Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Zottegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Zottegem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, rieten dak naar pannendak, renovatie werken uitvoeren, afbraak van woning, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, klussen in huis uitvoeren, grondwaterput boren, grondwater put boring, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Zottegem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zottegem:

Renovatie van een septische put

Septische put (beerput? ) gelegen op terras achter huis lekt en zou dringend vervangen moeten worden omwille van geurhinder, we wonen in een rijhuis en de put ligt achteraan. Er is 1 toilet op aangesloten.

Voegen en verfwerken poort en ramen

Klusjes: Uitslijpen voegen en hervoegen. Verven van de POORT + 2 kleine ramen.

Bekaertdraad vernieuwen

Tuindraad omheining : 20 meter bekaert draad vernieuwen op bestaande afsluiting. De hoogte van de draad is 1.80 meter , met een betonpaal onderaan en bovenbuis.

Het plaatsen van een terrasafkapping

Plaatsen van een terrasafkapping. Het betreft plat dak met goot.

Putboring in achtertuin

Ik wil op een recent gekocht achterliggend stuk grond (7400 m²) graag water voorzien via een put boring.

Schouw afbreken en opnieuw metsen

Schouw afbreken en opnieuw metsen. Plat dak voorzien van sandwichpanelen met isolatie ertussen.

Jaarlijks onderhoud van boiler

Ik had graag de prijs geweten voor het onderhoud van een boiler van cv en water.

Flexibele plaatsen

Graag wil in een bestaande schouw een dubbelwandige flexibel laaten plaatsen voor een houtkachel. Schouw is +/- 10m en diameter van kachelbuis is 120mm. Graag offerte voor de installatie van dit alles.

Allerlei klussen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 2 hanglampen laten ophangen en 1 glazen badwand laten plaatsen

Jaloezieën en planken plaatsen

Ik ben dit weekend verhuisd maar er moeten nog 3 aluminium jaloezieën geplaatst worden in de living, afmetingen 1. 40m op 2. 20m. , + 2 planken aan de muur in de living.

Maken van gat voor zoldertrap

Wij hebben moment toegang tot onze zolder via uitschuifbare, niet-vaste trap. Aangezien wij een vaste trap naar de zolder zouden willen op termijn, zal het bestaand zoldergat moeten gedicht worden en een nieuw gat moeten gemaakt worden in de gewelven. Wij zoeken een bedrijf + offerte voor het maken van deze nieuwe toegang naar onze zolder. Graag prijsofferte hiervoor wij willen eraan beginnen binnenkort.

Herstellen kader deur

Er is een lat van de deur ( kadrement) moet terug opgehangen worden.

Reparatie lek in veranda

Insijpeling van water in veranda (11m x 3,5m) sinds constructie (2012). Ondanks herhaald pogingen is constructeur er niet in geslaagd lek op te sporen en te dichten. Bedoeling is nu: - wegnemen polycarbonaatplaten en herplaatsen met nieuwe dichtingsrubbers - nazicht aansluiting bovenkant veranda tegen muur - creëren van nieuwe waterdichting (aanbrengen + verkleven van een slabbe op het verandaprofiel, optrekken tegen de muur) - inslijpen - algeheel vervangen van het gootprofiel

Inwrijven tegen vochtigheid

inwrijven plat dak tegen vochtigheid adresgegevens bij afspraak

Installatiekit ventilatiesysteem C

Voor onze nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een klusjesman die zo'n installatiekit kan installeren. De roosters boven de vensters zijn reeds voorzien, maar ik ga op zoek naar iemand die hier goed in is. De kit zelf word eventueel samen met de klusjesman besproken alvorens de aankoop ervan. De waarde van de kit dient afgetrokken te worden van het bedrag vermeld bij rubriek 'budget' Dit dient te gebeuren tussen 15/7 en 03/08 Contact via mail / gsm.

Terug opcementeren en voegen dorpel

Terug opcementeren en voegen dorpel

regenput steken (delven van put voor put ...

regenput steken (delven van put voor put en voor aansluitingen), aansluiten op dakafloop, op riolering en naar binnen op waterpomp.

Aanleg oprit met parking en bestrating ...

Aanleg oprit met parking en bestrating naar woning in klinkers en blauwsteen.

beplakken gevel

beplakken gevel

Art déco wonong. Moeten volledig ...

Art déco wonong. Moeten volledig vernieuwd worden : 2 platte daken met koepels, ramen, chauffage, sanitair, keuken, badkamer. Daarna binnenhuisinr. (hall, living, bibliotheek, slaapkamers) en op termijn ook voorgevel (is niet origineel meer).