Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Temse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Temse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Temse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Temse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Temse:

Herstellen schuifraam

We hebben schuiframen van het merk Renson. Ze zijn zo een 10 jaar oud en nog in goede staat. Echter 1 van de schuiframen (die we vaak gebruiken als achterdeur) klemt tegenwoordig en zou denk ik eens moeten nagekeken worden. Ik denk dat er iets tussen zit waardoor de wieltjes niet meer goed rollen.

Verwijderen asbest isolatie rond chauffageleidingen

Verwijderen van plaasterisolatie, vermoedelijk met asbest, rond chauffageleidingen in de kelder. Ongeveer 19,5m tot 20m lopende meter in totaal.Privéwoning.

Verschillende muur -en vloer boringen uitvoeren

Buitenmuur voor het gat te boren is 200 mm dik in baksteen. 1x verluchting 100mm betonnen vloer 150mm 2x afvoer 60mm douche en wasbak(wc was al aanwezig) 1x 100mm wachtbuis 8x 25mm voor waterleiding en chauffage

Veranda herstellen na stormschade

Door de stormschade is er veel schade aan de voorste profielen en glas van de veranda. Eveneens de dakplaten zijn aan vervanging toe. Glazen kapot en profielen beschadigd en ook het rubber is verschoven.

Tuinhuis en afsluiting verwijderen

Een tuinhuis en houten afsluiting die brandschade hebben, zouden moeten worden afgebroken. Het tuinhuis bestaat uit drie delen. De afsluiting is 3 meter lang en 1.50 hoog. De afsluiting bestaat uit opeengestapelde houten blokken, het tuinhuis heeft schade waardoor de constructie niet meer zo stabiel is en al de rest (relatief ongeschonden gedeelte met zitbanken) best volledig wordt afgebroken.

Waterput met pomp installeren

Ik wil een put die grondwater oppompt met de nodige installatie ook wil ook zien wat de mogelijkheden zijn om enkel met een buis te werken , tot een bepaald niveau om het water naar boven te pompen Het geheel zal achteraan in de tuin moeten komen

Betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats

Op een van onze speelplaatsen hebben we een ‘modder-probleem’: waar ooit gras stond, is dit nu volledig kapot gelopen en blijft er enkel modder over. Enkele foto’s in bijlage zijn ter illustratie. Herzaaien bracht niets op, binnen de kortste tijd was het gras terug weg. Omdat wij ook wel een groene school willen zijn, willen we liever geen betegeling of kunstgras … bij hadden gedacht aan grastegels zodat het gras beter beschermd wordt, maar hebben eerlijk gezegd weinig zicht op de mogelijke alternatieven.Oppervlakte ongeveer 200 m².

Badkamerscherm plaatsen en kraan vervangen

Ik zoek iemand die volgende week donderdag vanaf 12h klussen in de badkamer kan uitvoeren. Een glazen wand plaatsen, kraan vervangen en toilet plaatsen. Materiaal is reeds aangekocht.

Verluchtingsgat voor verwarmingsketel maken

Mijn verwarmingsketel is op zolder geïnstalleerd en ik zou daar een verluchtingsgat moeten maken (met plaatsing van een rooster) om een goede lucht-circulatie te hebben. Dat gat moet in een buitenmuur gemaakt worden, en het probleem is dat dat op de 2 de verdieping is, dus ik kan daar niet aan (en van binnenuit kan het niet). Opmerking werd door de keuringsinstantie gemaakt.

Dakgoten schilderen en herstellen

Schilderen, uitkuisen en herstellen van dakgoot.