Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Sint Niklaas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sint Niklaas:

Vervangen sloten garagepoorten

Ik ben eigenaar van garageboxen en zou nu graag het slot van 3 kantelpoorten willen laten vernieuwen

Opruimen kruipkelder

In de kruipkelder liggen hier en daar nog houtresten die zouden moeten weggehaald worden. Ter plaatse komen kijken.

Teuco thermostatische kraan vervangen

Teuco 231 thermoskraan vervangen aub

Verwijderen bestaande afvoer en nieuwe plaatsen

Mijn dampkap laat koude wind door, en nu, met de eerste sneeuw, blijkt er water binnen te lopen via de dakdichting. Het gaat om een dampkap onmiddellijk onder een plat dak, met rechtstreekse doorvoer naar boven. Wat is uw beste prijs voor het verwijderen van de bestaande afvoer, een nieuwe afvoer plaatsen met terugslagklep en dit fatsoenlijk waterdicht te maken?

Slot in schuifdeur vernieuwen

Nieuw slot plaatsen in schuifdeur(en). Type Zonneranda.

Hetstellen parket na waterschade

Herstellen van parket na waterschade. Ik kan foto's doorsturen van de huidige schade. Oppervlakte is ongeveer 10 vierkante meter dat moet aangepakt worden. Best ter plaatse komen kijken.

Vervangen hendel klik-schuifraam

Ik heb een klik-schuifraam waar de hendel het begeven heeft. Graag een nieuwe te installeren daar dit de enige uitgang is naar de tuin. Deze kunnen we nu niet gebruiken.

Rolluiklint vervangen

Het rolluiklint is afgebroken en is in de bak geschoten. Het rolluik is nu dicht en kan dus niet meer open. Graag iemand om deze terug in orde te brengen.

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

We willen een fundering laten uitgraven en gieten voor een blokhut. Afmetingen zijn 4 meter op 3 meter en 15 cm diep.

Gas afkoppelen

Ik heb een gasvuur dat op de boiler aangesloten staat. Ik zou deze willen afkoppelen en de gas koppeling aan de boiler afsluiten. Ook heb ik nog een koppeling in de keuken die moet afgedicht worden.

Loskomend schilder en pleisterwerk herstellen

In Residentie Parklaan 54 is er tussen het 3 de en 4 de verdiep loskomend pleister- en schilderwerk. Dit zou moeten hersteld worden.

Dakdichting en waterkering plaatsen

Dakwerken : plat dak waterinfiltratie in het onderliggende appartement. Dit is te wijten aan slechte dakdichting en waterkering. Plat dak herstellen. Het platte dak is op een hoogte van +/- 10 meter.

Regenwaterafvoerbuis herstellen

Voor onze residentie is een buis van de regenwaterafvoer kapot. Deze dient hersteld te worden

Rechttrekken huis waterpas maken

Ons huis is gebouwd in een L-vorm. We zouden het huis en de achtergevel willen rechttrekken. De oppervlakte die er bijkomt is 16 m².

Ophalen en wegbrengen zware betonplaat

Ik heb een zware betonnen plaat staan in de technische berging. Deze zou moeten afgevoerd worden. Dus sterke mannen en een soort camionette, camion? Om weg te brengen. Ik schat ongeveer 100 kg.

Opmetsen schouw

Schouw opnieuw metselen en verstevigen.

Kleine buitenklusjes

Muurtje bezetten. Dakgoot nakijken op lek. Bovenop het muurtje de dekstenen vervangen. Electriciteit voor buiten verlengen en tot tuinhuis brengen.

Polycarbonaatplaten vervangen

Het verandadak bestaat uit 3 platen (elk verschillende breedte,variërend van 1 m tot 1,20 m), lengte is telkens 2,64 m. De platen moeten dikker (moet beter geïsoleerd worden).

Maaien grasveldje

In een van onze residenties dient het gras achteraan de garageboxen gemaaid te worden zodat het opnieuw proper is.

Aanleg verlaagd plafond met hout

Aanleg waterpas houtstructuur aan plafonds gelijkvloers (50m²) Opbouw verlaagd plafond met laminaat panelen Inbouwen LED verlichting

Blokhut Meribel inclusief houten vloer plaatsen

Graag willen wij de blokhut Meribel 336x230 laten plaatsen, deze is reeds besteld (ref. 19500003462355). Graag hadden wij een offerte voor de plaatsing/monteren van deze blokhut, incl. Houten vloer (deze is mee besteld). De ondergrond (stabilisé met klinkers) ligt al klaar.

Onderhoud boiler Vaillant

Onderhoud van de boiler Vaillant ecotec 346.

Vergroten van bestaande balkon

Vergroten van bestaande balkon. Graag inlichtingen en advies hieromtrent. Graag ter plaatse komen kijken.

Herstellen van deurbel

Deurbel is stuk graag herstellen spoedig wanneer mogelijk is.

Schilderen en bijwerken van plafond badkamer

Plafond badkamer bijwerken en schilderen. Oppervlakte: 2.5 meter op 2.5 meter. Dit is een schuine wand dit is een kamer onder het dak.