Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

zondag 18 augustus 2019

Inox dubbelwandige flexibels voor condensatie ketels te plaatsen

Appartementsgebouw in de schouw komen 3 uitlaten van condensatieketels en 2 atmosferische ketels uit. Hiervoor willen we graag flexibels in inox plaatsen.
zaterdag 17 augustus 2019

Oude grondwaterput terug in gebruik nemen

In onze tuin hebben we een grondwaterput gevonden(+- 8m diep). We zouden graag weten of het mogelijk is deze in gebruik te nemen. Ook komt er hemelwater in terecht. Mag dit? Moet er een overloop zijn aan deze put? Welke pomp moeten we gebruiken?
vrijdag 9 augustus 2019

Regenwaterput reinigen, waterdicht maken en overloop controleren

We hebben een huis gekocht en we willen de regenwaterput gebruiken. Maar er is geen pomp en we weten niet als alles in orde is met de regenwaterput. Dus we willen de regenwaterput graag controleren en reinigen .
woensdag 24 juli 2019

Heraanleggen gazon

750m² oppervlakte. - Grove nivellering van het terrein (verwijderen rupssproren en enkele zandhopen) - Uitsnijden van bestaande graszoden (6cm diep) - Afvoeren van oude graszoden en overtollig zand via containers - Frezen (20 cm) en verrijken van de bodenstructuur - Fijne nivellering van het terrein met rotoreg - inzaaien gras Optioneel ook graag prijs vermelden om terrein aan te vullen met grond voor inzaaien gazon.
maandag 22 juli 2019

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Het werk omvat: - volledige renovatie van de badkamer van 3.8m² inclusief afbrak oude bdk, installatie toilet en riolering, bouw inloop douche, ventilatie, verlichting, baddoekdroger/verwarming, tegels, plafond, en installatie lavabo, douche, kranen, meubels etc - bouwen een kleine toilet (1m2) op de gelijkvloers, met tegels op de grond, bepleisterde muren, installlatie kleine lavabo, vervangen dicht raam met openbaar (en kanteelbaar) raam - plaatsen van de nieuwe toilet afvoer tot de septische put in de kelder, deksel van de septische put vervangen - afbrak oude toilet, - bouwen muur + raam ipv zijdeur en raam van de oude toilet - gevel isolatie met crepi deels op de gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping op totale opervlakte van 46m²
maandag 15 juli 2019

Buitenkraan plaatsen en lichtarmatuur herleiden

Plaatsen van buitenkraan: huidige binnenkraan splitsen met een T en ongeveer halve meter verder in keukenkast naar buiten leiden. Het herleiden van één van onze lichtarmaturen, ongeveer een 30 a 40 cm.
maandag 8 juli 2019

Waterput boren om tuin te besproeien

Ik had graag mijn koivijver voorzien van eigen water. Hiervoor wil ik een waterput laten boren. Bijhorende pomp en aansluiting ook te voorzien.
zaterdag 6 juli 2019

Regenwaterput renoveren

Bestaande betonnen regenwaterput: Aanvoer en afvoergaten dichten. Vervanging van de stang die verbinding heeft met de waterpomp. Installatie van een bovengrondse regenton met overflow naar de put als tweede reserve, zonder opbreekwerken, darm overflow komt in de put. Afvoergat voorzien in de put naar de tuin voor overflow van de put.
dinsdag 2 juli 2019

Reinigen en herstellen regenwaterput

Laten reinigen en herstellen van een regenwaterput van 2000 liter.
donderdag 13 juni 2019

Verwijderen asbest isolatie rond chauffageleidingen

Verwijderen van plaasterisolatie, vermoedelijk met asbest, rond chaufageleidingen in de kelder. Ongeveer 19,5m tot 20m lopende meter in totaal.