Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

zondag 10 februari 2019

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsing regenwaterput van 10.000L. Aansluiting van regenwaterafvoeren op deze regenwaterput. Aansluiting regenwaterrecuperatiesysteem.
zaterdag 9 februari 2019

Plaatsen van een regenwaterput van 10.000 liter

In voortuin, makkelijk bereikbaar vanaf de straat.Voortuin ligt een kleine meter onder straatniveau. De 2 bestaande dakafvoeren liggen op enkele meters en dienen aangekoppeld aan de put. Het regenwater dient binnengebracht in huis via de kelder. De kelder ligt achter regenwaterput en kelderplafond steekt boven maaiveld uit, dus doorvoer naar de kelder zou zonder teveel graafwerken moeten kunnen.
zondag 13 januari 2019

Asbest verwijderen van duivenkot

Asbest verwijderen op duivenkot
zondag 30 december 2018

Tredes betonnen buitentrap herstellen

Een trede van betonnen buitentrap is in 2 gebroken en dient vervangen te worden. Andere trede gebarsten is ook na te kijken. Gaat om treden van 1,5-2 meter lang en 30-50cm breed.
zaterdag 29 december 2018

Asbest verwijderen in buizen rond kelder + gevel

Verwijderen 15 meter plaasterasbest rond buizen in kelder + 22m² gevelisolatie.
woensdag 19 december 2018

Isolatie rond chauffagebuizen inpakken of verwijderen

Isolatie met gips rond chauffagebuizen inpakken of verwijderen. Ofwel vernieuwen ofwel omhulselen met product.
dinsdag 18 december 2018

Waterput plaatsen en aansluiten

Ik had graag een waterput/infiltratiesysteem thuis laten bouwen om regenwater op te vangen en hergebruiken in de toiletten en wasmachine.
zondag 9 december 2018

Dakterras heraanleggen en trap naar de tuin plaatsen

Openbreken en opnieuw aanleggen van een waterdicht terras op de garage met grote tegels. Gaat om een terras van 16 m² met 2 aflopen. Liefst bezetten met epdm, blauwe steen op rand of andere afboording. Nieuwe balustrade op terras en trap naar tuin plaatsen.
donderdag 15 november 2018

Regenwaterput plaatsen in beton 10 000 liter en aansluiten

Graven, plaatsen en aansluiten van regenwaterput van 10000 liter. Voor het huishoudelijk gebruik, wasmachine. Het is een open bebouwing, gemakkelijk toegankelijk.
dinsdag 6 november 2018

Zonwering aan de veranda plaatsen

Ik wil een elektrische zonwering plaatsen van het merk Brustor. Het materiaal is al aanwezig-enkel het plaatsen. Is voor aan de veranda te plaatsen. Is 18 cm x 23 cm x 5 meter, +- 60 kg Elektriciteit is er al.