Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wichelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Wichelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wichelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wichelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wichelen:

Aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken

Wij hebben dit huis 3 jaar geleden gekocht. De afsluiting is aan vernieuwing toe. Wij zijn op zoek naar een rustieke/klassieke afsluiting omdat dit bij de woning past, maar wel met een geautomatiseerde hekken om op de oprit te rijden. De breedte van het perceel is 18 m. Momenteel staat er een gedeeltelijk gemetste afsluiting met daarop smeedwerk. Maar het metselwerk is aan vernieuwing toe en het smeedwerk is roest. Wij hebben momenteel een oprit en paadje naar de voordeur liggen van keikoppen, ook dit is aan vernieuwing toe.

Blokhut Cottage plaatsen op betonnen sokkel

Graag zou ik een blokhut Cottage 295 X 385 laten plaatsen, er dient ook een betonnen sokkel voorzien te worden. Het huidige tuinhuis dient afgebroken en heeft een houten vloer afmetingen 270 X 330. Zouden jullie dat ook kunnen doen?

Grond en afbraakwerken

Afbraakwerken bijgebouw en grondwerken tuin. Bijgebouw zou afgebroken moeten worden. Betonnen palen uit de grond nemen.

Ruwbouw nieuwbouwwoning

Ik wil een nieuwbouw woning van 7m op 15 m bouwen. 210m2 dus wat zou dit kosten in ruwbouw?

Klussen in huis

Ik wil graag een paar klusjes laten uitvoeren: siliconenkit spuiten in badkamer, wc rol houdertje boren, wandtegels aanrecht keuken plaatsen + ingebouwde oven vastzetten, fietsdragers boren in garage.

Plaatsen kattenluik in buitenmuur (dubbele met spouw)

Aangezien wij achteraan overal glazen schuiframen hebben en wij een een kattenluik voor onze poezen willen, kunnen wij dit enkel plaatsen in onze buitenmuur, die een dubbele is met een spouw er tussen. Dus er zou moeten een gat geboord worden om zo via een tunnel het luik te kunnen plaatsen.

Nieuwbouw

Een bestaande hoeve gedeeltelijk verbouwen en herbouwen

BETON

voor het gieten van een 3 tal platteau"s boven de grond ,1x platteau in stal ca 5x5m , 1x platteau achter stal (tuinhuis) ca 5x5m 1x platteau opzij huis voor houtskeletbouwtje 3x8m , balken plaatsen ca 23cm (kader) goeie plastiek erin , betonblokjes om betonnetten op te plaatsen ca 8mm , en cement ca350kg , dit alles zal moeten gebeuren met een betonpomp om over huisje te gaan ca 6m hoog en verste tot achter de stal ca 10 A 15 lm = ca 20 a 30 M ver dus prijs balken + folie + ijzer + beton( ca 23cm dik ) met pomp , werken in schellebelle uit te voeren, wie kan mij een scherpe prijs aanbieden om deze (goede) werken uit te voeren .

Tuinomheining plaatsen

In Brico tuincatalogus 2012 vond ik op pagina 150 de omheining die ik wil voor mijn tuintje: houten palen met stapelbare planken. Ik wil de tuin langs één zijde en achteraan laten afsluiten. Er moet gewerkt worden zonder betonnen boord want er staat reeds beplanting.

Plaatsen van houten schutsels

Wij zouden graag ons tuintje laten afsluiten met houten panelen. De totale lengte bedraagt 15 m.

Renovatie keuken en badkamer

Na het laten behandelen van opstijgend vocht moet de keuken en badkamer weer leefbaar worden

Inbouwkachel plaatsen

In vroegere open haard inbouwkachel plaatsen. Kachel is reeds ter plaatse. Klep in de schouw moet verwijderd worden. Flexibele buis plaatsen voor luchtafvoer.

Huis is nieuwbouw van 2005 trap ...

Huis is nieuwbouw van 2005 trap gelijkvloers naar 1e verdiep staat momenteel nog in beton: deze moet met hout, identiek als hout op 1e verdiep) bekleed worden, met een Z-constructie.. trap bevind zich in 1 rechte lijn. trap van 1e verdiep naar 2e verdiep: hier staat een tijdelijke houten trap. -> deze trap uithalen en als keldertrap plaatsen en in de plaats, in dit trapgat (bevind zich boven trap van verdieping 0 naar 1) een andere houten trap plaatsen (identiek hout als verieping 1). trap bevind zich in 1 rechte lijn.