren?

Teuco kraan vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn Teuco thermostatische kraan kan vervangen. Ik heb foto's maar kan ze hier niet in plaatsen.

Herstellen lek toilet en bokaal in kelder

Klusjes nl bestaande wc die blijft doorlopen+ bokaal in kelder vervangen waar water toekomt om te ontharden( foto in bijlage)

Teuco thermostatische kraan vervangen

Teuco 231 thermoskraan vervangen aub

Beton gieten op 1 ste verdieping

Gieten van beton op onze 1 s te verdiep willen ongeveer 120 m².

Klimop snoeien

De klimop op de koer van mijn kleine woning begint stilaan de aanpalende rijhuizen te overwoekeren. Deze moet dringend worden verwijderd om schade aan de woningen te voorkomen. De oppervlakte is ongeveer 20 m².