Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

woensdag 8 april 2020

Herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan herstellen. Waterput is altijd leeg. Bij onze aankoop hebben ze ons laten weten dat er ergens een lek zit.
maandag 6 april 2020

Reinigen en herstellen regenwaterput

We hebben in de tuin een regenput van 5000 l, denk ik. Is niet aangesloten op het huis. Met een dompelpomp vul ik regelmatig een waterton van 44 l. We vermoeden dat de regenwaterput lekt.
donderdag 2 april 2020

Regess zonneboiler onderhouden

De druk is te laag in leiding naar de zonnepanelen, mogelijk ook lucht in de leiding. De zonneboiler dient dus nagekeken en bijgevuld te worden.
zondag 29 maart 2020

Trapgat zagen

In onze woning van 1965 willen we graag de trapladder naar de zolder vervangen door een vaste trap. De woning heeft betonnen vloeren. We zoeken iemand die het trapgat kan maken, nadat een architect het OK heeft verklaard. Renovatieproject.
vrijdag 27 maart 2020

Dakgoot reinigen

Ik zoek iemand die een lange ladder heeft om aan de dakgoot (aan de straatkant) te kunnen om de goot te reinigen (verwijderen van het vuil en eventuele reiniging met water). Ik woon in een bel-etage, dus de goot is op +/- 9 meter hoogte en 6 meter lang, het eventuele vuil kan ik zelf verwijderen, ik heb een tuinslang voor de eventuele reiniging met water.
maandag 23 maart 2020

Reinigen en dichten van regenput

er zijn 2 regenputten met elkaar verbonden. Geplaatst in 1968. Er is zeker een lek in één van de putten. Putten moeten gereinigd worden en wellicht ook waterdicht gemaakt.
woensdag 18 maart 2020

Plaatsen metalen tuinhuis

Het plaatsen van bovenstaande tuinbox 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm. Ondergrond is reeds voorzien.
maandag 16 maart 2020

Regenwaterinstallatie plaatsen

Er is een bestaande waterput en er is aansluiting naar de kelder, van hier dient een volledige installatie te komen om gebruik te maken van regenwater.
woensdag 11 maart 2020

Plaatsen en aansluiten regenwaterput en septische put

Het plaatsen en aansluiten van een regenwater put (5.000 Lt) en septische put (5 i.e.) bij een nieuwbouw. Plannen van uitvoering en aansluiting zijn beschikbaar.
dinsdag 10 maart 2020

Wachtbuis gas leggen

Ik wil een sleuf (9 meter / 70cm ) en een werkput (1m x 1m) laten graven voor de aanleg van gas, wachtbuis plaatsen en sleuf sluiten. Wortels van een boom kunnen een bijkomende hindernis zijn.