Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Waasmunster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Waasmunster.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Waasmunster of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Waasmunster die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Waasmunster:

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput

Neutraliseren mazouttank en vervangen van mazouttank door regenwatertank (5000 liter) voor opvang van water van ons dak. Ook alle nodige aansluitingen moeten gedaan worden. De mazouttank bevindt zich 1 à 2 meter van onze woning.

Plaatsen van een regenwaterput 10.000l

Ik heb reeds een regenwaterput van 5000l , en wou er nog een bij van 10 of 15000l. Ik heb nog geen bladfilter op de put van 5000l. Beide putten moeten met elkaar in verbinding staan.

Zonnepanelen plaatsen

Plaatsen zonnepanelen. Minstens 3000 kilowatt te produceren.

Plaatsen nieuwe regenwaterput of restaureren

Wil bestaande regenwaterput herstellen , vernieuwen of nieuwe steken.

Grondwater boringen uitvoering

Ik wil een grondwaterboring laten uitvoeren 8-10 m een leiding insteken . Enkel voor gebruik in de tuin

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht

Graag zouden wij uw prijsofferte ontvangen voor onderkappen of onderzagen van een bestaande buitenmuur tegen opstijgend vocht (geen injectie) voor het renovatieproject. Graag prijs (de lopende meter) voor de onderkapping + type vochtscherm te vermelden. Onderkappen of onderzagen van zowel binnen -en buitenmuur Lengte = 4,8m Detail in bijlage samenstelling muur - binnenmuur=14cm - spouw=3à5cm - buitenmuur=9cm 3. Is het mogelijk om een renovatiepremie voor de vochtbestrijding aan te vragen? 4. Is het mogelijk om een afspraak te maken op de werf? 5. Er is reeds vorstschade aan de gevelsteen 6. Vermoedelijk is de oorzaak van het opstijgend vocht de afwezigheid van EPDM onder de bestaande terrastegels.

Vervanging houten ramen / deuren door aluminium

Woonst : momenteel ramen dubbel glas / houtwerk + rolluiken erbovenop Op zoek naar : - vervanging houten ramen door alu ramen met betere isolatie waarde plus optie elektrische rolluiken. (6 standaardramen + 1 raam/deur tot op de grond + 3 kleinere ramen) - vervanging voordeur / zijdeur garage (slijtage) - afwerking Optioneel willen we ook kijken naar het bezetten van onze buitengevel met gevel crepi)

Vervanging van 1 accumulatiekachel

Heb nu een thermelec 4 kw. Wil een 5kw met dagelement. Aantal elementen werken niet meer. Geleverd en geplaatst in Waasmunster.

Klusjesdienst in en rond huis

Ik wil nieuwe tuinverlichting laten plaatsen. Nieuw gaas in vliegenraam en de tv laten ophangen en verlichting in slaapkamer is defect werkt met transformer.

Werkjes uitvoeren

Diverse klussen zoals chalet afwassen, schuren en vernissen.