Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor metselwerk en pleisterwerk:

Metselwerk en pleisterwerk

Ik zoek een vakman voor metsel- en plakwerk. Oppervlakte ? Renovatie? Metsen en bezetten.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselwerk en pleisterwerk uit heel België:

Deuropening vergroten

Ik wil de deuropening tussen keuken en eetruimte vergroten. Het betreft een metselwerk muur afgewerkt met pleisterwerk en glasvezelbehang, verdiepingshoog 3 m, dikte 10 cm. De muur draagt de muur van de verdieping. De bestaande openingen: 1 m breed x 2 m hoog. De gevraagde opening: 3,5 m breed en 2 m hoog. Graag prijs voor het vergroten van de opening + afwerking van de dagkanten van de opening. Plan ter beschikking.

Pleister en metselwerk uit te voeren

Ook wat metsel en pleisterwerk. We gaan een deur weg doen en die moet dicht gemetseld worden en opnieuw gepleisterd worden.

Gelijkvloers rijwoning

Verbouwen van gelijkvloers: - maken nieuwe deuropening - dichtmetsen bestaande deuropening - opschuiven andere bestaande deuropening met 20cm - zone 1: gieten beton + 5cm isolatie + gewapende chape 15m² - zone 2: isolatie + gewapende chape 35m² - zone 3: chape 4,5m² - pleisterwerk 130m² - lichte wanden voor WC - muurtje in metselwerk 9cm, 120cm hoog en 3 meter lang.

Muur tussen keuken en living dient ...

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.

Hoofdactiviteit is vervanging van ...

Hoofdactiviteit is vervanging van ramen/beglazing en kozijnen gecombineerd met aanbouw van erker (metselwerk en een beetje fundering). Hierbij zullen de bijbehorende aanpassingen moeten gebeuren van verwarming, vloer, vensterbanken, pleisterwerk en andere kleine voorzieningen van bijkomende aard.

Werken omvattten: 1) Vervanging 2 ...

Werken omvattten: 1) Vervanging 2 platte daken van elk 10m2 bedekt met roofing. Er is vochtinsijpeling geweest, dus mogelijks is ook het dakgebinte aan vervanging toe. Ook goten, etc zijn aan vervanging toe. 2) Vochtbehandeling van de muren achteraan het pand (metselwerk) 3) Vervanging van het pleisterwerk van de binnenmuren die door het vocht zijn aangetast (barsten, etc)

stuk aanbouwen aan bestaande woning, ...

stuk aanbouwen aan bestaande woning, metselwerk, nieuwe ramen, ramen vervangen, vloeren, pleisterwerk,

Bij zware regenval wordt de muur boven ...

Bij zware regenval wordt de muur boven een raam steeds nat. Ondertussen is zelfs het pleisterwerk rot. Volgens ons is er sprake van een met metselspecie vervuilde spouw boven dat raam. Een definitieve oplossing zou er dan in bestaan het metselwerk daar te herdoen. De volledige gevel was door de oorspronkelijke aannemer geïmpregneerd met een afdichtend product, maar na 5 jaar gaf dit al geen bescherming meer. Indien een definitieve oplossing meer kost dan het opgegeven project, is dit bespreekbaar aangezien wij graag het vochtprobleem definitief oplossen.