Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem, aannemer nieuwe kelder, houten garage herstellen met nieuwe poort, dak vernieuwen plat dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

zondag 22 januari 2017

Houten schutting plaatsen

Het plaatsen van een houten schutting met beton palen
zondag 22 januari 2017

Een sauna verwarming die doed het niet meer

Ik heb een sauna verwarming die doed het niet meer
zondag 22 januari 2017

Houten bijenhal 6x3m

We willen een houten gebouw op onze weide laten zetten van 6m x 3m, dat dient voor de stalling van onze bijenkasten. De bijenhal heeft 1 open kant (3,5m breed), en een afgesloten gedeelte (2. 5x3) waar het materiaal gestockeerd kan worden. Momenteel staan er nog restanten van de vorige bijenhal die met een storm volledig is vernield. We zoeken iemand die een iets solider gebouwtje kan neerzetten, en zoveel mogelijk bestaand materiaal herbruikt om de kosten te drukken.
zondag 22 januari 2017

Badkamer

Graag had ik mijn badkamer volledig gerenoveerd. Naast de badkamer is er een wc, die zou ik graag mee integreren in de badkamer.
zondag 22 januari 2017

Opstellen van eendraadschema en situatieschema

Opstellen van eendraadschema en situatieplan Als gevolg van elektrische keuring dient een eendraadsschema en situatieplan te worden opgesteld. Het betreft een kleine woning op gelijkvloers . Gelieve reeds een richtprijs te geven betreffende de kosten.
zondag 22 januari 2017

Renovatie vloer en parket

In de living van mijn pas aangekocht huis ligt een oude plankenvloer. Op sommige plaatsen Is die beschadigd. Ik wil graag nazicht op houtworm en behandeling indien nodig voor herstel. De living is ongeveer 12m2. In de eetplaats ligt oude ballatum vastgeplakt op oude vloertegels. Graag nazicht hoe te verwijderen en opmaken tegels. Eetplaats ook ongeveer 12m2. Offerte voor beide plaatsen. Verhuis gepland begin maart, liefst werken vooraf uitgevoerd.
zaterdag 21 januari 2017

Rooien coniferen

Rij coniferen rooien in de zijtuin.
zaterdag 21 januari 2017

Opbouw & uitbouw

Opbouw boven garage om extra kamer Uitbouw van living en keuken , eventueel dmv veranda
zaterdag 21 januari 2017

Aanleg dakterras

Dakterras van ongeveer 2m x 2,5m. Helling is foutief en moet naar de juiste kant gelegd worden zodat er een goede afwatering is, betegeling in composiettegels.
zaterdag 21 januari 2017

Pleisterwerken buitenmuur rond terras en aanleg terras.

Wij willen de tegels vernieuwen van het bestaand terras en de muur errond bepleisteren.
zaterdag 21 januari 2017

Tuinhuis metselen 3x3

We zouden een tuinhuisje van 3m op 3m willen laten metsen de fundering ligd er al het zou een tuinhuisje met platdak moeten zijn
vrijdag 20 januari 2017

Klussen in een bedrijf

We zijn op zoek naar een klusjesman om allerlei zaken te herstellen: 3 kranen, 1 deurklink en 1 deurbel. Indien mogelijk ook het waterdebiet van de toiletten regelen.
woensdag 18 januari 2017

WC: defecte spoeling en herstellen van elektrisch toilet

We hebben een ingebouwde toilet en de spoeling werkt niet meer. Wij willen ook graag dat jullie de buis van onze lavabo nakijken. Wij hebben ook een elektrische toilet die kapot is. Kunnen jullie een offerte en een uitvoeringstermijn geven hiervoor aub? Werkt al sinds 2 jaar niet meer. ter plaatse komen kijken.
woensdag 18 januari 2017

Houten garage herstellen met nieuwe poort

Garagepoort vernieuwen in hout en zijkanten ook vernieuwen om nadien te kunnen verven. Poort is van 1999, de onderkant moet hersteld worden. Nieuwe poort hangen in hout. Daarna moet die geverfd worden dit is ook te bespreken met de vakman. Graag in de maand mei de werken kunnen uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Herstellen keldertrap

Onze keldertrap is aangevreten door houtworm en dient herstelt te worden.
maandag 16 januari 2017

Dak vernieuwen plat dak maken

Ik heb 2 heling daken moet platte dak van maken,
maandag 16 januari 2017

Klusjes man achterzijde kleerkast vervangen

Ik zou graag de achterkant van mijn kleerkast vervangen het is van hout gemaakt en het is helemaal beschimmeld geraakt sinds kort , daarom zou ik graag de achterkant vervavervangen met de nieuwe achterkant. Zou je daarbij kunnen helpen en misshien tips voor schimmel op de muur want heb het ook achter de mijn bed ook grote schimmel vlek ontdekt
maandag 16 januari 2017

Dressing / inbouwkast maken op maat

Ik wens een Dressing te laten maken op maat. 2 muren tegen elkaar : 4. 25 m op 1. 80 meter.
maandag 16 januari 2017

Regenpijp voorgevel installeren en aansluiten op de dakgoot

Ik zoek iemand die een regenpijp aan de voorgevel kan installeren en aansluiten op de dakgoot. De loodgieter zal de aansluiting maken met de straatriolering. Momenteel loopt er op zolder een regenpijp naar de achterkant van de woning. Deze gaan we nadien weghalen. Liefst zo spoedig mogelijk dit werk kunnen doen.
maandag 16 januari 2017

Landen garage architect stedenbouwkundige vergunning

Indienen stedenbouwkundige vergunning met uitgebreide dossiersamenstelling in Landen 3400. De plannen van het houten gebouw worden geleverd door de firma BELGO GARANT N.V. Lossing 2260 Heultje 015 225390 met de aankoop van de garage in gedrenkt hout. De oppervlakte is meer dan 40 m² en vereist een uitgebreide aanvraag met architect voor de stad Landen 3400.
maandag 16 januari 2017

Betonplaat gieten

Betonplaat gieten in bestaande woning oppervlakte 48 m².
vrijdag 13 januari 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Graag een vakman voor het plaatsen van een betonnen fundering voor een tuinhuis. Afmetingen 7 x 5 meter.
woensdag 11 januari 2017

Verwijderen duivenmest van zolder concertzaal

Graag hadden wij een offerte voor het schoonmaken van de zolder van onze concertzaal waar verschillende jaren duivenmest terechtgekomen is. De laatste jaren zijn maatregelen genomen om te voorkomen dat er nog duiven binnen konden, alles is inmiddels wel droog. De zolder is ongeveer 25m x 12m en bereikbaar via haal, trap, lokaal bovenverdieping en ladder.
woensdag 11 januari 2017

Herstellen van poort gaat niet meer open

Herstellen poort, de poort gaat niet meer open. Touw van eller tor poort is doorgevlogen en veer is er ook tussen uit. Graag zo snel mogelijk auto kan niet meer uit de garage.
maandag 9 januari 2017

Raam dubbel glas

Vervangen van enkel glas door hoogrendementsglas voor : 3 geschilderde houten ramen, ieder bestaande uit 3 delen met glas 0. 45 x 1. 10. 1 Geschilderde houten raam met 1 glaspartij van 0. 9 x 0. 97. Graag prijsofferte.

Partners

Partners van Casius