Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton gieten paardenstal:

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten paardenstal uit heel België:

Beton gieten gelijkvloers

Aannemer om beton te gieten ongeveer 65 vierkante meter, en 10 cm dik. Voor gelijkvloers.

Beton gieten voor terras en tuinhuis

Ik wil deze zomer een tuinhuis/bokhut plaatsen in de tuin. Hiervoor zou eerst beton gegoten moeten worden. Het betreft een oppervlakte van +-18-20 m². Eventueel probleem: het betreft een rijhuis met ingesloten tuin.

Beton gieten

Ik wil een betonplateau laten gieten om een nieuw tuinhuis erop te plaatsen. We hadden graag een gepolierd beton gehad. Oppervlakte is ongeveer 10 m op 3,5 meter.

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik heb een huisje gekocht in de haanWe zouden en totale renovatie uitvoeren. De renovatie zou bestaan uit: - 2e verdiep in houtskelet - nieuw dak - beton gieten binnen + ondergieten van bestaande fundering - nieuwe badkamer & keuken - laminaat +- (100m²) en vloeren (+- 50m²) - Vernieuwing elektriciteit en sanitair/afvoer - isoleren - gyproc - nieuwe ramen en deuren - m.a. w het zou een zo goed als nieuwe woning zijn aangezien er maar 4 muren (gelijkvloers) blijven staan. Als u me wat informatie/tips zou kunnen geven zou dit zeer vriendelijk zijn. We zouden bijna alle werken zelf uitvoeren, er moet wel een bouwplan + stabiliteitsberekening gemaakt worden.

Terras in beton gieten

Onze verbouwingen zijn zo ver gevorderd dat we aan het terras kunnen beginnen. We zouden graag een terras van ongeveer 60m² willen laten spuiten, 15 cm dik lijkt me een goede dikte. Voor de bekisting zorgen we zelf.

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor tuinhuis. Het gaat om ongeveer 50m².

Beton voor tuinhuis

Graag wil ik een betonvloer laten gieten voor een tuinhuis en errond een terras. De oppervlakte is ongeveer 10 op3 meter. De plek bevindt zich op 100 meter vd openbare weg maar is goed bereikbaar.

Beton gieten in keuken

Gieten van betonplaat van 6. 7 x 8. 4 dikte 20 cm voorzien met wapeningnetten.

Partners

Partners van Casius