Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor verwijderen asbest isolatie rond chauffageleidingen:

Verwijderen asbest isolatie rond chauffageleidingen

Verwijderen van plaasterisolatie, vermoedelijk met asbest, rond chauffageleidingen in de kelder. Ongeveer 19,5m tot 20m lopende meter in totaal.Privéwoning.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Temse (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen asbest isolatie rond chauffageleidingen uit heel België:

Dakramen plaatsen en mogelijks asbest verwijderen

3 Fakro dakramen plaatsen. Voorbereidende werken uitvoeren. Momenteel goed geïsoleerd leien onderdak met vermoedelijk asbest. Metaaldakpannen liggen erop. Men wenst van zolder mooie slaapkamers te maken met meer licht dan nu het geval is met 3 dakramen naast bestaande dakkapellen.

Dak tuinhuis vernieuwen

Golfplaten asbest dak van tuinhuis verwijderen. Licht hellend 10m x 5m en is al ong. 30j oud. Nieuw dak leggen in golfplaten en houten dakconstructie nakijken en aanpassen indien nodig.

Nieuw dak op tuinhuis

In onze tuin staat een oude stal die wij nu gebruiken als tuinhuis, het dak hierop bestaat nog uit asbest. We zouden hier dus ook een nieuw dak op willen hebben (wij verwijderen zelf de asbest, dus dat moet niet gedaan worden). Het heeft een kleine helling van ongeveer 10 - 15 graden, en heeft een oppervlakte van ongeveer 12m². We willen hier ook een nieuwe dakgoot aan hangen met eventuele water opvang.

Golfplaten met asbest verwijderen

Ik wil graag de asbest golfplaten laten verwijderen op onze achterbouw van onze (te slopen) woning. Het gaat om ongeveer 30 à 40 vierkante meter.

Asbest platen verwijderen

Er zitten asbest platen onder onze dakpannen. We zouden deze graag laten verwijderen. We ontdekten de platen nadat we enkele veluxramen installeerden. Waarschijnlijk liggen ze onder het hele dak, dat moet bekeken worden.

Schoorsteen verwijderen en verwijderen asbest

Vervanging dak; asbestpannen en dichten gaten. Vanbinnen geïsoleerd. Door de storm zijn er stenen van de schoorsteen gevallen waardoor de openingen gedicht moeten worden. Verwijderen schoorsteen. Asbest verwijderen. Rijwoning.

Asbest golfplaat verwijderen

Ik wil graag een asbest golfplaat van 2,5 meter op 4 meter laten verwijderen. In de plaats daarvan zouden we graag een stalen golfplaat willen.

Verwijderen van hechtgebonden asbest gevelplaten

Ik wil graag de asbestplaten (+ eventueel de pannenlatten) van een zijgevel laten afhalen. Het gaat om een oppervlakte van +/- 75 m². Een hoogtewerker is nodig die op straat dient gezet te worden want naast de gevel is een tuin en van daaruit kan niet in de hoogte gewerkt worden. Vanuit die tuin kan enkel de onderste platen afgehaald worden. De gevel dienst dan waterdicht geïmpregneerd te worden.