Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: renoveren kelder en garage met ingebouwde kasten, nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw, houten fietsbergingen voor renovatieproject uit te voeren, ingemaakte kasten met schuif of draaideuren, opstellen meldingsdossier plaatsen poutrel, installatie dampkappen voor een nieuwe Pizzeria, zolder inrichting, afwerking keuken en doucheruimte, houten gevelbekleding met isolatie, cementeren van de voorgevel, bekleden van aanbouw in Thermowood, achtergevel van rijhuis kaleien, uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen, cement bepleistering of kaleien van muren, cementbepleistering zonder isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

donderdag 22 juni 2017

Herstellen regenwaterput

Ik heb een oude gemetste regenwaterput van 5000L die lekt. Deze zou gereinigd en hersteld moeten worden.
maandag 19 juni 2017

Chape plaatsen en vloerisolatie van PUR voorzien

Chape plaatsen en vloerisolatie van PUR voorzien voor een 70m²
vrijdag 16 juni 2017

Scheuren in muur herstellen

Beschadiging van muren (scheuren tot en met schuifdeur) Scheuren bevinden zich binnen. Grote scheuren.
vrijdag 16 juni 2017

Plaatsen van trekkap op schouw

Wij hebben onze schoorsteen gedeeltelijk afgebroken en zouden nu het resterend deel als uitlaat voor onze dampkap willen gebruiken. In de schoorsteen zitten potten, en er ligt een deksteen op de schouw, maar geen trekkap. Wij zouden graag een trekkap laten plaatsen, voor onze keuken geïnstalleerd wordt ( op 10 juli)
vrijdag 16 juni 2017

Deurgat verbreden of draagmuur verwijderen

Dragende muur tussen keuken en living of de deur vergroten zodat er een open gevoel gecreëerd wordt of deze muur compleet uitbreken. Dat is van de living naar de keuken toe. Graag in de maand augustus de werken willen uitvoeren.
woensdag 14 juni 2017

Rioleringswerken uit te voeren

De kanalisatie in ons oud huis te verbeteren. Afvoer in ons huis is al aangesloten op openbaar riool, maar nog door de septische tank. We willen de septische put laten verdwijnen en toiletafvoer aansluiten direct op riolering. We willen ook toilet spoel aansluiten op regenwatertank.
dinsdag 13 juni 2017

Schuifraam deur mechanisme herstelling/vervanging

Ik heb een veranda met 2 kip-/schuiframen van 2 m H en 2 m br in PVC. Deze ramen zijn uitgerust met mechanisme van het merk Roto. Sommige geleiders zijn gebroken. Zoek ervaren technicus die zulke systemen kan vervangen en afstellen. De herstelling mag onmiddellijk gebeuren of binnen enkele weken.
maandag 12 juni 2017

Vliegenramen maken en monteren

Het maken van 3 vliegenramen ( 2 voor slaapkamers & 1 voor badkamer) die vast kunnen gemonteerd worden in de ramen.
maandag 12 juni 2017

Luifel maken voor keuken

Begin augustus gaan wij een nieuwe keuken laten plaatsen door Dvi. Boven de keuken moet er een luifel geplaatst worden in groene waterwerende MDF boven de spoelbak en boven het kookfornuis waar ook, de Novi dampkap in geplaatst zal worden. Ik zoek een schrijnwerker die ervaring heeft met luifels en die aansluitend op de installatie van de keuken de luifel kan plaatsen. Voorziene datum installatie keuken week 8 en 9 augustus 2017. De installatie luifel zou dan gebeuren op materiaal water werende groene MDF.
maandag 12 juni 2017

Ingraven trampoline

Ik wil een trampoline laten ingraven in onze tuin. Cirkelvormige put in kom vorm (diepste punt in het midden), diameter ongeveer 3.5 m.
maandag 12 juni 2017

Tegels plaatsen in de woonkamer en in de badkamer

Ik wil een aantal klussen uitvoeren omtrent de vloer: - verwijder huidige vloer in de woonkamer, slaapkamers, enz. 68. 5 m2 - verwijder huidige keuken - (mogelijk, hangt af van de prijs) plaats laminaat in de eerste verdieping (behalve de badkamer) 40 m2 - verwijder tegels in de hal en de keuken - plaats nieuwe tegels in de hal en de keuken & in de woonkamer ~10 m2 + 30 m2 - plaats nieuwe tegels (ondertussen onderkast en hangkast) 3 m2 - badkamer - installeer nieuwe tegels (tot de plafond) 17 m2 - badkamer - installeer nieuwe tegels op de vloer 3. 5 m2
zaterdag 10 juni 2017

