Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen omheining:

Herstellen omheining

Door de storm Ciara in de omheining op mijn koer volledig kapot, deze zou herstelt moeten worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen omheining uit heel België:

Herstellen Bekaert afsluiting

De omheining is 20m lang op 2m hoog. Er zouden 3 palen vernieuwd moeten wordenen 3 nieuwe spandraden. De draad moet vernieuwd worden en de lamellen van 47mm.

Betonnen paaltjes herstellen/vervangen

Witte betonnen paaltjes vooraan herstellen/vervangen. Vormt een omheining ongeveer 15 lopende meter, 1,5 meter hoog en 2 meter tussen. Bovenaan heb je horizontale paal die erop ligt. Hier en daar afbrokkelingen. Bovenaan strak zetten met betonlaag.

Houten omheining herstellen

Houten wand tussen huis en perceel grens =omgewaaid, gekraakt langs onder. omschrijving: houten wand in cederhout afm: 5 m br en 2.1 m hoog ( principe v wand: 2 m wand , deur 1 m, 2 m wand ) dikke cederplanken , 4 palen +- 20*20 cm en deur . constructie principe: 2 x een wand bestaande uit 2 palen met gleuf waarin hor. Planken in geschoven zijn ( 2x 2 m breed ). En daartussen een kaderdeur v 1 mm breed. de 4 palen zijn 0.5 m stevig in grond verankert.

Herstellen houten omheining

Door de storm is een deel van de houten schutting omgewaaid. Een paneel is ongeveer 1,8 meter op 1, 80 meter en zo zijn er twee weg gewaaid en 3 palen geknakt. Bij 5 andere panelen staan de bijhorende palen los. Palen en panelen in hout.

Omheining herstellen

Naar schatting is ruim tien meter omheining (twee meter hoog, Bekaert-draad met bovenbuis) beschadigd door de wind. Vraag naar herstelling en opsporen van eventuele schade aan omheining als gevolg van de afgelopen storm.

Omheining herstellen

Door de storm van afgelopen week zijn er 3 à 4 panelen omgewaaid (2 op 2 meter) en palen ook gekraakt. De palen moeten sowieso vernieuwd worden, van de panelen ben ik niet zeker.

Herstellen omheining

Omheining herstellen er staan eerst twee houten afsluitingen en erna een draad met doek. Hier zou gekeken moeten worden wat er juist stuk is om dit hierna te herstellen. Lengte weet ik niet direct, maar de hoogte is ongeveer 1,50 meter.

Draadomheining herstellen

Spanningsdraad tuinomheining herstellen. Afsluiting van 18 meter lang en 2 meter hoog. Ook nog eens andere omheining nakijken op sporen van schade.