Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van warmtepomp, grondwerk en afbraakwerk uitvoeren, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, enkele onderhoudswerken uitvoeren, plexiglas plaatsen aan balustrade terras, maken van wand in strekmetaal, nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring, tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes, plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

maandag 4 december 2017

Afstellen inbouwrolluik

Graag een klusman: Kleine lek in de houten constructie van het terras. Als regent druppelt het binnen.
maandag 4 december 2017

Zolder ontruimen

Zolder ontruimen: Wat staat erop : eiken 2 persoonsbed,pc tafel, tv en pc schermen,printer,boxen voor pc, lichten,verwarmingsapparaten, weegschaal, en de rest zijn allemaal kleine stukken zoals, vaasjes, t-licht houdertjes bloempotjes beeldjes voor op kast te zetten.
zondag 26 november 2017

Klussen in badkamer

Klusjesman: Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. 1 ventilator in de badkamer installeren, 1 ventilator in de kelderkamer installeren.
maandag 20 november 2017

Aantal klussen in huis uitvoeren

Klusjesman: Ik wil de keukentoestellen laten verplaatsen en de tegels in de badkamer van een muur weg doen.
maandag 13 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zou een vaste trap moeten laten plaatsen van de zolderkamer naar 1e verdieping (1 verdieping lager). Momenteel staat er een gewone ladder.
zondag 12 november 2017

Ontbossen van bouwgrond

Graag een bouwgrond van 10 are te ontbossen. Bomen zijn vrij hoog 30 meter.
zondag 12 november 2017

Houten trap appartement brandwerend maken

In een bestaande woning met 6 wooneenheden moet de houten trap brandwerend gemaakt worden. Dit is een trap met twee verdiepingen.
vrijdag 10 november 2017

Kruipruimte leegpompen

We hebben een huis aangekocht, echter blijft er een kruipkelder vol vervuiling achter. Afgedraaide motor olie en tv's etc. Ook de kruip put zit over een lengte van +/ 3 m een 15 cm aan water/olie in de ingang van de put.
zondag 5 november 2017

Beton storten voor tuinhuis

Voor de plaatsing van een tuinhuis willen we een betonplaat laten gieten. De afmetingen van de plaat zou 6,8m x 3m x 0,15m zijn. De grond is al uitgegraven en we plannen de bekisting zelf nog te plaatsen. We wonen in een rijhuis, maar onze tuin is wel bereikbaar via het Heuvelhofpark. Beton vervoeren via kruiwagens is dus zeker mogelijk.
zondag 5 november 2017

Allerlei klusjes uit te voeren

Allerlei klussen uit te voeren: Enkele elektriciteitswerken, schilderen en behangen, plaatsen binnen deuren, enz.
vrijdag 3 november 2017

Plaatsing regenwaterput

We willen in de voortuin een regenwaterput laten plaatsen voor de hergebruik van regenwater.
donderdag 2 november 2017

Veluxen vervangen

Veluxen vervangen : 2 x uk 4 1 x uk 8 1 x pk 10 Vervangen dezelfde afmetingen
maandag 30 oktober 2017

Gordijnen in lokaal ophangen

Wij zijn op zoek naar iemand die gordijnen kan ophangen in ons bedrijf. Het zou gaan om 3 gordijnen op te hangen in het EHBO lokaal.
zaterdag 28 oktober 2017

Bekleden van carport en installeren van garagepoort

De drie zijden van de carport wensen wij te bedekken-bekleden met houten panelen en vooraan een garagepoort installeren.
zaterdag 28 oktober 2017

Demonteren van kleerkast

Demonteren van een kleerkast in de ene slaapkamer om ze op hetzelfde verdiep in een andere slaapkamer opnieuw helemaal te monteren. Ze moet verhuisd worden van de ene kamer naar de andere.
vrijdag 27 oktober 2017

Klusje bij bedrijf

In onze bedrijf bij KNX hebben we een Ikea Keuken, waarvan de houten plaat, die van buiten tegen de vaatwasser deur werd gewijst, eraf gevallen is. De gaten van de wijzen zijn niet meer bruikbaar, ze zijn te versleten dus moet de plaat op een ander manier bevestigd worden. Op vijfde verdiep.
vrijdag 27 oktober 2017

Vervangen van 2 rolluiklinten + nazicht van vensterdeur die niet kan kantelen

De linten zijn nog niet stuk maar het lint begint te verslijten + een vensterdeur (slaapkamer) die niet kan kantelen.
dinsdag 17 oktober 2017

Gyproc muur verwijderen en afwerken om plaatst te creëren

Ik zou graag twee gyproc muren verwijderen om een grotere plaats te hebben, afval meenemen en afwerken aan plafond. Graag ter plaatse komen kijken.
zondag 15 oktober 2017

Uitbreken buitenmuur keuken en poutrel steken

Poutrelle steken en uitbreken buitenmuur keuken, over een breedte van 3 meter.
zaterdag 14 oktober 2017

Bekleden muur met hout zonder isolatie

Achter woning is een trap naar de tuin. Daarnaast staat een muur, want huis is onderkelderd. Naast de muur is een trap om naar de garage te gaan. Die muur willen we graag bekleden met hout, alsook een muur achter de keuken. Oppervlakte te bekleden muur is ongeveer 40 m².
zaterdag 14 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Wij wonen in een halfopen bebouwing met grote voortuin, oprit en achtertuin. Graag zouden we alles willen afsluiten met deels bedrading, deels houten platen. Graag met bovenbuis en ook een enkel poortje. Ongeveer 70 meer af te sluiten.
maandag 9 oktober 2017

Scheidingsmuurtje plaatsen

Ik wil in een ruimte in mijn woning een toiletruimte laten maken. Er moet een scheidingsmuur worden geplaatst en aan de voorzijde een muurtje met een kozijn met een deur. Leidingen worden verlegd.
zondag 8 oktober 2017

Opening maken in wand van zolder

Het is voor een opening te maken in een gips plaat op de zolder om materiaal en leidingen te kunnen leggen achteraf. Opening maken + deurtje aan zetten.
zaterdag 7 oktober 2017

Automatische schuifpoort maken

Installatie van een moderne automatische schuifpoort met een doorgang van minstens 4 meter op bestaande kasseiweg. Met ingebouwde videofoon en afstandsbediening. Te installeren vooraleer de privé weg heraangelegd wordt.
zaterdag 7 oktober 2017

Oprit en parking heraanleggen

Bestaande oprit in kasseien van +/- 50m lengte en parking (kiezels +/- 40m² ) heraanleggen ofwel deels met bestaande kasseien + klinkers voor parking, ofwel (deels ) in gepolierd beton, ofwel (deels) in asfalt. Elk goed, mooi en betaalbaar voorstel is welkom.

Partners

Partners van Casius