Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor septische put opmetsen en nieuw deksel leggen:

Septische put opmetsen en nieuw deksel leggen

Opmetsen van een septische put (+- 60cm onder maaiveld) in beplanting + plaatsen deksel (weinig belasting) + opmetsen zinkput (+-25cm onder maaiveld), ook in beplanting + pklaatsen deksel (ook weinig belasting) beide putten helaas reeds in gebruik
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Stekene (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor septische put opmetsen en nieuw deksel leggen uit heel België:

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

Wij zijn op zoek naar een vakman voor volgende zaken: - Opmetsen van septische put (30 tal cm) alsook het plaatsen van een finaal (geurdicht) deksel. Momenteel hebben wij nog een tijdelijk deksel dat geplaatst werd bij de oplevering van onze woning. - Plaatsen van 4 putdeksels voor de rioleringtoegangspunten.

Vervangen deksel septische put

De beerput bevindt zich onder onze oprit. We vermoeden dat het deksel niet goed meer afsluit want de geur is soms heel erg en niet te harden.

Septische put vervangen

Onze septische put heeft in onze ogen betonrot en vanboven stuk en we zijn iemand aan het zoeken om deze te verwijderen of te vervangen en terug aan te sluiten . Deze put ligt in een oprit van kiezels, 5m van de rijweg. Volume van de septische put ken ik niet vanbuiten. De nieuwe mag dezelfde afmetingen hebben.

Beerput/septische put herstellen

Het deksel van onze beerput of septische put is ingezakt waardoor de put nu open ligt. Wij zoeken iemand die eens kan komen kijken en een oplossing kan aanbieden. Volledige plaat (betonnen plaat met deksel) te vervangen.

Gepolierde betonvloer gieten

Gepolierde betonvloer gieten op oprit van 6m x 7m. Onder de oprit is een septische put en een waterput. Gepolierde betonvloer gieten op terras van 8m x 3m. Oprit en terras liggen momenteel braak.

Vervangen afvoerbuizen kelder en tuin

Ik zoek iemand om afvoerbuizen te vervangen, deze lopen door de kelder langs het huis tot septische put voor het huis.

Aanleg oprit en terras

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Er liggen 2 putdeksels in de oprit. Oprit helt omhoog aan garagepoort maar het deel voor het huis is gelijk. Graag klinkers en steentjes maar advies is welkom. Onder oprit gescheiden waterwegen klaarleggen. Overloop septische put nakijken. Terras van ong. 12m² aanleggen. Oude klinkers en dals uitbreken. Border met planten verplaatsen. Grond gelijk maken. Nieuwe klinkers plaatsen. Betonnen ondergrond gieten van ong. 3m x 4m voor tuinhuis op te zetten.

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 20m² aanleggen in klinkers. Kunstgras van ong. 30m² aanleggen dat geschikt is voor intensief gebruik. Dubbel putdeksel plaatsen op de septische put. Putdeksel plaatsen. Rooster aan buitenkraan plaatsen. Afwatering rondom terras voorzien.