Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Zwalm te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Zwalm.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Zwalm of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Zwalm die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zwalm:

Verplaatsen binnenunit airco

De bedoeling is een binnenunit van een airco te verhangen van verdiep boven naar onder op dezelfde gevel. Dus ontkoppelen, gat boren en bekabbeling.

Kleine grondwerken

Graven van sleuf voor plaatsen van wachtbuis gas.

Voegen van een garage

Ik heb een garage die moet gevoegd worden in hetzelfde kleur als mijn huis. De afmetingen van de garage zijn 10x6m, maximale hoogte is 3,5m. (lessenaarsdak) Ik geen informatie over het kleur van het voegwerk van mijn huis, dus de voeger moet op het 'gevoel' het kleur zoveel mogelijk benaderen. Daarnaast ga ik binnen 2 weekends een nieuwe brievenbus metsen, die moet ook meegevoegd worden.

TL

Hebben stuk grond van ong 700 m². Hebben ook reeds plan van architect. Woning is voorzien van 2 verdiepingen met gevelbreedte 15m en 9m diep. Op benedenverdieping is garage, berging, hall, keuken, living, eetpl, badkamer, dressin, slaapkamer. Op bovenverdieping is kleine badkamer (douche en lavabo), zolderruimte en 2 kamers voorzien

zoek een poort op maat gemaakt en in ...

zoek een poort op maat gemaakt en in hout

De zoldervloer isoleren (genre ...

De zoldervloer isoleren (genre vermiculite sibli of vloeibaar PU-schuim) Betreedbare isolatielaag! De te bereiken isolatiewaarde moet gelijk zijn of beter dan deze van de muren. Buitenmuur=20cm porotonsnelbouw+5cm dikke PU-platen.