Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Asse, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

zondag 2 februari 2020

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Graven van greppel en put voor gasaansluiting. Het gaat over een stuk van 1 m³, plus een greppel van een halve meter breed, 70 cm diep over lengte van 8 meter.
donderdag 30 januari 2020

Klussen in huis uitvoeren

Er zou een uitgietbak in mijn berging moeten gemonteerd worden. Leiding en afloop zijn voorzien en uitgietbak met alles erbij is reeds in mijn bezit. Boven de uitgietbak zou ik ook nog een handdoekenrek willen hangen; Die heb ik ook.
donderdag 23 januari 2020

Regenwaterput herstellen

Onze gemetste regenwaterput van 10.000 l lekt. Bouwjaar put is 1983. Regenwater wordt gebruikt voor WC en wasmachine.
woensdag 22 januari 2020

Waterput herstellen of een nieuwe plaatsen

De bestaande waterput staat leeg. Ik vermoed dat er een lek is. Ik wil dit laten herstellen indien mogelijk en anders een nieuwe waterput te steken.
dinsdag 21 januari 2020

Plaatsen regenwaterput

Ik wil eventueel een regenwaterput plaatsen. Een put van 5000 of 10 000 liter. Beton of pvc zijn we nog niet aan uit. We hebben een heel grote kelder, dus die waterput kan eventueel bovengronds komen.
dinsdag 7 januari 2020

Herstellen voorgevel

Ze hebben in mijn voorgevel gereden, waardoor deze enorm beschadigd is. Er is een heel stuk weg aan de voordeur. De gevel bestaat uit sierstenen, maar ik heb geen idee wat de oppervlakte is.
maandag 6 januari 2020

Herstellen mechanisme pvc raam

Ik heb 2 PVC ramen die nazicht nodig hebben. - Bij het dubbele raam lijken de 2 ramenhelften wat verzakt in het midden waardoor dit raam niet meer naadloos sluit (ruimte tussen beide vensterhelften loopt niet meer perfect evenwijdig maar is bovenaan nauwer dan onderaan) en er langs boven wat tocht en geluid doorkomt. - Het kiepraam sluit nog steeds voldoende maar opent niet altijd zo vlot (zowel open als kiep). Hier lijkt het sluitmechanisme (de "klink") versleten.
vrijdag 3 januari 2020

Reinigen en herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan reinigen en herstellen. Waterput is bijna altijd leeg. Filter is in orde, maar ergens zit een lek of barst.
vrijdag 3 januari 2020

Schilderijen ophangen aan de muur

Op zoek naar een klusser om 5 schilderijen op te hangen in onze villa.
vrijdag 20 december 2019

Betonnen regenwaterput herstellen en nieuwe pomp plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman die bereid zou zijn mijn betonnen regenwaterput van 5000 liter te herstellen. De waterput, die in de garage geplaatst werd, lekt tot op een bepaalde hoogte. Wij zouden ook vragen een pomp te plaatsen in de desbetreffende regenput. Put staat in de garage.