Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen schuifraam:

Herstellen schuifraam

We hebben schuiframen van het merk Renson. Ze zijn zo een 10 jaar oud en nog in goede staat. Echter 1 van de schuiframen (die we vaak gebruiken als achterdeur) klemt tegenwoordig en zou denk ik eens moeten nagekeken worden. Ik denk dat er iets tussen zit waardoor de wieltjes niet meer goed rollen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Temse (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen schuifraam uit heel België:

Raam vervangen of herstellen

Thermische barst in een raam: Groot schuifraam onderverdeeld in 3 horizontale delen. Het onderste raam is gebroken. Afmeting : opmeten door vakman. Schuifraam: Alu

Herstellen stroef lopend schuifraam

De aluminium loopband onder ons schuifraam is versleten. Gesplitst, scheurt en brokkelt af. Bijgevolg moet deze vervangen worden.

Herstellen barst scheur in gevel

Na de plaatsing van een nieuwe schuifraam is er boven deze raam een horizontale barst ontstaan van ongeveer 4 meter. Deze moet hersteld worden.

Herstellen laminaat, plafonds en schuifraam

Ik heb waterschade door de bovenbuur. Eerste lat laminaat beschadigd, moet stukje boven de raam opnieuw geverfd worden. Stukadoorswerken, ....

Houtrot herstellen en siliconen andere ramen preventief behandelen

We hebben een aantal houten ramen die waarschijnlijk aangetast zijn door houtrot doordat de silicone niet meer in goede staat is. 1 raam moet men zeker de profielen herstellen, een vijftal andere waaronder een groot en een schuifraam, preventief behandelen.

Hendel schuifraam vervangen en mechanisme herstellen

Mijn hendel is afgebroken van de schuifraam naar terras toe ik zou graag een nieuwe hendel willen plaatsen. Ook is het mechanisme moet hersteld worden.

Hendel schuifraam herstellen

Het mechanisme van de hendel schuifraam herstellen. Momenteel is de hendel geblokkeerd. Het schuifraam kan niet meer open of toe geschoven worden.

Herstellen mechanisme schuifraam PVC hef-kiep systeem

Het schuifraam kan niet meer geopend worden. Het is een hef-kiep schuifraam met een beslag van Hautau (HK 150 ZS). Het mechanisme achter de kruk is afgebroken van de slotstang. Er zal een nieuwe kruk en nieuwe slotstang gemonteerd moeten worden. Bij het demonteren van de kruk is er een klein stuk (deel van het tandwielhuis dat de slotstang bediende) afgebroken en in het raam gevallen. In elk geval moet het raam dus geopend worden zonder dan de slotstang kan bediend worden. Daarna kan de slotstang en de kruk vernieuwd worden.