Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

zondag 10 juni 2018

Heraanleggen oprit en eventueel terras

Graag wil de oprit en terras (40m²) heraanleggen (scheef met afwatering.. ruw geschat 40m²), Er is ook nog een muurtje van 6m² te voegen.
vrijdag 8 juni 2018

Klusjes in appartement uivoeren

Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren : 1hanglamp plaatsen,kleine herstelling ikea kast , scharnier ingebouwde kast herstellen, WC : plank terug goed zetten, silicone, badkamer : voegen douche, mastiek douche, losstaande vloersteen terug fixen ( voegen )
woensdag 6 juni 2018

Grondwaterput installeren

Grondwaterpomp installeren voor in de tuin. Geen boorput aanwezig. Er is geen waterput aanwezig.
woensdag 30 mei 2018

Kranen badkamer + keuken herstellen en gordijnenrail vervangen

Er zouden enkele kleinen werkjes moeten gebeuren: Kranen badkamer + keuken vervangen En gordijnenrail vervangen.
dinsdag 22 mei 2018

Zonwering herstellen

De bestaande zonwering herstellen. Het doek is losgekomen 2mx3
donderdag 17 mei 2018

Algemeen aannemer voor renovatie halfopen bebouwing

We zijn op zoek naar een algemeen renovatie aannemer. De algemene renovatie aannemer coördineert alles werken en voert ze (deels) uit. Er mogen verschillende aannemers zijn maar iemand moet de planning verzorgen. *Isolatiewerken: Thermische Isolatie en luchtdichtheid zolder. Vloer isolatie gelijkvloers *Sanitair: Vervanging galvanische waterleiding *Ventilatie: Balansventilatie met warmterecuperatie (Type D). Vraag gestuurd te voorzien in badkamer en douche/wc *Elektriciteitswerken *Centrale verwarming: Vervanging leidingen, plaatsen vloerverwarming. Intelligente zone regeling *Zonneboiler *Rioleringswerken *Renovatie Zolder *Renovatie Badkamer *Renovatie Trap en gangen *Renovatie Gelijkvloers *Renovatie Douche/wc *Nieuwe Keuken *Kastenwand living
woensdag 16 mei 2018

Silicone vervangen in twee badkamers

In twee badkamers dienen de siliconen (douche, lavabo's, bad) te worden vervangen die nu reeds een 8 tal jaar oud zijn. Dit zijn twee douches en een bad met drie lavabo's.
woensdag 16 mei 2018

Onderhoud ventillatie systeem (VENT-AXIA) in studio van nieuwbouw

Ik ben op zoek naar iemand die kan komen kijken naar mijn ventilatie systeem VENT-AXIA in mijn studio van een nieuwbouw gebouw. Ik woon daar nu reeds 1 jaar en ik vermoed dat onderhoud hiervan noodzakelijk is. Mede omdat ik denk dat hij momenteel niet zo goed functioneert.
maandag 14 mei 2018

Oude hangar renoveren naar vergaderruimte/feestzaal

Deze hangar is leeggemaakt en dient een vergaderruimte/feestzaal te worden. Muren en plafonds proper maken, een verflaag opbrengen en elektriciteit voor vloerverwarming voorzien. Ongeveer 4 muren en een plafond. Afmetingen zijn 14 meter op 22 meter. Vrij dringend, voor juli 2018
vrijdag 11 mei 2018

Tuin gelijktrekken, infrezen en zaaien

Tuin dient gelijkgetrokken te worden (recent graafwerken uitgevoerd). Daarna infrezen en zaaien. Tuin meet 500 à 600m²
woensdag 9 mei 2018

Beton gieten voor hondenkennel

Graag had ik beton laten leveren aan huis voor een ondervloer van een hondenkennel . Daar zouden enkel bouten ingedraaid worden om de metalen panelen in de vloer vast te zetten. De grote van de kennel is 7 meter lengte en 3,50 meter breed en diepte 13 cm . Van aan de straatkant is het +- 25 meter . We hebben wel een oprit dat deels uit kiezels bestaat .
dinsdag 8 mei 2018

