Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

woensdag 24 april 2019

Verandadak en dakgoot herstellen

Het gaat over schade aan het dak van de veranda, dakgoot die weg is, schade aan dakkoepel en nog wat schade aan de zijde van mijn huis die bestaat uit kleine plaatjes .
dinsdag 23 april 2019

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen van een regenwaterput en aansluiting op de afvoer regenwater van het huis die gaat dienen voor mijn planten en gazon.
vrijdag 19 april 2019

Oude regenput verwijderen en nieuwe betonnen put plaatsen en aansluiten

Opgraven en verwijderen van betonnen regenput van 5000 Liter in voortuin. Ook plaatsen en aansluiten van nieuwe regenput van 10.000 of 12.000L met opgemetst deksel plus heraansluiten overloop, regenafvoeren en regenwateromp in kelder. Graag betonnen regenwaterput van 10.000L of 12.000L.
donderdag 11 april 2019

Herstellen vals plafond

In de garage hebben wij een vals plafond bestaande uit panelen die in elkaar klikken. Door waterinsijpeling vanuit het plat dak erboven is dit verzakt en zijn er nu bruine plekken te zien. Dit over een breedte van +- 1 m en een lengte van een 5-tal meter. Dit zou moeten hersteld worden.
maandag 8 april 2019

Dubbelwandige inox buis langs gevel plaatsen voor kolenkachel

Een Inox dubbelwandige buis langs buiten kant gevel plaatsen voor de kolen kachel.
vrijdag 5 april 2019

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Lek in afvoer heeft voor waterschade gezorgd. Afvoer loopt door ruimte achter muur in gyproc. Afvoer herstellen, 2 muren in totaal zo een 40 m² in gyproc herstellen en verven. PVC buizen te vervangen.
donderdag 4 april 2019

Herstel van een binnendeur en pleisterwerk van de muur

Er is schade aan de muur en een deurlijst omwille van vochtinsijpeling van het appartement hoger. De deur kan niet meer gesloten worden. Eveneens dient de muur te worden hersteld.
maandag 1 april 2019

Vervangen of overkappen van vier vensterbanken

Nieuwe vensterbladen onder bestaande vensters plaatsen of eventueel de bestaande vensterbladen overkappen. De vensterbladen bevinden zich vooraan de woning. De huidige zijn leisteen en zijn 50 jaar oud; ze zijn aan het schilferen en barsten. sommige stukken zijn zelfs verschoven. H Drie ramen (2,50, 2,50 en 2,22 m en een voordeur (2,00 m).
maandag 1 april 2019

Opmetsen septische put en rioolput

Opmetsen septische put gelegen in voortuin op 40 cm diepte onder de aarde. Opmetsen rioolput gelegen onder oprit van klinkers ook op ongeveer 40 cm diepte.
zaterdag 30 maart 2019

Uitbreken twee glasdallen

In een buitenmuur bestaande uit glasdallen zouden er twee dallen moeten uitgebroken worden om ventilatieroosters te plaatsen.