Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sint Niklaas:

Klussen uitvoeren na waterschade

1 hoek water schade volledig herstellen bezet en gips en verf alles ... 1 hoek plafon gyproc 3 water schade 40m2 laminaat

Putboring uitvoeren voor grondwater

Wij willen de installatie van een pomp voor grondwater voor gebruik in tuin. Graag de putboring voorzien en een pomp voorzien en installeren.

Vervangen sloten garagepoorten

Ik ben eigenaar van garageboxen en zou nu graag het slot van 3 kantelpoorten willen laten vernieuwen

Opruimen kruipkelder

In de kruipkelder liggen hier en daar nog houtresten die zouden moeten weggehaald worden. Ter plaatse komen kijken.

Teuco thermostatische kraan vervangen

Teuco 231 thermoskraan vervangen aub

Verwijderen bestaande afvoer en nieuwe plaatsen

Mijn dampkap laat koude wind door, en nu, met de eerste sneeuw, blijkt er water binnen te lopen via de dakdichting. Het gaat om een dampkap onmiddellijk onder een plat dak, met rechtstreekse doorvoer naar boven. Wat is uw beste prijs voor het verwijderen van de bestaande afvoer, een nieuwe afvoer plaatsen met terugslagklep en dit fatsoenlijk waterdicht te maken?

Slot in schuifdeur vernieuwen

Nieuw slot plaatsen in schuifdeur(en). Type Zonneranda.

Hetstellen parket na waterschade

Herstellen van parket na waterschade. Ik kan foto's doorsturen van de huidige schade. Oppervlakte is ongeveer 10 vierkante meter dat moet aangepakt worden. Best ter plaatse komen kijken.

Vervangen hendel klik-schuifraam

Ik heb een klik-schuifraam waar de hendel het begeven heeft. Graag een nieuwe te installeren daar dit de enige uitgang is naar de tuin. Deze kunnen we nu niet gebruiken.

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

We willen een fundering laten uitgraven en gieten voor een blokhut. Afmetingen zijn 4 meter op 3 meter en 15 cm diep.