Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor verschillende muur -en vloer boringen uitvoeren:

Verschillende muur -en vloer boringen uitvoeren

Buitenmuur voor het gat te boren is 200 mm dik in baksteen. 1x verluchting 100mm betonnen vloer 150mm 2x afvoer 60mm douche en wasbak(wc was al aanwezig) 1x 100mm wachtbuis 8x 25mm voor waterleiding en chauffage
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Temse (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verschillende muur -en vloer boringen uitvoeren uit heel België:

Opstijgend vocht behandelen en herbepleisteren

Na verschillende gevallen van waterschade, willen we een aantal muren opnieuw laten bezetten. Ook eventueel bekijken voor te steken van vals plafond/schilderen. Opstijgend vocht behandelen. 2 kleine muren opstijgend vocht + één muur lek van dak.

Verschillende herstellingswerken na waterscahde

Ik heb enkele maanden geleden een lek gehad in de douche 1ste verdieping. Schade aan muur, plafond en vloer in verschillende kamers: badkamer,living van 2 ruimtes en slaapkamer. Tegels herleggen, muren bepleisteren, schilderen en plint herleggen.

Geluidswerende achterzetramen plaatsen

Ik zou vensters met gelaagd akoestisch glas willen laten plaatsen achter de bestaande vensters.Hieronder de afmetingen van muur tot muur, van de verschillende vensteropeningen. Het achterzetvenster zou overal moeten geopend kunnen worden. Huidige toestand : 2 kleine venstertjes zijn in PVC, b==62 cm h= 66 cm 2 vensters in PVC, b= 89 cm h = 138 cm 1 houten venster b=77 h= 131 1 deur in hout, bestaat uit 2 delen, met pompsysteem b=203 h=230 cm van muur tot muur; evt. deur erachter plaatsen 2 vensters in PVC b= 92 h= 158 cm 1 venster in PVC b=70 h= 158 cm 2 vensters in PVC, b=72 h= 120 cm

Cementbepleistering plaatsen

1 buitenmuur is niet afgewerkt van een oude woning. Er zijn verschillende verbouwingswerken gebeurd en dat is zichtbaar op die muur. Intussen zitten er heel wat vogelnesten tussen de bakstenen en hebben we vocht in 1 kamer. Deze muur is te bepleisteren met cement.

Draagconstructie kelder renoveren en aanbouw plaatsen

Men moet enerzijds de draagconstructie in de kelder nakijken en waar nodig verstevigen of renoveren. Dit bestaat uit verschillende steunbalken. Hiernaast moet men aan de huidige woonkamer een aanbouw plaatsen. Dit door de achterste muur uit te breken en zo huidige ruimte uit te breiden. Aanbouw zal ongeveer 3 op 5,5 meter zijn.

Gevel cementeren

Betreft een terrasmuur die in 2 verschillende stenen is. Doel is om 1 vlak geheel te verkrijgen. Opp is ongeveer 25m2. Hoogte muur is 2m70

Diverse werken na schade omgevallen boom op woning

Er is een boom op mijn huis gevallen. Hierdoor is er schade aan het dak, onderdak, gevel, isolatie dak en muur, en zijn er verschillende barsten in verscheidene muren. Dit moet men allemaal herstellen.

Vezelcement aanbrengen als gevelbekleding

Achterste deel van ons gebouw (keuken en op verdiep badkamer) paalt niet aan buurhuis. Onze woning dateert van 1899, dus zonder spouwmuren. Noordkant van onze muur is enkel met cement gepleisterd. Aan de zijde van de buur is er op de bodem een grintlaag. Ruimte wordt verhuurd als parkeerplaats voor verschillende voertuigen. Plaatsing van stelling is dus mogelijk of via garagepoort mogelijks doorgang voor hoogtewerker. oppervlakte : achterbouw 7 m lang , 2 verdiepingen. isolatie waartegen gevelleien worden geplaatst.