Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

zaterdag 30 november 2019

Kleine klusjes uitvoeren

Ik wil een paar laatste klussen laten doen in mijn nieuw appartement zoals 4 rolgordijnen ophangen, 1 gordijnroede, een klein werkbladje in de berging, wat haken om dingen op te hangen en een paar kaders enzo in de living.
donderdag 28 november 2019

Oud kot afbreken met asbest

Oud kot afbreken met puntdak en deel asbest op het dak. Kot van 35 m².
woensdag 27 november 2019

Grondwaterput graven

Grondwaterput van 8 meter diep in de tuin graven.
dinsdag 26 november 2019

Herstelling na waterlek uitvoeren

Lekdetectie heeft een lek in de vloer aangetoond; hierdoor is er zowel waterschade in ons appartement, als in het appartement van de onderbuur. We zijn op zoek naar een vakman voor de herstelling. Betonnen vloer daarin gebroken buis te herstellen.
maandag 11 november 2019

Open trap en overloop afwerken beveiligen in glas of plexiglas

Wij hebben in ons huis een open trap, die wij, omdat wij een jong kind hebben, graag willen beveiligen en gebruiksvriendelijk maken, zodat het kindje (op termijn) de trap kan opgaan. Het idee was te werken met glas of plexiglas en eventueel tevens een extra railing voorzien waar het kindje zich kan aan vasthouden.
zaterdag 9 november 2019

Klusjesman voor montage meubels

Slaapkamer kids: bedden 2, commode, kleerkast, schilderen Living: dressoir, eetkamer, salontafel, tv kast, lusters, schilderen, Inkomhal: kapstok/schoenen rek schilderen 2 ruimtes
woensdag 6 november 2019

Renovatie van eiken balken in gevel

Eiken balken vervangen in gevel boven de vensters. 4 vensters; Woning met GLV en 1 ste verdieping.
zaterdag 2 november 2019

Spanplafond plaatsen

Het zou gaan om het plaatsen van 2 spanplafonds: één plafond van 27,09m² met 2 rolluikkasten in te werken en 2 lusters. En ander plafond van 8,19m² met 1 rolluikkast in te werken en 1 luster. Momenteel houten balkjes aan plafond zoals u kan zien op de foto.
donderdag 26 september 2019

Rookkanaal plaatsen in bestaande schouw

Rookkanaal plaatsen in bestaande schouw, schouw vegen en houtkachel aansluiten.
woensdag 25 september 2019

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : Schilderen luiken, Open plafond en muur (aangezien er lichte vocht is, van vroeger lek) plamuren en schilderen, Herstellen douchekop, Herstellen toilet, Nieuwe badkamerdeur plaatsen