Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton gieten paardenstal:

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten paardenstal uit heel België:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen. Het gaat enkel over het gieten van het beton en het polieren. De grond zal uitgeschept zijn en klaarstaan om te gieten. Ongeveer 80 m².

Beton gieten op twee plekken

Wij zouden buiten op twee plaatsen beton willen hebben. Een plaats van 60 m² om later een woonunit op te plaatsen en en nog eens 45 m² op volières op te plaatsen. Je kan er niet bij met de vrachtwagen en zal dus via een pomp of slangen achter de woning moeten gepompt worden. De dikte zou min 10 moeten zijn voor de volières en waar de woonunit komt zou het een 15 dik moeten zijn.

Beton gieten

Ik zou een terras van een ca 20 m² willen laten volstortten met beton. Ongeveer een 8 cm dik

Beton gieten voor gelijkvloers

Beton fundering van 15 cm op ongeveer 100 m². Voor binnenhuis.

Blokhut Lara 2 plaatsen

Plaatsing van Blokhut Lara 2 (350x250) Reeds een beton van 300x240 - dus ook deel beton bij te gieten

Plaatsen blokhut Iris

Plaatsen van blokhut Iris , 530 x 410 , inclusief : vloer ,dakbedekking , dakgoten , en het gieten van beton om de blokhut op te zetten. Gelieve er rekening mee te houden dat er in deze blokhut wateraanvoer en -afvoer aangelegd zal worden , alsook electriciteit.

Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm plaatsen

Graag zou ik een prijs willen voor de het plaatsen van de blokhut. (geïmpregneerd) Er ligt al beton maar het tuinhuis moet hoger komen te staan om verrotting van de onderste latten te voorkomen. (een hogere beton misschien ?). Ons vorige tuinhuis (macro) ging maar 9 jaar mee. In de extensie mag een vloer (tegels). Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm plaatsen en stukje betonplaat gieten.

Beton gieten

Gelijkvloers 130 m² > 10 cm Eerste verdieping 90 m² > 5 cm Enkel gieten, we zullen voor de verspreiding zorgen. Apart staande woning, voldoende plaats voor de vrachtwagen en/of machines

Partners

Partners van Casius