Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wetteren:

Waterput boren voor besproeien tuin

Graag zou ik een put laten boren voor besproeien van de tuin van 750 m². Ook pomp aansluiting voorzien en een kraantje aan de muur in de garage plaatsen.

Herstellen glas voordeur

Graag zou ik een gebroken ruit van mijn voordeur laten herstellen afmeting is 33 cm op 154 cm.

Steenput of ringput plaatsen

Ik zou een steenput of ringput willen plaatsen. Een van 3 meter diep en doorsnee 90 cm.

Dakraam laten plaatsen

Onze zolder wordt gerenoveerd tot een slaapkamer. Plaatsen van een velux. Dit betreft één dakraam.

Beton gieten op 1 ste verdieping

Gieten van beton op onze 1 s te verdiep willen ongeveer 120 m².

Blokhut Luna plaatsen met beton gieten ondergrond

Graag wil ik mijn blokhut Luna 290 x 290 ext 300 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Ik wens de prijs voor de installatie incl. Vloer en inclusief dakgoten.

Metalen workshop plaatsen met ondergrond

Ik overweeg om een metalen workshop 300 x 450 x 230 cm van Makro te laten plaatsen. Ook dient er wellicht nog een ondergrond te worden voorzien.

Grondwaterput boren

We zouden graag grondwater kunnen gebruiken om de tuin te bewateren en het terras en oprit kunnen kuisen met grondwater.

Zolder verbouwen

Vaste trap naar zolder plaatsen. (momenteel uitklapbaar trapje aanwezig maar op verkeerde plaats. ) er moet dus wel een nieuw gat gemaakt worden voor de vaste trap. Door een betonnen vloer. Op zolder verwarming voorzien en opsplitsing ruimte in 2 kamers.

Vervangen ramen

Vervanging 5 ramen , achteraan rijwoning. -Het hout vervangen door PVC - -En vervanging rolluiken plus 1 vliegraam. -En 2 ramen : hbrraam : h. 150 - brraam badkamer : h. 90 - braam keuken : h. 100 br. 210 (maten ongeveer !!)