Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton gieten paardenstal:

Beton gieten paardenstal

Ik wil graag beton laten gieten in een paardenstal. De volledige voorbereiding word door ons gedaan. Het is een oppervlakte van 85 m² en het moet 10cm dik liggen. Volgens ons is dat genoeg. Klopt dat? Het is enkel voor paarden op de staan, geen machines moeten erover rijden...
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten paardenstal uit heel België:

Beton gieten voor tuinhuis

Graag een vakman voor het plaatsen van een betonnen fundering voor een tuinhuis. Afmetingen 7 x 5 meter.

Vloerplaat beton gieten voor houten bijgebouw

Graag offerte voor het gieten van gewapende en vlakke betonplaat (15cm) + glad afwerken zodoende deze dienst kan doen als vloer. Afmetingen: 8. 00m op 3. 35m. Terrein goed toegankelijk voor betonmixer. Ondergrond = solide kleigrond. Volgens verkoper bijgebouw geen vorstrand nodig.

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.

Plaatsen van terrastegels

Ik zoek iemand om terrastegels te plaatsen op mijn koer (ca. 25 m²). Ongeveer een strook beton bij gieten is niet dik genoeg , graag ter plaatse komen kijken. De tegels heb ik al. Graag snel de werken kunnen uitvoeren wanneer het weer wat meezit.

Blokhut plaatsen en ondergrond beton gieten

Blokhut van ongeveer 4 op 5 meter. Er is al 1 stenen muur waarop kan aangebouwd worden maar betonvloer moet nog worgen gegoten. Zadeldak en met 1 poort. Graag de mogelijkheden en advies te bespreken met de vakman of het kan aangebouwd worden aan de bestaande muur. Ondergrond moet ook nog klaar gemaakt worden.

Aanleggen terras nieuwbouw

Wij starten met een nieuwbouw en overwegen de aanleg van terras / paden / oprit in beton te doen. Graag ontvangen wij mogelijkheden en offertes zie plannetje in bijlage. Graag in sierbeton laten gieten of tegels in beton. Totaal schatting 100 m². Graag ter plaatse komen kijken, om advies en mogelijkheden en prijsofferte te bespreken. Werken voor Oktober 2017

Aanleggen terras en pad in vietnamese bouwsteen

Nieuwbouw woning,alles nog in aarde buiten. In totaal 60 vierkante meter,terras en pad naast het huis. Onkruid is allemaal al weg gedaan. In bijlage 3 foto's. Uitgraven, en stabilise plaatsen,beton gieten, in vietnamese bouwsteen terras en pad aanleggen. Ter plaatse komen kijken voor een volledige prijsofferte.

Bouw tuinhuis

Ik zoek aannemers om een tuinhuis te plaatsen. De plannen vind je in bijlage. Uitvoeren van het totaalconcept (zonder poort / deur) is mogelijk of individuele opdrachten: - Gieten van de bodemplaat - Gepolierd beton dat zal dienen als binnenvloer - Metsen van binnen/buiten muren - Plaatsen van plat dak (metalen golfplaten zijn OK, nadien komen er zonnepanelen op) + dakgoot en afvoer Qua bouwstructuur kan het plan nog aangepast worden (bv. Een enkele muur ipv dubbele muur met spouw + schilderen, volledig houtskelet + afwerking in hout, metaalskelet, etc.. ) Ik sta open voor andere voorstellen qua totaalconcept. Binnenkort ga ik de bouwaanvraag indienen bij Stad Gent.

Partners

Partners van Casius