Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton gieten paardenstal:

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten paardenstal uit heel België:

Beton gieten terras

Ik wil graag beton laten gieten voor terras. Het betreft ca. 21 m², gemiddeld iets meer als 20 cm diep. Totaal ca. 5 kub. Deze dient met een pomp en een slang van 25 meter gegoten te worden. Graag ook verschil in prijs tussen gewone beton en gladde beton.

Betonnen weg gieten

We zouden graag een betonnen weg aanleggen naast een oude schuur. Achter de schuur zouden we ook beton willen laten gieten om er later verschillende boxen op te bouwen. Het aantal vierkante meters weten we niet precies maar het is alleszins veel. De vakman moet sowieso ter plekke komen om het oppervlak op te meten.

Blokhut Luna Plaatsen

Graag willen wij Blokhut Luna laten installeren. (290 op 290 met 380 extensie). Inclusief beton laten gieten. Bij de blokhut willen wij extra bestellen: impregnatie, dakgoten, stormbeveiliging en eventueel houten vloer in het extensie gedeelte.

Bijbouw bijplaatsen

Bijbouw plaatsen: ongeveer 40 m2 . Beton gieten, vloer leggen, elektrischiteit doortrekken, waterleiding steken, bouw van plaatsen, vloerbekleding, isolering, muur... kortom een volledige bijbouw.

Beton gieten voor terras en tuinhuis

Kan ik via deze weg een prijsaanvraag doen ? Prijs voor : 5 m³ Beton + 1 m³ stabilisé, geleverd aan huis. Aanleg terras en tuinhuis

Tuin betonneren

In de tuin beton gieten. Tuin is 8 maal 6

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een gewapende betonplaat hebben voor een tuinhuis met afmeting 5m×3m×15 cm. Ik heb nog geen materialen voorzien.

Tuinhuis Regent plaatsen met eventueel platform in beton

Graag willen wij ons tuinhuis laten plaatsen door jullie diensten type regent 300x292x206. Graag offerte voor het gieten van het platform.

Partners

Partners van Casius