Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning:

Aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning

Het aanleggen van nutsvoorzieningen ondergronds (riolering, waterleiding, elektriciteit, internet/tv kabel, gasleiding) voor nieuwbouwwoning die 70 meter van de straat/rooilijn verwijderd is (waar de nutsvoorzieningen lopen). Aanleg langs een oprit met karrespoor in breeksteen (gleuf graven/dichten + leidingen, exclusief de kosten voor de aansluiting zelf). Eventueel bekijken we om gas door warmtepomp te vervangen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning uit heel België:

Riolering leggen en aansluiten voor een nieuwbouw

Ik ben op zoek naar iemand die de riolering kan aanleggen samen met wachtbuizen voor nutsvoorzieningen. Het is een nieuwe woning.

Aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school

We hebben een klein en eenvoudig project in de Egide Van Ophemstraat 3-5 te Ukkel. Het betreft de omgevingsaanleg rond een tijdelijke containerschool, de start van de plaatsing van deze containers is voorzien op 16 augustus 2017. Wij zoeken een aannemer die de omgevingswerken kan uitvoeren in deze periode 1/ Afbraak van de bestaande omheining 2/ Afgraven aanwezig teelaarde en deze stockeren op het terrein 3/ Opruimen van beplanting thv de speelweide 4/ Aanleggen van steenslag (20cm) 5/ Aanleggen van 285 m² speelplaats 6/ Nieuwe omheining 7/ Enkele sleuven maken voor nutsvoorzieningen en riolering De werken kunnen onmiddellijk na het bouwverlof starten. Gezien de plaatsing van de containers aanvat opis het belan

Nutsvoorzieningen leggen in nieuwbouw

Het aanleggen van nutsvoorzieningen ondergronds (waterleiding, elektriciteit, internet/tv kabel, gasleiding) voor nieuwbouwwoning die 70 meter van de straat/rooilijn verwijderd is (waar de nutsvoorzieningen lopen). Aanleg langs een oprit met karrespoor in breeksteen (gleuf graven/dichten + leidingen, exclusief de kosten voor de aansluiting zelf). Eventueel bekijken we om gas door warmtepomp te vervangen.

A) Graven put voor nutsvoorzieningen ...

A) Graven put voor nutsvoorzieningen (door beton plaat +/-15cm dik) (80cm/50cm/100cm) B) Plaatsen cellenbeton (Ytong) muur 15cm dik totaal +/- 125 m² C) Aanleggen Hoofdwaterleiding over 5 verdiepingen D) Aanleg en aanpassen afvoerleidingen E) Dicht metselen 2 deur openingen (1x2m) 30x15x10 baksteen of cellenbeton. Budget : Markt conform