Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor zandstralen van plafond in bakstenen gewelven:

Zandstralen van plafond in bakstenen gewelven

Ik heb een oude kelder met bakstenen, ronde gewelven (oude brouwerij die gerenoveerd is) van ongeveer 20m² die ik zou willen laten zandstralen om de kelder er mooier te laten uitzien.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Wichelen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandstralen van plafond in bakstenen gewelven uit heel België:

Binnenschilderwerken uitvoeren

Schilderen keuken namelijk een plafond en 2 kleine muren. Schuren en lakken van 16 houten binnendeuren met omkadering - telkens 2 zijden. Zandstralen en lakken van 1 gietijzeren radiator .

Zandstalen keldergewelven plus houten balken

In onze kelder zijn de gemetselde gewelven en de muren plus alle historische houten balken allemaal beschilderd. Die verf moet eraf. Hierna moet men deze muren, het plafond en enkele houten balken zandstralen. Afmetingen kelder zijn 14 x 7 meter met een hoogte van een kleine 3 meter.

Zandstralen van plafond in bakstenen gewelven

Ik zou graag gewelven +/-16 m² laten zandstralen en een trap in dezelfde plaats. Ik heb het plaksel eraf gehaald, en zou graag dit willen laten zandstralen en vernissen zodat men de stenen weer ziet. Indien er andere opties zijn bespreek ik dit ook graag met de vakman.

Zandstralen van plafond in bakstenen gewelven (incl. Stalen liggers)

Onze klant wil het bestaand plafond van een oude langgevelhoeve laten behandelen. De bakstenen gewelven, inclusief tussenliggende stalen liggers, dienen gezandstraald te worden. Gelieve in bijlage plannen en foto's te vinden. Op plan bevinden de bestaande gewelven zich in de groene zone (+/-75m²) op het gelijkvloers.

Eiken balken met watersporen

Door een waterlek in de verdieping erboven vertonen de getroffen moerbalken en kleinere balken van mijn plafond lelijke plekken. Geval voor de brandverzekering. Hoe krijgen we deze terug proper? Opschuren? Zandstralen?

Luchtgommen of zandstralen eiken plafond

Luchtgommen of zandstralen van een verniste eiken plafond van 37 m2.

Zandstralen van trap

Graag willen wij een offerte van het zandstralen van de trap, de leuning en de balk erboven. Kan dat kwaad dat tegen dan het plafond nog niet zo lang geverfd is. (wit) Kan de trap dan ook duurzaam behandeld (trap wordt veel gebruikt door de kinderen) worden met een vernis of iets dergelijks zodat wij een grijze schijn hebben. De laatste foto is een voorbeeldfoto van wat wij bedoelen met de kleur die we willen. Het gaat over de 2 planken links.

Zandstralen van keukenkasten , plafond en binnendeuren

Wij willen graag de keuken (3x60x80 en 2. 5x60x80), plafond in de woonkamer (5. 5 x 6. 5) en 7 binnendeuren laten zandstralen.