Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor vervangen ondergrondse mazouttank door regenput:

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput

Neutraliseren mazouttank en vervangen van mazouttank door regenwatertank (5000 liter) voor opvang van water van ons dak. Ook alle nodige aansluitingen moeten gedaan worden. De mazouttank bevindt zich 1 à 2 meter van onze woning.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Waasmunster (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen ondergrondse mazouttank door regenput uit heel België:

Bijgebouw renoveren

Totaalrenovatie keuken (3x7), gedeeltelijk in bijgebouw (eind jaren '70): plat dak volledig vernieuwen (incl. Draagbalken + isolatie), koepel steken, muren isoleren, herinrichting & modernisering (gasleiding, luchtafvoer, inbouw electro, ... ) keukenmeubels, leidingen gas&water aanpassen, vloer (+ondergrondse leidingen vervangen? ), ... Kortom: strippen en herinrichten. Daarboven de vloer van de garage ook aanleggen .

Mazouttank vervangen

Heb momenteel een lek in de bestaande ondergrondse mazouttank van 3300 L. De tank kan uitgegraven worden. Ik zou deze graag laten uitgraven en opnieuw plaatsen van een mazout tank. Andere mogelijkheid is uitgraven en vervangen door een aansluiting op aardgas met een gasketel.

Buizen vervangen van de centrale verwarming

Er is een lekkage vastgesteld in de ondergrondse buizen van de cv. Deze moeten worden vervangen.

Mazouttank verwijderen en vervangen

Graag had ik een offerte willen laten opmaken voor het verwijderen en vervangen van een ondergrondse mazouttank van 5000 liter. Dit is een handelspand met appartement

Ondergrondse loden waterleidingen vervangen

De aansluiting van af de water meter die zich buiten het huis bevind tot binnen het huis is ongeveer 20 meter en is in lood en ondergronds. Graag had ik deze vervangen .

Oude mazouttank verwijderen en vervangen door regenwaterput

Onder de oprit van onze woning vooraan bevindt zich een oude ondergrondse stookolietank. Wij wensen deze te vervangen door een regenput van 5000 à 10000 liter. Toch willen we graag eens met de vakman bespreken wat de opties zijn.

Ondergrondse mazouttank vervangen door nieuwe bovengrondse

Graag had ik een offerte wensen te ontvangen voor de plaatsing en aansluiting van een bovengrondse mazouttank 2500L naast de woning, alsook voor de sanering van een ondergrondse mazouttank die niet kan verwijderd worden.

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter

Ondergrondse mazouttank van 5000liter vervangen door regenput van 5000 liter. Mazouttank ligt achter huis +- 16meter van straat en is bereikbaar langs zijgevel van maximaal 2meter breed.