Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen regenwaterput:

Plaatsen regenwaterput

Plaatsing en aansluiting extra regenwaterput graag één van 10 000 liter, indien er nog een grotere maat bestaat zouden we die willen overwegen (20 000 liter?). Het is de bedoeling om bestaande regenput te laten overlopen naar de nieuwe regenwaterput. Er zou ook een aansluiting tussen bestaande en toekomstige moeten komen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen regenwaterput uit heel België:

Plaatsen en aansluiten regenwaterput en septische put

Het plaatsen en aansluiten van een regenwater put (5.000 Lt) en septische put (5 i.e.) bij een nieuwbouw. Plannen van uitvoering en aansluiting zijn beschikbaar.

Regenwaterput controleren + nieuwe plaatsen

Huidige regenwaterput aangelegd in 1970 controleren op bruikbaarheid. Indien niet voldoet voor aansluiten op waterleidingen voor wasmachine, toilet,... graag dichten en nieuwe plaatsen met capaciteit van 1000l.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Wij gaan binnenkort starten aan de bouw van onze veranda, als bijkomende maatregel zijn we vanuit het omgevingsloket verplicht om het regenwater op te vangen. Het regenwater zouden we willen recupereren om onze toiletten mee te spoelen en de tuin te sproeien. Zou gaan om voor plaatsen en aansluiten van de regenwatertank. Ik vermoed dat ik een inhoud van 7.5 kubieke nodig heb.

Plaatsen van 2de regenwaterput + aanleggen oprit

Graag hadden wij naast of in de buurt van onze bestaande regenwaterput (10.000l) een 2de regenwaterput (10.000l) laten steken. Dit onder onze oprit langs het huis. Momenteel ligt de oprit in losse gravé-grind die tevens dus ook moet afgegraven worden, waarna we graag onze oprit hadden laten herleggen (25m x 3,5m)

Regenwaterput plaatsen en pomp installeren

Vakman voor het plaatsen van geschikte regenwaterrecuperatie.

Plaatsen terugslagklep riolering aan regenwaterput

Reeds 2-maal hebben wij afvoerwater in onze regenwaterput gekregen. Door een verstopping in de leiding onder de oprit kon het afvoerwater naar de regenwaterput. De regenwaterput staat in verbinding met deze buizen als overloop richting riolering. Maar het water kan er dus ook in omgekeerde richting in.

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsen regenwaterput van 20.000 liter in tuin en aansluiten op regengoten + waterleidingen huis.

Plaatsen regenwaterput

Ik wil een regenwaterput laten plaatsen, het zou een betonnen put zijn van 7000 of 10000 liter.