Ontwerp aanbouw, bouwvergunning en stabiliteitsberekening

Graag architect : Ik wil graag een woning van 1955, een beetje verlengen met een aanbouw v n 3m diep op 6 m. Plat dak. Huidige buitenmuur zou verwijderd moeten worden, dus stabiliteitsberekening nodig en hulp bij bouwaanvraag. Het is wel de bedoeling dat het metselwerk door mensen die ik ken wordt uitgevoerd.
dinsdag 8 mei 2018

Behangen kinderkamer en badkamer

Onze kinderkamer wordt binnenkort geleverd, het behang moet afgedaan worden en er moet opnieuw behangen worden. Ook moet er in de badkamer opnieuw behangen worden. Het gaat telkens over een totale oppervlakte van ongeveer 40m². er zou ook een lek in een van de leidingen in de badkamer moeten hersteld worden.
zondag 6 mei 2018

Opruimen bouwafval in tuin

Ik heb in men tuin heel wat bouwafval zoals hout steen en beton. Tuin is bereikbaar via losweg. (onmogelijk voor container in tuin te zetten ).
vrijdag 4 mei 2018

Asfalt uitbreken

Oprit asfalt zou moeten uitgebroken worden. Enkel uitbreken. Is ongeveer 30m²
donderdag 3 mei 2018

Muren plamuren en opschuren

Wij willen zowel de living als 3 slaapkamers mooi recht laten schuren om deze nadien zelf te schilderen. Ongeveer 20 a 25 m².
woensdag 2 mei 2018

Oude woning en bergplaats afbreken

Afbraak van oude woning en oude bergplaats in de tuin. Hierna moet men ook het afval wegvoeren en het terrein bouwklaar achterlaten.
maandag 30 april 2018

Terrein bouwrijp maken

We zouden u graag een terrein bouwrijp maken, het gaat om een oppervlakte van 6 are. Men moet een betonplaat, funderingen, geneutraliseerde mazouttank verwijderen. Hiernaast ook nog veel puin afvoeren om uiteindelijk te nivelleren en de grond bouwrijp te maken.
maandag 30 april 2018

Voegen van de schoorsteen en gasleiding nakijken

Ik heb een vermoeden dat de schoorsteen(uistekend stuk) terug moet opgevoegd worden. we hebben ook vragen over de buizen aan de binnenkant van de schoorsteen . En graag ook iemand om naar de gasleiding laten komen kijken .
maandag 23 april 2018

Renovatie terrassen

In onze residentie zijn 6 terrassen, 4 x 3. 8 m²en 2 x 24 m². Deze dienen gerenoveerd te worden. Het gebouw heeft 50 jaar. Hierdoor zijn er de typische problemen aanwezig op de terrassen. Wij zijn opzoek naar een geschikte aannemer hiervoor.
maandag 23 april 2018

Reinigen en herstellen regenwaterput

Regenwaterput verliest water waarschijnlijk barstjes graag reinigen en waterdicht maken betonput 3 a 4000 l vrij toegankelijk
maandag 23 april 2018

Lijmresten en vinyl verwijderen van chape met beton schuur

Heb vloertegels uitgebroken maar de lijmresten zijn dik op de chape blijven liggen. Ook nog 3 kamers waar de vinyl en onderliggende lijm eruit moeten. Totaal zo'n 110 m². De chappe moet terug mooi liggen. Ter plaatse komen kijken.
maandag 16 april 2018

Plaatsen van stenen bbq en licht hangen

Ik heb een stenen bbq gekocht, deze zou geplaatst moeten worden, evenals een buitenverlichting aan de voordeur (er is reeds elektriciteit voorzien) Graag in elkaar zetten.
zondag 15 april 2018

Plaatsing tuinhuis Luca met ondergrond

Graag willen wij onze blokhut LUCA 410 x 296 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een fundering (en of betonnen vloerplaat) te worden voorzien. De houten vloer zullen wij zelf plaatsen.
woensdag 11 april 2018

Diverse klussen uit te voeren

Herstellen voegen binnen en buiten, goot kuisen en inspecteren. Herstellen houtwerk onder goot, dit is ongeveer 40 cm². Plaatsen rekken in garage en terrastegels herstellen.

Partners

Partners van Casius