Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Sint Niklaas heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Sint Niklaas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Sint Niklaas of directe omgeving.

67 klanten uit Sint Niklaas bevelen een bij Casius in Sint Niklaas aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Sint Niklaas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sint Niklaas:

Rechttrekken huis waterpas maken

Ons huis is gebouwd in een L-vorm. We zouden het huis en de achtergevel willen rechttrekken. De oppervlakte die er bijkomt is 16 m².

Ophalen en wegbrengen zware betonplaat

Ik heb een zware betonnen plaat staan in de technische berging. Deze zou moeten afgevoerd worden. Dus sterke mannen en een soort camionette, camion? Om weg te brengen. Ik schat ongeveer 100 kg.

Opmetsen schouw

Schouw opnieuw metselen en verstevigen.

Kleine buitenklusjes

Muurtje bezetten. Dakgoot nakijken op lek. Bovenop het muurtje de dekstenen vervangen. Electriciteit voor buiten verlengen en tot tuinhuis brengen.

Polycarbonaatplaten vervangen

Het verandadak bestaat uit 3 platen (elk verschillende breedte,variërend van 1 m tot 1,20 m), lengte is telkens 2,64 m. De platen moeten dikker (moet beter geïsoleerd worden).

Maaien grasveldje

In een van onze residenties dient het gras achteraan de garageboxen gemaaid te worden zodat het opnieuw proper is.

Aanleg verlaagd plafond met hout

Aanleg waterpas houtstructuur aan plafonds gelijkvloers (50m²) Opbouw verlaagd plafond met laminaat panelen Inbouwen LED verlichting

Blokhut Meribel inclusief houten vloer plaatsen

Graag willen wij de blokhut Meribel 336x230 laten plaatsen, deze is reeds besteld (ref. 19500003462355). Graag hadden wij een offerte voor de plaatsing/monteren van deze blokhut, incl. Houten vloer (deze is mee besteld). De ondergrond (stabilisé met klinkers) ligt al klaar.

Onderhoud boiler Vaillant

Onderhoud van de boiler Vaillant ecotec 346.

Vergroten van bestaande balkon

Vergroten van bestaande balkon. Graag inlichtingen en advies hieromtrent. Graag ter plaatse komen kijken.

Herstellen van deurbel

Deurbel is stuk graag herstellen spoedig wanneer mogelijk is.

Schilderen en bijwerken van plafond badkamer

Plafond badkamer bijwerken en schilderen. Oppervlakte: 2.5 meter op 2.5 meter. Dit is een schuine wand dit is een kamer onder het dak.

Klussen in en rondom het huis

Stopcontacten moeten bijgelegd worden. Bezetwerk in slecht ruikende kelder. Bezetwerk op buitenkoertje.

Klussen in en rondom het huis

Douchekuip plaatsen en tegels plaatsen,rolluik herstellen, verlichting plaatsen, elektrische leiding herstellen, glazen verandadak reinigen etc

Prijsbestek voor verzekering

Heb een waterlek vanuit plat dak die mijn muren beschadigd, en heb een bestek nodig voor de verzekering. Muren vertonen nog geen zwarte plekken maar de verf komt los. Dit is enkel een bestek dat ik nodig heb, ik maak het zelf.

Chape leggen

In een nieuwbouw chape leggen op alle verdiepingen. Gelijkvloers is 9m op 12m, 1e verdiep 9m op 10m, 2e verdiep 9m op 10m.

Maken van dakdoorvoer in plat dak

Dakdoorvoer maken in plat dak kleine diameter

Klussen in huis... (kelder/dakterras )

Graag Wil ik een aantal klussen laten afwerken: 1- kelder dichten met waterbestendig product, 2- naar mijn dakterras kijken,want er komt water naar binnen als het regent.

Wandlampen installeren

Ik heb 4 wandlampen gehaald dat ik graag zou willen installeren. De bedrading is los en weet nrlt welke bedrading ik mag gebruiken. Wat kost mij dit?

Vervangen dakbedekking tuinhuis

De dakbedekking van mijn tuinhuis moet vervangen worden.Houten dakbedekking met coating.

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Dringend op zoek: Firma met betonpomp voor het uitgraven en gieten vloerplaat tuinhuis 3,97m x 3,07m Half mei moet het zeker af zijn. Foto's tuin kunnen we mailen

Rolluiken vervangen na hagelschade

2 rollluiken, aan de voorgevel op eerste en 2de verdiep, met hagelschade dienen vervangen te worden.

Dakkoepel te vervangen

Dakkoepel op plat dat, dubbelwandig is beschadigd en dient vervangen te worden door nieuwe koepel.

Klussen in huis

Betreft woning Waasmunster Wij zoeken dringend iemand die een hellend dakje in golfplaten kan nakijken en herstellen.Betreft een leegstaande woning die ook eens een grondige poetsbeurt nodig heeft en het terras zou met een hoge drukreiniger moeten schoongemaakt worden. Heeft u hiervoor interesse?

Bestrijden van vochtprobleem

Bestrijden van vochtproblemen (opstijgend en muurvocht).ten gevolge van lek in dak.