Plaatsen airco in slaapkamers

Wij zouden graag een airco laten plaatsen in onze slaapkamers. Het zijn 2 kamers van 3 m op 3 m en 1 van 3 m op 4 meter.
vrijdag 9 juni 2017

Plaatsen binnendeuren

Plaatsen van 8 binnendeuren. De deuren hebben wij al ter beschikken.
vrijdag 9 juni 2017

Tuinhuis schilderen en herstellen

Tuinhuis schilderen + kleine herstellingen aan tuinhuis.
vrijdag 9 juni 2017

Stopcontact plaatsen en aftakking plaatsen

Er is een kabel voorzien voor elektriciteit maar nog geen stopcontact.
donderdag 8 juni 2017

Bekleden van dakkapel en gevel

Gevel en dakkapel te bekleden van een HOB ongeveer een 80 m². Isoleren en met hout bekleden.
donderdag 8 juni 2017

Bekleden bijbouw met thermowood

Bekleding van de muren van een bijbouw met thermowood. Ongeveer 100 m² te bekleden.
donderdag 8 juni 2017

Inkorten van gelamineerd deurblad

Er is zopas een nieuwe vloer gelegd en het deurblad komt nu tegen de vloer. Opdracht : het deurblad vanonder een halve centimeter inkorten. Het deurblad is gelamineerd.
woensdag 7 juni 2017

Aansluiting vaatwasmachine

Ik wil een vaatwasmachine aansluiten in de keuken.
woensdag 7 juni 2017

Herstellingswerken uit te voeren

Onderaan opgesomde punten zouden moeten hersteld of vervangen worden: 1. Een schuifdeur van 2m op 2m vanachter in de keuken waardoor je in de koer komt opent en sluit niet meer zoals het hoort en het slot is kapot. Deze zou moeten hersteld of vervangen worden. 2. De deurtjes van keukenkasten, schuiven en leidingen onder het keukenblad ( ook leiding voor afwasmachine) zijn kapot deze zouden moeten hersteld worden. 3. 5 radiator regelaars/koppen zijn weg + 1 in de badkamer hangt los deze zouden moeten hersteld worden. En 4 hiervan zouden moeten geverfd worden 4. De muren van de keuken +/- 4m op 4m zouden moeten wit geverfd worden. 5. De deuren op de gelijkvloers (3 normale standaard deuren) zijn beschadigd. Deze zouden samen met de deurlijsten geverfd en de deurklinken vervangen/h
dinsdag 6 juni 2017

Deurgat dichtmetselen en bepleisteren

Ik wil een deur die we niet gebruiken laten dichtmetselen en bepleisteren. Het betreft een deur in onze woonkamer die uitgeeft op het terras. Graag derde of vierde week juli de werken laten uitvoeren.
zondag 4 juni 2017

Verschillende herstellingswerken

- Herstellen van keukenkastjes(deurtjes herinstalleren) - vervangen transfo's van spotjes - vervangen van keukenkraan - vervangen verschillende lichtschakelaars en stopcontacten - herstellen van afsluiting van tuinhek - herbevestigen van afvoerpijpen regenwater - gevallatten herplaatsen
zondag 4 juni 2017

Buitengevel bekleden

Het gaat om een beschilderde gevel waarvan op sommige plaatsen de verf begint te kreuken. Overweging is dus opnieuw laten schilderen (inclusief volledig verwijderen huidige verflaag) of dmv te gevel een nieuwe look te geven dmv spuitkurk of andere gevelbekleding. Volledige buitengevel bekleden omtrek ongeveer 70 m² dit is een vrijstaande woning.
donderdag 1 juni 2017

Sleuf graven voor gasaansluiting

Voorbereidingswerken uit te voeren voor gasaansluiting afstand tot lijn = 19. 5 meter. - Sleuf te graven onder oprit met kasseien.
woensdag 31 mei 2017

Diverse klussen uitvoeren in en buiten het huis

In huis : kraan vastzetten en 2 kraantjes vervangen, rolluiklint rolt niet meer op, losgekomen tegels vast zetten, douchesproeier vastzetten Buiten huis : muur terras herstellen en verven, ook voegen herstellen, hek, stijlen, portaal verven en 6 ramen.

Partners

Partners van Casius