Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

maandag 12 februari 2018

Slaapkamer maken op zolder

Aannemer: Er moet nog veel gedaan worden, isolatie plaatsen, gyproc wanden, vloer, een veluxraam... Best ter plaats komen kijken.
zaterdag 10 februari 2018

Vastmetselen deksel mangat

Vast metselen van metalen deksel van mangat.
zaterdag 10 februari 2018

Kluswerken binnen en buitenshuis

Klein reparatiewerk, bvb vervangen van kraan,recht hangen tuinhuisdeur ... Ook reparatie pleisterwerk. Tuinonderhoud . Proper maken oprit klinkers ...
dinsdag 6 februari 2018

Renovatie van eiken binnendeur

Het gaat hier om een eiken binnendeur die beschadigd is door een hond.
maandag 5 februari 2018

Verwijderen van oude keuken en monteren en plaatsen van Ikea keuken

Verwijderen van oude keuken . Monteren en plaatsen van ikea keuken . Aansluiten van dampkap en gasfornuis. Afwasbak aan koppelen . Kastverliching aansluiten. Ongeveer 2x 3. 4m lopende meter met onder en boven kasten.
woensdag 31 januari 2018

Plaatsen van septische put

Septische put plaatsen. Materiaal in beton. Inhoud 2000l (2-4 personen).
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer renovatie

Oude badkamer uitbreken en nieuwe plaatsen
zondag 28 januari 2018

Dak tuinhuis vervangen

Dakje vervangen tuinhuis. Afmetingen :4 x 3,5 meter. De platen zijn al besteld, enkel verwijderen van oude dak en nieuwe platen leggen.
zaterdag 27 januari 2018

Diverse klussen uitvoeren

Lamp in hal op verdieping herstellen Stopcontact in woonkamer herstellen Lamp in slaapkamer herstellen Buiten: lamp aan de voordeur vervangen Nieuwe bel plaatsen Muren hal en slaapkamer herstellen en verfklaar maken
donderdag 25 januari 2018

Raamfolie plaatsen

Om inkijk te vermijden wil ik graag langs de zijgevel van mijn appartement zandstraalfolie op alle ramen laten plaatsen. Het gaat bij benadering om volgende oppervlaktes: - raam 1: 100 cm b x 200 cm h dubbel glas, onderverdeeld in drie horizontale vakken - raam 2: 120 cm b x 200 cm h dubbel glas, één oppervlak - raam 3: 300 cm b x 220 cm h dubbel glas, onderverdeeld in drie horizontale vakken Op deze ramen wil ik zeker en vast folie laten plaatsen. Wanneer u langskomt mag u eveneens een offerte maken voor de ramen aan de achtergevel van het appartement, met spiegelfolie. - raam 4: 300 cm b x 220 cm h dubbel glas, onderverdeeld in drie horizontale vakken - raam 5: 120 cm b x 120 cm h dubbel glas, één oppervlak - raam 6: 120 cm b x 120 cm h dubbel glas, onderverdeeld in
woensdag 24 januari 2018

Verplaatsing serre

Een serre te Halle van 60 vierkante meter moet daar gedemonteerd worden en terug opgesteld worden te 1570 Tollembeek. Het betreft een serre met drie puntdaken, ze staat op een betonnen structuur, de joints zijn nog redelijk goed, ze is niet gemonteerd met revetten, en reserveglas is ook aanwezig.
dinsdag 9 januari 2018

Regenluifel plaatsen

Wij willen op de breedte van de achtergevel een doorzichtig regenluifel laten plaatsen zoals boven een voordeur maar dan 8 meter breed. Appartement Glv.
dinsdag 9 januari 2018

Reinigen en opvullen stookolietank

Reinigen en opvullen van een tank ondergronds in voortuin.
zondag 7 januari 2018

Vervanging lint zonweringen en rolluik

Vervanging van het lint, lintgeleiders en lint oprollers van 2 zonne weringen en 1 rolluik. De afmetingen van de twee grote ramen van de zonnewering zijn 2m10 op 1m70. De breedte van het lint is 14 mm en de lint oproller is een klein bakje van ongeveer 17 cm hoogte op breedte 14 cm. Het raam van het rolluik heeft afmeting: 1m24 op 1m28. Eveneens is het hier een lint van 14 mm en een kleine lintoproller. Voor de lintgeleiders zie foto. De linten zijn momenteel intact en niet gescheurd maar ze verkeren in slechte staat en ik zou graag de onderdelen preventief vervangen zien. Het gaat over een appartement op het derde verdiep. Voor het raam met het rolluik is geen balkon aanwezig en de bak hangt langs de buitenkant. Graag iemand dus met kennis van zaken.
maandag 4 december 2017

Afstellen inbouwrolluik

Graag een klusman: Kleine lek in de houten constructie van het terras. Als regent druppelt het binnen.
maandag 4 december 2017

Zolder ontruimen

Zolder ontruimen: Wat staat erop : eiken 2 persoonsbed,pc tafel, tv en pc schermen,printer,boxen voor pc, lichten,verwarmingsapparaten, weegschaal, en de rest zijn allemaal kleine stukken zoals, vaasjes, t-licht houdertjes bloempotjes beeldjes voor op kast te zetten.
zondag 26 november 2017

Klussen in badkamer

Klusjesman: Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. 1 ventilator in de badkamer installeren, 1 ventilator in de kelderkamer installeren.
maandag 20 november 2017

Aantal klussen in huis uitvoeren

Klusjesman: Ik wil de keukentoestellen laten verplaatsen en de tegels in de badkamer van een muur weg doen.
maandag 13 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zou een vaste trap moeten laten plaatsen van de zolderkamer naar 1e verdieping (1 verdieping lager). Momenteel staat er een gewone ladder.
zondag 12 november 2017

Ontbossen van bouwgrond

Graag een bouwgrond van 10 are te ontbossen. Bomen zijn vrij hoog 30 meter.
zondag 12 november 2017

Houten trap appartement brandwerend maken

In een bestaande woning met 6 wooneenheden moet de houten trap brandwerend gemaakt worden. Dit is een trap met twee verdiepingen.
vrijdag 10 november 2017

Kruipruimte leegpompen

We hebben een huis aangekocht, echter blijft er een kruipkelder vol vervuiling achter. Afgedraaide motor olie en tv's etc. Ook de kruip put zit over een lengte van +/ 3 m een 15 cm aan water/olie in de ingang van de put.
zondag 5 november 2017

Beton storten voor tuinhuis

Voor de plaatsing van een tuinhuis willen we een betonplaat laten gieten. De afmetingen van de plaat zou 6,8m x 3m x 0,15m zijn. De grond is al uitgegraven en we plannen de bekisting zelf nog te plaatsen. We wonen in een rijhuis, maar onze tuin is wel bereikbaar via het Heuvelhofpark. Beton vervoeren via kruiwagens is dus zeker mogelijk.
zondag 5 november 2017

Allerlei klusjes uit te voeren

Allerlei klussen uit te voeren: Enkele elektriciteitswerken, schilderen en behangen, plaatsen binnen deuren, enz.
vrijdag 3 november 2017

Plaatsing regenwaterput

We willen in de voortuin een regenwaterput laten plaatsen voor de hergebruik van regenwater.

Partners

Partners van Casius