Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton gieten paardenstal:

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten paardenstal uit heel België:

Beton gieten voor tuinhuis

Wij zoeken iemand die op korte termijn de beton voor ons nieuw tuinhuis kan gieten. Afmetingen 5 op 3 meter ongeveer 15 cm beton. Graag zo snel mogelijk de werken uitvoeren.

Beton gieten om garage te plaatsen

Wij willen een beton gieten om onze garage op te zetten. We zouden het liefst de beton polieren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90m². Het is enkel beton gieten en polieren.

Blokhut plaatsen en gieten betonplaat

Graag een vakman voor het plaatsen van een blokhut van Makro (type 53A) met afmetingen 260 x 260 (19 mm. ) - artikel 4021602 met ook vloer en dakgoten. Er moet wel ook nog een betonnen sokkel voorzien worden. Komt in de plaats van oud tuinhuis dat afgebroken is en dat op Ytong stenen stond. Plaats kan door mij uitgegraven worden om beton stortklaar aan te brengen.

Betonplaat gieten in kelder

Momenteel een kelder met een aarde vloer van 7 meter op 5 meter ongeveer. Ik zou deze willen gebruiken. Ik had gedacht om hier een betonplaat in te gieten. Hoe dik moet deze zijn? Heb een keldergat raam waarlangs de beton eventueel binnen gebracht kan worden.

Twee betontrappen storten

Voor onze nieuwbouwwoning hadden we graag 2 betonnen trappen laten gieten. Trap 1 tussen kelder en gelijkvloers: zou een 16 tal treden zijn, hoogte +-2m80, breedte van de treden: 1m10, afgewerkt in glad zichtbeton Trap 2 tussen gelijkvloers en eerste verdiep, zou een 17 tal treden zijn, hoogte +-3m00, breedte van de treden: 1m10, afgewerkt in gepolierd (kleur)beton, komt boven de 1e trap te staan. Onze ruwbouwwerken beginnen in september.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik ga een tuinhuis plaatsen waarvoor ik een betonplaat wil laten gieten met de volgende afmetingen (cm): 590x320x15. Hierbij zal een vorstrand voorzien zijn van een 30cm diepte. Met dit alles kom ik op een totaal van ongeveer een 4,1m3 Het uitgraven en bekisten doe ik zelf, alsook het plaatsen van een wapeningsnet. De plaats van het tuinhuis is achteraan de tuin. Er dient dus een slang voorzien te worden van ongeveer een 20 tal meter om de beton te gieten.

Betonneren van terras

Oppervlakte terras 80m². Beton gieten om achteraf bangkirai op te fixeren.

Beton gieten en polieren

Wij zijn op zoek naar een vakman die beton kan gieten en polieren. 28 m² terras en 60m² binnen.

Partners

Partners van Casius