Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Zele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Zele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Zele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Zele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zele:

Plaatsen regenwaterput

Plaatsing en aansluiting extra regenwaterput graag één van 10 000 liter, indien er nog een grotere maat bestaat zouden we die willen overwegen (20 000 liter?). Het is de bedoeling om bestaande regenput te laten overlopen naar de nieuwe regenwaterput. Er zou ook een aansluiting tussen bestaande en toekomstige moeten komen.

Regenwaterput plaatsen

Wij zouden een regenput en installatie tot aan collector willen laten plaatsen. Qua inhoud schat ik een 10 000 liter en graag een 5 à 10 meter verwijderd van mijn woning.

Putboring uitvoeren en pomp en aansluiting

Putboring voor gebruik wasmachine, wc en tuin. De putboring zou zich buiten ter hoogte van de collector bevinden. De plaats waar de putboring moet komen is op de oprit dus makkelijk toegankelijk. Pomp en aansluiting ook te voorzien.

Blauwe boordsteen voorgevel

Had graag blauwe boordsteen aan voorgevel gehad. Ongeveer 4 meter op 60 cm hoog zijn.

Plaatsen van afsluiting in draad of bamboe

Plaatsen van een afsluiting tussen de gebuur. De oprit. Lengte 25 meter ongeveer en de hoogte ongeveer 1.50 meter. In bamboe of in draad te bespreken met de vakman.

Verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken

We willen graag onze achterbouw uitbreiden in breedte en indien mogelijk diepte. We gaan uitbreiden van een 15 m² naar 30 m². Volledig nieuwe achterbouw plaatsen. Graag bezoek en offerte hiervoor en advies.

Verschillende klussen in tuin

Wij zoeken dringend een vakman voor enkele klusjes in de tuin. Dit zijnde: - aanleggen vloer in tuinhuis en lounge 20 m² - aanleggen padje rondom tuinhuis 10 m² - (eventueel plaatsing leibomen en grasmatten) Het uitgraven van de padjes kunnen we zelf doen. Meehelpen op een vrijdag of zaterdag is geen probleem. Klinkers en tegels zijn reeds aanwezig.

Deurgat maken en andere klussen

Deurgat maken en plaats(je) afwerken met OSB platen / alsook de electriciteit in orde maken

Nivelleren van een stuk grond

Het nivelleren van een stuk grond van 20 op 60 meter

Gevelrenovatie

In het kader van onze gevelrenovatie ( buitenisolatie plaatsen )zoeken wij bewerker van natuursteen , om bestaande dorpels te veranderen en mogelijks bijkomende raamomkadering te maken in natuursteen ;