Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

donderdag 13 juni 2019

Verwijderen asbest isolatie rond chauffageleidingen

Verwijderen van plaasterisolatie, vermoedelijk met asbest, rond chaufageleidingen in de kelder. Ongeveer 19,5m tot 20m lopende meter in totaal.
zaterdag 1 juni 2019

Kelder klaarmaken voor renovatie

Wij zijn een kelder aan het renoveren en ik heb al zelf een aantal zaken uitgevoerd, maar voor de volgende stappen heb ik graag nog wat hulp: - Tegels verwijderen - Beton / Chape egaliseren - Douchecel en lavabo verwijderen - Binnenmuur afbreken - Kaders binnendeuren verwijderen - Pleisterwerk verwijderen of egaliseren Na deze werken volgen nog andere werken (verhogingen, tegels leggen, wanden plaatsen, ...) maar we stellen voor dit als start te gebruiken om vertrouwen te winnen.
maandag 27 mei 2019

Plaatsen van een regenwaterput van 10000l plus filter en pomp

Plaatsen van een betonnen regenwaterput en de aansluiting en pomp alles inbegrepen klaar voor gebruik Vooraan in de tuin . Eventueel een put boren zou ook een optie zijn .
vrijdag 24 mei 2019

Reinigen pergola + goten

ik wil de pergola laten reinigen ( binnen en buiten) alsook de goten van de woning reinigen; pergola : 9 m op 3 m.
donderdag 16 mei 2019

Zonnewering screen voor terras plaatsen

Wij zijn op zoek naar een zonnewering-screen dat onder ons reeds bestaand terrasafdak (pergola) geplaatst kan worden. Dit afdak is ongeveer 2m breed en 5m lang. Het zou een screen moeten zijn die zorgt voor schaduw. Er mag uiteraard wel nog licht doorkomen.
woensdag 8 mei 2019

Asbest opsporen en verwijderen

Eén van de waterleidingbuizen van de CV (van de jaren 60) is lek. Dat lek bevindt zich tegen de muur van de (vroegere) kolenkelder die nu helemaal benomen is door de mazouttank. Er dus zeer weinig ruimte om te werken. De buizen zijn geïsoleerd met pleister en stro(?) en omwikkeld met doek. Graag een analyse van de isolatie en verwijdering van het eventuele asbest. Eventueel de intacte isolatie van de andere buizen beoordelen.
maandag 6 mei 2019

Asbest verwijderen rond buizen

In mijn kelder heb ik rond 2 buizen asbest isolatie. Deze buizen 'zweven' en zijn gemakkelijk te verwijderen. Momenteel dienen ze nog voor de verwarming, maar we gaan onze verwarmings ketel verwijderen, dus binnenkort dienen ze nergens meer voor.
zondag 5 mei 2019

Verluchting in kelder voorzien

Er dient 1 keldergat open gemaakt te worden en in dat keldergat en 2 andere een T trechter geplaatst te worden zodat er geen water binnen komt, maar wel voldoende circulatie is in de kelder.
zondag 5 mei 2019

Regenwaterput waterdicht maken

Wij beschikken over een waterput van +/- 15.000 liter (oude serreput van een druivenserre). De put is gemetst en bezet. Bedoeling: metselwerk herstellen. Duurzame exoyycoating aanbrengen.
woensdag 1 mei 2019

Stabiliteit zonnetent garanderen

We hebben hier een manuele zonnetent van het merk Spectra die geplaatst is in 2000. De zonnetent is een stukje uit de muur gekomen, en de muur is verder gebarsten naar boven toe. Oplossing te voorzien om draagkracht en stabiliteit te garanderen.