Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Sint Denijs Westrem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Sint Denijs Westrem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Sint Denijs Westrem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Sint Denijs Westrem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sint Denijs Westrem:

Periodiek allerhande klusjes uitvoeren

In onze open kantoorruimte zijn er ruimtes (= vergaderruimtes) in sandwichpanelen geplaatst. Maar er is geluidsoverlast. Er is wel isolatie geplaatst maar deze zijn niet aan een gekleefd waardoor er heel wat geluid langs deze kant verloren gaat naar de flexplekken, bureelruimte. We willen graag beroep doen op jullie voor kleine of grote klusjes. Het zal niet iedere week of iedere maand of soms een paar keer per maand...

Diverse klusjes: schrijnwerk, loodgieterij, schilderen,...

In elke kamer van ons huis moeten nog kleine klusjes gebeuren; te klein voor 1 stielman om af te komen maar samen ettelijke uren werk: deurlijst maken, plinten en moluren plaatsen, traphal schilderen, chauffage sprayen, wc monteren, deuren inbouwkast vast zetten,...

Cementbepleistering zonder isolatie

Betreft twee zijgevels die moeten worden bepleistered met cement zonder isolatie aan te brengen ( buren ) linker buur 70 m², waarvan groot deel puntdak grenzend aan plat dak opgebouwd in snel bouwsteen en rechter buur 46 m² gevel afgewerkt met Eurowell isolatie (alu cachering)

Verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen

Verwijderen van oude afsluiting , Sparren , het groen af val mee doen. Volledige opruim. Plaatsen van nieuwe tuinschermen. Ongeveer 40 lopende meters. Voor de tuinschermen kan ik eventueel zelf zorgen. De hoogte 1.80 meter. Graag in de maand maart de werken kunnen starten.

Dakgoot herstellen afloop verstopt

Mijn dakgoot loopt over als het regent. Waarschijnlijk is de afloop verstopt. Is wel een serieuze hoogte kan er niet aan met een ladder

Uitzetten bouwlijn + betonfundering -en vloer (volledige oppervlakte) voor tuinhuis/garage 6mx6m

Zoals in de titel. Bouwvergunning is binnen. De oppervlakte is bouwklaar gemaakt. Nu moeten de bouwlijnen uitgezet worden, voor controle door stad Gent. Na goedkeuring moet de fundering gemaakt worden waar het tuinhuis/garage op geplaatst zal worden.

Grondwerken voor leggen gas

Wij moeten een gleuf inboren in onze verharde oprit van meer dan 40 m lang voor de leidingen van onze centrale verwarming.

Vervangen toezichtdeksel

Het vervangen van toezichtdeksel oprit buiten. Afmeting 55 x 55 cm. Redelijk dringend. Herstellen binnenkant put (metselen).

Douche herstel deur+ een paar vloertegels herleggen

Nieuwe douchedeur werd geplaatst begin 2011 doch is niet waterdicht ( water sijpelt door aan de onderkant waar de joint niet goed is bevestigd) Daardoor is er vocht in de muur gekomen. Een paar tegels onderaan moeten hierdoor ook opnieuw worden gelegd.

Dakgoot schilderen

dakgoot schilderen