Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Zottegem heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Zottegem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Zottegem of directe omgeving.

34 klanten uit Zottegem bevelen een bij Casius in Zottegem aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Zottegem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Zottegem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zottegem:

Jaarlijks onderhoud van boiler

Ik had graag de prijs geweten voor het onderhoud van een boiler van cv en water.

Flexibele plaatsen

Graag wil in een bestaande schouw een dubbelwandige flexibel laaten plaatsen voor een houtkachel. Schouw is +/- 10m en diameter van kachelbuis is 120mm. Graag offerte voor de installatie van dit alles.

Allerlei klussen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 2 hanglampen laten ophangen en 1 glazen badwand laten plaatsen

Jaloezieën en planken plaatsen

Ik ben dit weekend verhuisd maar er moeten nog 3 aluminium jaloezieën geplaatst worden in de living, afmetingen 1. 40m op 2. 20m. , + 2 planken aan de muur in de living.

Maken van gat voor zoldertrap

Wij hebben moment toegang tot onze zolder via uitschuifbare, niet-vaste trap. Aangezien wij een vaste trap naar de zolder zouden willen op termijn, zal het bestaand zoldergat moeten gedicht worden en een nieuw gat moeten gemaakt worden in de gewelven. Wij zoeken een bedrijf + offerte voor het maken van deze nieuwe toegang naar onze zolder. Graag prijsofferte hiervoor wij willen eraan beginnen binnenkort.

Herstellen kader deur

Er is een lat van de deur ( kadrement) moet terug opgehangen worden.

Reparatie lek in veranda

Insijpeling van water in veranda (11m x 3,5m) sinds constructie (2012). Ondanks herhaald pogingen is constructeur er niet in geslaagd lek op te sporen en te dichten. Bedoeling is nu: - wegnemen polycarbonaatplaten en herplaatsen met nieuwe dichtingsrubbers - nazicht aansluiting bovenkant veranda tegen muur - creëren van nieuwe waterdichting (aanbrengen + verkleven van een slabbe op het verandaprofiel, optrekken tegen de muur) - inslijpen - algeheel vervangen van het gootprofiel

Inwrijven tegen vochtigheid

inwrijven plat dak tegen vochtigheid adresgegevens bij afspraak

Installatiekit ventilatiesysteem C

Voor onze nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een klusjesman die zo'n installatiekit kan installeren. De roosters boven de vensters zijn reeds voorzien, maar ik ga op zoek naar iemand die hier goed in is. De kit zelf word eventueel samen met de klusjesman besproken alvorens de aankoop ervan. De waarde van de kit dient afgetrokken te worden van het bedrag vermeld bij rubriek 'budget' Dit dient te gebeuren tussen 15/7 en 03/08 Contact via mail / gsm.

Terug opcementeren en voegen dorpel

Terug opcementeren en voegen dorpel

regenput steken (delven van put voor put ...

regenput steken (delven van put voor put en voor aansluitingen), aansluiten op dakafloop, op riolering en naar binnen op waterpomp.

Aanleg oprit met parking en bestrating ...

Aanleg oprit met parking en bestrating naar woning in klinkers en blauwsteen.

beplakken gevel

beplakken gevel

Art déco wonong. Moeten volledig ...

Art déco wonong. Moeten volledig vernieuwd worden : 2 platte daken met koepels, ramen, chauffage, sanitair, keuken, badkamer. Daarna binnenhuisinr. (hall, living, bibliotheek, slaapkamers) en op termijn ook voorgevel (is niet origineel meer).