Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton gieten paardenstal:

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten paardenstal uit heel België:

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil beton gieten waar mijn tuinhuis komt. +- 1. 5m³

Isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw

Wij willen op ons onderverdiep een nieuwe vloer opbouwen. We gaan de tegelvloer uitbreken en uitgraven tot op 30cm-40cm naargelang de benodigde diktes van de verschillende lagen. Er komt een wenteltrap op uit die reeds deels in beton gegoten is, en hiervoor zouden we graag een kleine vierkante meter in snelbeton gieten tot de begane grond. Voor de rest van de vloer (39 vierkante meter) willen we een betonplaat laten gieten.

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor een tuinhuis op te plaatsen. Voor een oppervlakte van 35 m². Nu ligt er stabiliseer maar dit moet opgehoogd worden zodat alles terug vlak is. Kader moet ook gemaakt worden.

Beton gieten

Vakman voor beton gieten + gewapend net en alsook afgestreken door firma. Zelf het zou gaan om een oppervlakte van 71 vierkante meter 10 cm dik . Er is plaats via de tuin om beton te gieten moet wel +- 30 meter tellen om binnen te geraken tot het verste punt

Terras aanleggen met beton

Ik zou graag mijn terass een beetje beter laten uitzien. Er ligt voor de helft al stenen,maar ja niet al te recht. De ander helft is nog gras. Oppervlakte van 8m x6. 5m. Gieten van beton.

Buitentrap in beton gieten

Prefab betontrap gieten 5 treden hoog, hiernaast ook een schans voorzien.

Beton gieten voor tuinhuis op te plaatsen

Beton gieten als plateau voor een tuinhuis op te plaatsen. Oppervlakte moet ongeveer 30 m² zijn.

Beton gieten voor terras

Ik ga de voorbereiding doen wat betreft de bekisting. Ik wil alleen weten hoe dik de beton moet zijn en dat jullie deze komen gieten. Oppervlakte is 16 m².

Partners

Partners van Casius