Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor vervangen ondergrondse mazouttank door regenput:

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput

Neutraliseren mazouttank en vervangen van mazouttank door regenwatertank (5000 liter) voor opvang van water van ons dak. Ook alle nodige aansluitingen moeten gedaan worden. De mazouttank bevindt zich 1 à 2 meter van onze woning.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Waasmunster (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen ondergrondse mazouttank door regenput uit heel België:

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank onder/naast de oprit/voortuin, die ooit opgevuld is met een soort schuim en ik zou deze willen vervangen door een regenput van 5000L. Ik zoek dus een vakman die de mazouttank er uit kan halen, deze mee nemen en een regenput er in kan steken.

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank van 4500L onder de oprit liggen die ik wil vervangen door een regenput van ong. 7500L a 8000L. Er is een vrije toegang langs de oprit met een breedte van 5m. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman die de mazouttank kan verwijderen en meenemen met bijgeleverde certificaten. Op de bijgevoegde foto kan u rechtsonder het deksel van de mazouttank zien. Momenteel is het huis in ruwbouw. De buitenschil is verwijderd.

Gasleiding laten aanleggen

We hebben pas ons huis gekocht uit 1958 en er is een klein gaslek in de oude gasinstallatie. We willen de volledige gasleiding vervangen, dus vanaf het ondergrondse vanaf de gasketel.

Bijgebouw renoveren

Totaalrenovatie keuken (3x7), gedeeltelijk in bijgebouw (eind jaren '70): plat dak volledig vernieuwen (incl. Draagbalken + isolatie), koepel steken, muren isoleren, herinrichting & modernisering (gasleiding, luchtafvoer, inbouw electro, ... ) keukenmeubels, leidingen gas&water aanpassen, vloer (+ondergrondse leidingen vervangen? ), ... Kortom: strippen en herinrichten. Daarboven de vloer van de garage ook aanleggen .

Mazouttank vervangen

Heb momenteel een lek in de bestaande ondergrondse mazouttank van 3300 L. De tank kan uitgegraven worden. Ik zou deze graag laten uitgraven en opnieuw plaatsen van een mazout tank. Andere mogelijkheid is uitgraven en vervangen door een aansluiting op aardgas met een gasketel.

Buizen vervangen van de centrale verwarming

Er is een lekkage vastgesteld in de ondergrondse buizen van de cv. Deze moeten worden vervangen.

Mazouttank verwijderen en vervangen

Graag had ik een offerte willen laten opmaken voor het verwijderen en vervangen van een ondergrondse mazouttank van 5000 liter. Dit is een handelspand met appartement

Ondergrondse loden waterleidingen vervangen

De aansluiting van af de water meter die zich buiten het huis bevind tot binnen het huis is ongeveer 20 meter en is in lood en ondergronds. Graag had ik deze vervangen .