Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Zwijnaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Zwijnaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Zwijnaarde of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Zwijnaarde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zwijnaarde:

Deuropening maken

Wij willen een deuropening maken in een stenen muur.

Kitchenette water schade herstellen

Prijsofferte: Na een lek in de boiler is er heel wat water in onze keuken terecht gekomen, o.a. op de mozaïektegels tegen de muur en de keukenkasten. De keukenkasten zijn in ruw hout. Bovenaan is er vervorming van het hout te zien (op de plaats waar de boiler zit), bij de keukenkasten onderaan is er duidelijk waterschade te zien. We willen we deze kasten toch nog behouden en eventueel opfrissen door schilderwerken.

Laminaat herstellen herleggen na waterschade

Door een lek in de boiler (die zich in de keuken bevindt) kwam er water terecht op een klein deel van de laminaatvloer in de living. Het gaat om een drietal planken waarop verschillende oneffenheden te zien zijn, op een vloer van 28 vierkante meter.

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...

Ventilatiebuis verlengen met extra stuk buis en indien mogelijk de buis isoleren

Een ventilatiebuis in ons plat dak is kleiner in lengte dan de afstand tussen het plat dak en het vals dak waar het rooster zit. Er zou dus nog een extra stuk buis moeten bij komen zodat er geen opening meer is in het stuk tussen het plat en het vals dak. Indien mogelijk ook de buis zelf isoleren. Ter plaatse komen kijken door de klusman.

Aannemer gezocht

Wij waren van plan om de vloer van de zolder in orde te brengen die, door houtworm, kapot was maar ondertussen is ook het plafond van de slaapkamer beschadigd. Waarschijnlijk moet dus het gehele plafond vernieuwd worden vanwege deze beschadiging. -Isolatie van de muren die nog niet geisoleerd zijn. -Ramen plaatsen 2 stuks. -Plaatsen van veluxen. -Bij de deuren glas gezet worden. -Plus nog andere werken. Graag ter plaatse komen kijken.

Boren waterput

Zou graag nieuwe waterput laten boren en aansluiten op bestaande Pomp.

Diverse werken uit te voeren

- nieuwe verwarmingsketel plaatsen - keuken: gas, water en afvoer verplaatsen naar plannen van de keuken - toilet beneden: aansluiting voor hang wc - badkamer boven: verwarming verplaatsen, aansluiting hang wc

Vervangen van buitenkraan

Buitenkraan is kapot en dient vervangen te worden

Aanbouw

Aanbouw, bij bestaande woning. Oppervlakte ongeveer 45m². Ligging moeilijk bereikbaar van de straat.

Rolluiken + dak veranda

2 rolluiken,1 dient het versleten lint vervangen te worden en 2 dient eveneens nieuw lint te krijgen + nieuwe ophanging rolluik (lint is afgeschoten en daardoor is rolluik doorgedraaid, en staat nu bol mede door de storm van vorige week). Het dak van de veranda dient van binnen opnieuw voorzien te worden van een nieuwe waterdichte silliconenlaag.

Beste, Ik verhuur een huis in Gentse ...

Beste, Ik verhuur een huis in Gentse waarvan de voordeur en drie vensters dienen vervangen door alu of pvc ramen. Na vervangen van de ramen dient de schade aan de muren meteen hersteld te worden door dezelfde aannemer.