Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Scheldewindeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Scheldewindeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Scheldewindeke of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Scheldewindeke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Scheldewindeke:

Regenwaterput boren

Wij zouden graag een regenwatetput willen laten boren vooral om de tuin en de groentetuin te voorzien van water. We weten nog niet war precies in de tuin en laat ons ook over de volume ervan adviseren door de vakman

Verluchtingsgat in garage aanbrengen

Ik wil graag een verluchtingsgat in de garage laten aanbrengen. Een gat is er al, maar er is een tweede nodig voor de keuring van de verwarmingsketel.

Scheur herstel expertise

Onze buitenmuur - gevel vertoont sinds aankoop een scheur bovenaan, de scheur is aan de buitengevel. De scheur heeft een lengte van 3 meter en die loopt van beneden naar boven. Hiervoor werd reeds een waterlek opgelost aan de draagbalk van het dak, waterlek werd opgelost en er werd een nieuwe balk gestoken. Graag advies over de scheur en mogelijke oplossingen om dit te verhelpen.

Afbraak bovenmuur

Afbraak bovenmuur (linteel (vermoedelijk gewapend beton & bakstenen erboven) Hoogte onderrand +- 3,4 m Hoogte bovenrand +- 3,8 à +- 3,9 m Lengte 3 m Ingang van perkeerplein.

Trapgat / verplaatsen en nieuw zagen in beton

Bestaande trapgat dichten . En een nieuw zagen in beton, om daar op termijn een trap in te steken

Waterput boren om tuin te besproeien

Waterput boren + plaatsen pomp. Voor de tuin , water besproeien.

Waterput herstellen en waterdicht maken

Bezinkput is lek, geurhinder en verzakking in terras.

Velux zonnescherm plaatsen

Plaatsen nieuw buitenste zonnescherm met haken. Velux GHL 606 3000. Is al beschikbaar.

Velux rolluiken plaatsen

Plaatsen van velux rolluiken. Dit is voor gelijkvloers en eerste verdieping, in totaal zijn het 4 rolluiken die moeten worden geplaatst.

Grondwaterput boren

Putboringen tot 20 meter diepte. De waterput zou geschikt moeten zijn voor de besproeiing van mijn tuin & planten, poetsen van de wagen . Afwerking put en plaatsen van een passende pomp en kraan.

Elektrische kabel zonnewering herstellen

Bij de zonnewering op een veranda is een kabel afgesprongen waardoor deze niet meer kan ingetrokken of uitgeschoven worden. Plaatsing nieuwe kabel en zorgen dat de luifel terug functioneert.

Ingraven trampoline

Graag had ik een ronde trampoline van 4m30 diameter laten ingraven gelijk met de grond (kuil graven + plaatsen worteldoek of dergelijke) en monteren Ons huis is een gesloten bebouwing dus niet bereikbaar met graafmachines e.d.

Put en pomp plaatsen voor grondwater

We zouden graag grondwater kunnen gebruiken om de tuin te bewateren en het terras en oprit kunnen kuisen met grondwater.

Nieuw toilet plaatsen

Onze toiletpot,boven aan de slaapkamers en badkamer, is aan vervanging toe. Dus zowel het toilet als de spoelbak De afvoerleiding van het toilet die naar beneden gaat richting sceptische put, moet ook eens grondig vrijgemaakt worden. Ik heb met een onstoppingsveer een deel vrijgemaakt maar de afvoer maakt een bocht van 90 graden ( afvoer is zichtbaar in de garage) en mijn veer is niet lang en krachtig genoeg. Voldoende.

Boren waterput en pomp plaatsen

Graag een werkende waterput met pomp voor beregening, vijvers en toiletten. Momenteel gebruik ik oppervlakte water maar de kwaliteit is niet goed genoeg. De pompinstallatie aan te kopen via de vakman .

Putdeksel vervangen van hotel

Voor ons Hotel zitten wij met gebroken deksel op onze vet prut, dit resulteert uiteraard in geurhinder. Kunnen jullie ons helpen bij het vernieuwen van deze deksel.

Velux verduisteringen en zonneweringen plaatsen

Plaatsen van 5 velux verduisteringen. (automatisch? ) Plaatsen van 3 zonweringen.

Aanleg oprit in betonnen klinkers

Plaatsen van een oprit in betonnen klinkers; inclusief voorbereidende grondwerken, materiaal en uitvoering. Wij hebben een licht hellende oprit van ongeveer 50 m² en een pad richting voordeur van 5m². Dit pad heeft een niveauverschil van circa 10cm ten opzichte van de oprit. Er dient 1 putdeksel te worden ingewerkt. De oprit is bestemd voor normale personenwagens.

Gat in buitenmuur maken en dampkap plaatsen

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen bij het maken van een gat in een buiten muur. Voor de afvoer van een dampkap. Onze dampkap gaat niet naar buiten en willen dit bekomen. Wij wonen op een appartement op de 2 de verdieping. Het plaatsen van de dampkap kan eventueel ook

Restauratie antieke stalen voordeur met dubbel glas

Vervangen glas (dubbel glas indien mogelijk ) + aanbrengen dichtingen. Oude stalen deur moet gerenoveerd worden met vervanging van glas.

Deurdorpel herstellen

De dorpel van de voordeur bestaat uit 2 delen. Het rechter gedeelte is naar buiten verschoven over ongeveer 2 cm. Graag voorstel van herstelling.

Grondwaterpomp plaatsen

Grondwaterpomp laten plaatsen.

Architect gezocht voor plannen van verbouwing

Architect gevraagd voor de plannen van de verbouwing.

Dakraam laten plaatsen

Onze zolder wordt gerenoveerd tot een slaapkamer. Plaatsen van een velux. Dit betreft één dakraam.

Septische put plaatsen

Ik heb water in de kelder . Komt zeker van de septische put ... (geur). Dus ik wil graag een septische put van pvc in de oude plaats binnen plaatsen .