Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wichelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Wichelen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Wichelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wichelen of directe omgeving.

17 klanten uit Wichelen bevelen een bij Casius in Wichelen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Wichelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van warmtepomp, grondwerk en afbraakwerk uitvoeren, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, enkele onderhoudswerken uitvoeren, plexiglas plaatsen aan balustrade terras, maken van wand in strekmetaal, nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring, tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes, plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wichelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wichelen:

Aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken

Wij hebben dit huis 3 jaar geleden gekocht. De afsluiting is aan vernieuwing toe. Wij zijn op zoek naar een rustieke/klassieke afsluiting omdat dit bij de woning past, maar wel met een geautomatiseerde hekken om op de oprit te rijden. De breedte van het perceel is 18 m. Momenteel staat er een gedeeltelijk gemetste afsluiting met daarop smeedwerk. Maar het metselwerk is aan vernieuwing toe en het smeedwerk is roest. Wij hebben momenteel een oprit en paadje naar de voordeur liggen van keikoppen, ook dit is aan vernieuwing toe.

Blokhut Cottage plaatsen op betonnen sokkel

Graag zou ik een blokhut Cottage 295 X 385 laten plaatsen, er dient ook een betonnen sokkel voorzien te worden. Het huidige tuinhuis dient afgebroken en heeft een houten vloer afmetingen 270 X 330. Zouden jullie dat ook kunnen doen?

Grond en afbraakwerken

Afbraakwerken bijgebouw en grondwerken tuin. Bijgebouw zou afgebroken moeten worden. Betonnen palen uit de grond nemen.

Ruwbouw nieuwbouwwoning

Ik wil een nieuwbouw woning van 7m op 15 m bouwen. 210m2 dus wat zou dit kosten in ruwbouw?

Klussen in huis

Ik wil graag een paar klusjes laten uitvoeren: siliconenkit spuiten in badkamer, wc rol houdertje boren, wandtegels aanrecht keuken plaatsen + ingebouwde oven vastzetten, fietsdragers boren in garage.

Plaatsen kattenluik in buitenmuur (dubbele met spouw)

Aangezien wij achteraan overal glazen schuiframen hebben en wij een een kattenluik voor onze poezen willen, kunnen wij dit enkel plaatsen in onze buitenmuur, die een dubbele is met een spouw er tussen. Dus er zou moeten een gat geboord worden om zo via een tunnel het luik te kunnen plaatsen.

Nieuwbouw

Een bestaande hoeve gedeeltelijk verbouwen en herbouwen

BETON

voor het gieten van een 3 tal platteau"s boven de grond ,1x platteau in stal ca 5x5m , 1x platteau achter stal (tuinhuis) ca 5x5m 1x platteau opzij huis voor houtskeletbouwtje 3x8m , balken plaatsen ca 23cm (kader) goeie plastiek erin , betonblokjes om betonnetten op te plaatsen ca 8mm , en cement ca350kg , dit alles zal moeten gebeuren met een betonpomp om over huisje te gaan ca 6m hoog en verste tot achter de stal ca 10 A 15 lm = ca 20 a 30 M ver dus prijs balken + folie + ijzer + beton( ca 23cm dik ) met pomp , werken in schellebelle uit te voeren, wie kan mij een scherpe prijs aanbieden om deze (goede) werken uit te voeren .

Tuinomheining plaatsen

In Brico tuincatalogus 2012 vond ik op pagina 150 de omheining die ik wil voor mijn tuintje: houten palen met stapelbare planken. Ik wil de tuin langs één zijde en achteraan laten afsluiten. Er moet gewerkt worden zonder betonnen boord want er staat reeds beplanting.

Plaatsen van houten schutsels

Wij zouden graag ons tuintje laten afsluiten met houten panelen. De totale lengte bedraagt 15 m.

Renovatie keuken en badkamer

Na het laten behandelen van opstijgend vocht moet de keuken en badkamer weer leefbaar worden

Inbouwkachel plaatsen

In vroegere open haard inbouwkachel plaatsen. Kachel is reeds ter plaatse. Klep in de schouw moet verwijderd worden. Flexibele buis plaatsen voor luchtafvoer.

Huis is nieuwbouw van 2005 trap ...

Huis is nieuwbouw van 2005 trap gelijkvloers naar 1e verdiep staat momenteel nog in beton: deze moet met hout, identiek als hout op 1e verdiep) bekleed worden, met een Z-constructie.. trap bevind zich in 1 rechte lijn. trap van 1e verdiep naar 2e verdiep: hier staat een tijdelijke houten trap. -> deze trap uithalen en als keldertrap plaatsen en in de plaats, in dit trapgat (bevind zich boven trap van verdieping 0 naar 1) een andere houten trap plaatsen (identiek hout als verieping 1). trap bevind zich in 1 rechte lijn.