Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton gieten paardenstal:

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten paardenstal uit heel België:

Beton laten gieten en terras polieren

Het terras is 7 m op 1.5 m en heb het vergroot met 1.5 m.Rondom boordstenen gelegd en opgevuld met steenpuin. Beton gieten en totale terras waterpas maken en eventueel polieren.

Betonplaat voor tuinhuis en terras gieten

Ik wil in de tuin achteraan een betonplaat laten gieten van ongeveer 6m x 6m. Hier zou dan een tuinhuis op komen met het zwembad ernaast en dan ervoor nog wat ruimte voor terras. Graag had ik een schatting geweten wat dit zou kosten, met levering van de beton + het gieten en afwerken ervan. De betonnen netten voorzie ik zelf.

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Ik wil in de toekomst een tuinhuis plaatsen. Zou nu al graag beton laten gieten. Het zou gaan om een plaats van 4 m op 3 m

Beton gieten en polieren

Het te betoneren stuk is gelijkvloers binnen aangrenzend tegen tuin. Ongeveer een ruimte van 40 m².

Beton gieten voor tuinhuis en voor terras

Wij willen graag een bewapende betonlaag laten gieten voor een garage met een oppervlakte van 330 op 630cm en een chape plaat voor het terras 3 op 6m.

Beton gieten voor tuin

Wij zijn op zoek naar iemand die een stuk beton in onze tuin wil gieten. Het stuk is 3,5 op 5 meter en het zou ongeveer 15 à 20 cm dik moeten zijn.

Plateau in beton gieten voor achteraan in de tuin

We zouden graag een plateau laten gieten om dan achteraf zelf te vloeren. Plateau van 9 m diep op 4 m B

Aanleggen oprit in gepolierd beton

Wij zijn op zoek naar iemand om zowel onze oprit (118m2) als ons terras (129m2) in gepolierde beton te gieten. Binnenkort worden onze grondwerken uitgevoerd en zouden wij graag ook ons terras en oprit laten aanleggen. Zowel de bekisting als de betonvloer zelf zouden door jullie moeten uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius