Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor grond en afbraakwerken:

Grond en afbraakwerken

Afbraakwerken bijgebouw en grondwerken tuin. Bijgebouw zou afgebroken moeten worden. Betonnen palen uit de grond nemen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Wichelen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grond en afbraakwerken uit heel België:

Offerte voor herstelling scheur binnenmuur

Bij afbraakwerken van de Kantfabriek in Vilvoorde is er een scheur ontstaan in binnenmuur gang , op 1e verdiep en glv. Ik zoek iemand die een offerte kan opmaken voor de verzekering en de herstelling kan uitvoeren. De scheur is van het plafond tot beneden aan de grond. Op gelijkvloers en op de eerste verdieping.

Aanvraag offerte voor grondwerken

Wij gaan bouwen in Wijgmaal en zoeken een partner om de bouwput te graven. De graafwerken zullen vermoedelijk binnen 6 à 9 maanden van start dienen te gaan. Indien u vrijblijvend een offerte of indicatie van prijs wenst te maken hiervoor dan kijken we uit naar uw reactie. Graag een offerte met en zonder het wegvoeren van de grond. Hieronder enkele details: Plaats: Wijgmaal (3018) bij Leuven Bouwgrond: goed toegankelijk Gewone grond, geen afbraakwerken Volume: 500 à 600 m3 > 16,4m op 11 m; 3,5m diepte (dit laatste nog te bevestigen, kan ook 3m zijn) Wanneer: binnen 6 à 9 maanden (kwartaalschatting)

Aanbouw achterzijde particuliere woning

Concreet zijn wij op zoek naar iemand die op korte termijn de volgende werken kan realiseren: - Afbraakwerken (zoals aangeduid op het plan) - Grond en funderingswerken (zichtbaar op het plan) - Ruwbouw (metselwerk, etc) - Dakwerken - Chapewerken

Renovatie en aanbouw

verbouwing en uitbreiding van een gelijkvloers appartementswoning. De uitbreiding omvat een aanbouw met een opp. van circa 28 m2 en de verbouwing omvat een opp. van circa 50 m2 ( inclusief interne verbouwing, nieuwe riolering gelijkvloers, plaatsen van septische put en regenwaterput. Afbraakwerken en de afvoer ervan: achtergevel met deur en ramen, uitbreken en uitgraven van bestaande vloer voor vernieuwing riolering. ruwbouw + riolering: optrekken van steunmuren, spouwisolatie, de gevelsteen, nieuwe betonplaat op volle grond, vervanging van de bestaande riolering, binnenmuren, betonplaten op verdieping (dak), dorpels in blauwe hardsteen,nieuwe regenwaterput en septische put. 1ste verdieping: uitbreken van badkamermuur, deuren dicht metselen,muur onder raam uitbreken (verlaging)

Woning volledig te renoveren. ...

Woning volledig te renoveren. Faillissement van vorige aannemer. Afbraakwerken reeds uitgevoerd. Goedgekeurde bouwplannen. Woning heeft reeds nieuw dak. Qua materialen geen voorkeur, de bedoeling is de woning bewoonbaar en verkoopsklaar te maken. Momenteel in afwachting van een deskundig verslag om de fouten die de aannemer heeft gemaakt vast te stellen. (Mogelijks in isolatie, vochtwering en stabiliteit vloerplaat - discussie of deze al dan niet gewapend is). De fouten van de vorige aannemer dienen dus hersteld te worden en de woning moet verder gerenoveerd worden. De grond oppervlakte is 100m2, de bewoonbare opp 98m2.

Lot 1 - ruwbouwwerken in kader van onze ...

Lot 1 - ruwbouwwerken in kader van onze verdere verbouwing De ruwbouwwerken betreffen volgende zaken (in uit te voeren volgorde): 1. afbraakwerken (binnenhuis: houten trap, vloeren ..) 2. uitgraven grond tot op aanzet nieuwe betonplaat + opvulling halfdiepe kelder 3. sleuven riolering + buizen + putten + aansluiting op de bestaande wachtbuis + aanvulling sleuven (ENKEL DWA) 4. nieuwe gewapende betonvloer (12 cm) over het hele huis 5. metalen liggers + te maken raamopeningen voor groot buitenraam (keuken), buitenraam (woonkamer), binnenmuur (woonkamer)

Het project is in kader van uitbreiding ...

Het project is in kader van uitbreiding van een bestaande keuken. Het huis heeft een driedubbel beglaasde veranda waar een gedeelte van de keuken in geplaatst zal worden. - Afbraakwerken - Opening van een venster tot op de grond om als deuropening te gaan dienen (ongeveer 1m2 muur to openen tot op grond onder besaande vensteropening die nu deur wordt) - Verwijderen van Chauffage aan dat venster - deviatie van chauffage leidingen naar nieuwe plaats) - Plaatsen van een blauwe steen onder aan opening - Mesten van een muur waar vroeger doorgang was (ongeveer 4m2) + pleisteren - Elektrische Leidingen voor keuken (4 stopcontacten + Oven) (Gedeelte leidingen reeds bestaand) - Plomberie voor keuken (Wasbak - afwasmachine) (gedeelte leidingen reeds bestaand) - Plaatsing van chauffage

Het gaat om de verbouwing van een ...

Het gaat om de verbouwing van een winkelruimte op de begane grond tot praktijkruimte voor een kinesist. Wij doen de afbraakwerken (= 1 deuropening te maken) zelf. Er komt een glazen wand met pivoterende deur tussen inkomsas en wachtruimte (ongeveer 1m20x2m60). Er moet een gyproc wand geplaatst worden om de inkom af te schermen van de praktijkruimte zelf. In die wand komen 2 deuren. Er moet nog één binnendeur voorzien worden in een gemetste wand van 9cm. Er komen 2 lavabo's, één in de hal en één in de praktijk, die aangesloten moeten worden op de bestaande afvoeren. Er moet één extra radiator geplaatst worden in de praktijk, op een bestaande leiding. Er moet een parlofoon komen, te bedienen vanuit praktijk en woonst (op 1e verd). In de hal komt een bijkomend lichtpunt met schakelaar.