Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen, kelder uitgraven en funderen, plaatsen zonnepanelen, opening naar zolder en trap plaatsen, terras aanleggen, tuinafsluiting plaatsen, reinigen terrasvloeren en inox balustrade, tuin en terras renoveren, zolder verbouwen, vloeren in Brussel, schrijnwerker in Brussel, plaatsen tegels, plaatsen tuinhuis Cottage en ondergrond, gyproc zolder, zolder isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

dinsdag 23 mei 2017

Klussen in huis

Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren. Keuken: - installatie kraan - aansluiten elektrisch kookvuur - betegelen spatwand Badkamer: - linoleum leggen Schilderwerken: - gang Elektricien: - installeren en aansluitingen nieuwe zekeringskast.
dinsdag 23 mei 2017

Verwijderen cementen sokkel in keuken en heraanleggen van cementvloer

In mijn keuken staat een cementen sokkel die verwijderd moet worden voor de nieuwe keuken geïnstalleerd wordt. De oppervlakte bedraagt ongeveer 3m² en de sokkel is 8cm hoog. Er zijn reeds openingen voor de waterleidingen. Na het verwijderen van het puin, zou een nieuwe cementvloer moeten aangelegd worden die waterpas gelijk staat met de rest van de vloer. Dit zou zo snel mogelijk moeten uitgevoerd worden, met sneldrogende cement.
maandag 22 mei 2017

Kleine reparatieklussen

Ik wil graag een aantal kleine klussen laten opknappen in appartement. Lekkende kraan eventueel vervangen. Hor van vliegenraam velux vervangen of repareren. Stopcontact repareren.
maandag 22 mei 2017

Snoeien grote eik

Er staat een 75 jaar oude eik en we willen hem laten snoeien wegens te veel overlast voor ons en de buur. Weghalen mag niet en het blijft ene mooie boom.
maandag 22 mei 2017

Terras laten onderzoeken op betonrot

Ik zou graag tegels leggen op mijn terras. Alvorens de werken te starten zou ik het terras willen laten onderzoeken op betonrot. Afmetingen terras : 9 m - 80 cm. 3 de verdieping aan de voorzijde.
maandag 22 mei 2017

Tuinhuis helpen plaatsen + konijnenhok

Tuinhuis : 3 op 4m2 , beton is reeds gegoten, mee plaatsen van muren, dak en afwerken. Konijnenhok : weghalen van puin, plaatsen van draad, Bij deze klussen zal er steeds iemand met kennis van zaken mee helpen.
zondag 21 mei 2017

Herstellen betonnen regenwaterput

Onze betonnen regenwaterput die over het terras ligt, loopt steeds leeg. Hij loopt bijna volledig leeg, dus ik vermoed dat het lek zich situeert aan de verbinding tussen de wand en de bodem.
zondag 21 mei 2017

Voegen terras herstellen

Graag wil ik mijn terras voegen om onkruid te vermijden. Oppervlakte ongeveer 200 m².
zondag 21 mei 2017

Nazien aardgas Buderus

Nazien van verwarmingsketel. Type Buderus.
zaterdag 20 mei 2017

Poutrel steken voor groot raam

Ik zou graag een poutrel steken van ongeveer 3. 5 meter om een groot venster in de achtergevel te steken. De poutrel steunt op de zijkanten van de muur. Poutrel is al aangekocht.
vrijdag 19 mei 2017

Lek dichten in regenput

Herstellen van de lek in de betonnen wand. Ik heb 2 regenwaterputten die onderaan verbonden zijn met een pvc buis. 1 van de 2 (of alle 2 lekt)
maandag 15 mei 2017

Afvoerput verhogen oprit

Onder de oprit met klinkers zit een afvoerputje met deksel. Deze put zou moeten verhoogd worden zodat er een deksel in de oprit komt.
maandag 15 mei 2017

Voegen terras herstellen

Graag had ik mijn terras laten herstellen waarbij de voegen zijn weggezakt. Hier en daar is een tegel los. Deze hangen nog steeds aan de chape maar beginnen te lossen.
zaterdag 13 mei 2017

Klusjes in huis

Graag hulp van een goede stielman bij het volgende: scharnieren van een toiletdeur en een glazen deur hangen door (mogelijk breekwerk) kleine herstellingen aan terras schilderwerk
zaterdag 13 mei 2017

Vervanging van kapotte marmeren vensterbank

Een vensterbank is kapot en moet worden vervangen.
donderdag 11 mei 2017

Bolvormige koepel vervangen

Koepel vervangen op plat dak.
woensdag 10 mei 2017

Betonplaat voor tuinhuis plaatsen

Ik zoek een vakman voor het gieten van een betonplaten van 15 cm bij 3 x 4 meter.
woensdag 10 mei 2017

Kattenluik maken in muur

Kattenluik installeren in spouwmuur.
dinsdag 9 mei 2017

Plaatsen van oprolbaar windscherm

Ik ben op zoek naar iemand die een oprolbaar windscherm kan komen plaatsen. Afmetingen : H x b 160 x 300 meter.
dinsdag 9 mei 2017

Betonnen trap met composiet Unistone Carara letano 20 mm bekleden Z-vorm

Graag zouden wij onze betonnen trap laten bekleden, Materiaal Unistone Carara Letano 20 Mm, varianten van andere composiet wit met fijn lijntje erin Mogen worden aangeboden. Maten: Rechte steektrap in Z-vorm (0/Ax 225 mm) verlijmd in verstek 8 treden breedte 1060 mm met 1 kopzijde (links) afgewerkt 8 treden breedte 890 mm tussen muren Geen trapplinten voorzien
dinsdag 9 mei 2017

Afbraak natuursteen aan bad en nieuwe tegels plaatsen

Voor afbraak natuursteen rond bad (verlijmd), plaatsen nieuwe tegels. Ook verwijderen en plaatsen van nieuw kraanwerk aan bad.
dinsdag 9 mei 2017

Terras aanleggen

Terras plaatsen in tegels. Tegels hebben we beschikbaar. Oppervlakte is ongeveer 32 m².
maandag 8 mei 2017

Houten werfwagen/tuinhuis herstellen

We hebben een oude werfwagen in de tuin, die dienst doet als tuinhuis. Deze werfwagen zou op een aantal plaatsen moeten hersteld worden: houten latten zijn op een paar plaatsen doorgerot, dak is deels stuk.
maandag 8 mei 2017

Betonvloer tuinhuis

Voor de bouw van mijn tuinhuis (hsb) ben ik op zoek naar iemand die een betonnen vloer giet. Voor zowel het uitgraven, plaatsen van bekisting en storten van beton. De grootte bedraagt ongeveer 20 m² (4 op 5) maar is geen perfecte rechthoek, en een dikte van 15 cm. De plaat komt op ongeveer 10 m van de openbare weg te liggen. (geen omheining of andere storende elementen) Graag zou ik ook de meerprijs willen weten voor het laten isoleren en polieren hiervan.
zondag 7 mei 2017

Small jobs in the house

We have a few small jobs for a handyman/plumber/electrician in the house: 1) two manual window shutters bands need replacing/fixing, 2) tap replacement in the shower, 3) lamp installation at an existing open ceiling light site. 4) Cnob on the radiator is broken Please send me a quote and contact me by email.

Partners

Partners van Casius