Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

zondag 9 december 2018

Dakterras heraanleggen en trap naar de tuin plaatsen

Openbreken en opnieuw aanleggen van een waterdicht terras op de garage met grote tegels. Gaat om een terras van 16 m² met 2 aflopen. Liefst bezetten met epdm, blauwe steen op rand of andere afboording. Nieuwe balustrade op terras en trap naar tuin plaatsen.
donderdag 15 november 2018

Regenwaterput plaatsen in beton 10 000 liter en aansluiten

Graven, plaatsen en aansluiten van regenwaterput van 10000 liter. Voor het huishoudelijk gebruik, wasmachine. Het is een open bebouwing, gemakkelijk toegankelijk.
dinsdag 6 november 2018

Zonwering aan de veranda plaatsen

Ik wil een elektrische zonwering plaatsen van het merk Brustor. Het materiaal is al aanwezig-enkel het plaatsen. Is voor aan de veranda te plaatsen. Is 18 cm x 23 cm x 5 meter, +- 60 kg Elektriciteit is er al.
donderdag 1 november 2018

Doorboring maken in regenwaterput en aansluiting voorzien

De regenwaterput heeft nog geen aansluiting. Aan de zijkant van de put éénmaal 100 mm (wachtbuis), éénmaal 110 mm (aanvoer regenwater) en éénmaal 40 mm (socarex) doorboren. Hierna ook aansluiting voorzien.
woensdag 10 oktober 2018

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Wij zouden de afzuiging van onze dampkap naar buiten willen laten gaan. Er is hiervoor echter nog geen gat voor voorzien. Dit zou een gat van 160mm moeten zijn. Er zou dan ook een rooster moeten geplaatsd worden.
dinsdag 9 oktober 2018

Kelderluik op maat installeren

Dichting van 2 kelder openingen . Afmetingen 1x2 met kelderluiken in hout .
zondag 30 september 2018

Regenwaterput plaatsen en aansluiting voor regenwaterrecuperatie

Regenwaterput 3000 liter installeren en aansluiten om water te gebruiken voor wc en wasmachine . Put te installeren in de voortuin .
zaterdag 29 september 2018

Schouw ondersteunen

We willen een kachel plaatsen, de flexibele inox buis is al geplaatst maar de schouw zou nog ondersteunt moeten worden.
vrijdag 28 september 2018

Kleine klusjes in woning uitvoeren

Ik wil een lamp laten ophangen in een slaapkamer en de lichtschakelaar in de muur moet ook hersteld worden (waarschijnlijk vervangen) + een rolgordijn (velux) laten ophangen.
dinsdag 25 september 2018

Meubilair kantoor monteren en kaders ophangen

Bureelmeubels (hoge wandkast, 2 kleine kasten, L-bureel en 2 rolwagentjes + frigo) monteren en installeren. Elektrische aansluitingen voor telefoon, laptop, printer, enz. Verdekt aanbrengen en additonele contacten plaatsen. Foto’s, kaders, horloge enz. Ophangen. Alle afvalmateriaal verwijderen.
maandag 24 september 2018

Filter systeem regenwater plaatsen

Bijkomende filters laten plaatsen voor het water komende van de regenwaterput. Bij de bouw van onze woning werd er slechts 1 filter geplaatst op de leiding van de regenwaterput binnen in de woning. Het regenwater wordt bij ons gebruikt voor de WC's, buitenkranen maar ook voor het wasmachine. Het water zal dus meer dan 1X moeten gefilterd worden .
zondag 23 september 2018

Handmatige rolluiken motoriseren en isoleren van rolluikkast

Bestaande handmatige rolluik motoriseren. Afmetingen venster 300 lengte x 230 hoogte. Isolatie van rolluikkast afmetingen ongeveer 4 meter.
dinsdag 18 september 2018

Vervangen toilet en kraan en nakijken wasbak

Toilet en kraan hebben we al voorzien, enkel de installatie. De wastafel lekt, graag eens nakijken.
zondag 16 september 2018

Renovatie houten chalet 80 m²

De chalet is een woonhuis en werd gebouwd in 1960 , heeft een oppervlakte van 80 m². Graag hadden we hem opgefrist en aangepast aan de huidige tijd - moderniseren. De keuken renoveren , een nieuwe keukenblok plaatsen , en een nieuwe badkamer plaatsten met douche, toilet en badkamermeubel. De oude vloer eruit , en nieuwe vloer leggen, nu is het een oude linoleum vloer. Ook verven , en andere aanpassingen in de chalet.
vrijdag 14 september 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wijn onze Blokhut Latina 320 x 205 van Makro laten plaatsen. Er is al een betongrond aanwezig. Blokhut is al geleverd
maandag 10 september 2018

Vervanging Elektrische motor Rolluik / Vervanging veren manuele rolluik

Elektrisch rolluik in de living (3 m breed) werkt niet meer behoorlijk. Kan niet meer zonder hulp oprollen, langzamer bij het afrollen. Wellicht vervanging motor. Werk is rolluikkast (binnen) openen, rolluik nakijken en evt motor vervangen, rolluikkast behoorlijk afdichten en dichtschroeven. Daarnaast is ook een veer van een manuele rolluik stuk. Ook hier rolluikkast aan binnenzijde. Deze rolluik rolt niet meer af. Bouwjaar huis 2005. PVC ramen.
zondag 9 september 2018

Oprit verbreden

Ik wil mijn oprit verbreden daarvoor dient mijn afsluiting te herplaatsen of betonnen afsluiting te worden afgebroken. Ook deel van de tuin verharden. De oprit zal ook opnieuw of verder moeten heraangelegd worden . Er liggen momenteel kiezelstenen op maar ander materiaal is ook een optie.
donderdag 6 september 2018

Reinigen en herstellen regenwaterput

Oude regenwaterput terug in gebruik nemen, eerst reinigen en herstellen. Ik vermoed dat het aan de pomp ligt.
donderdag 6 september 2018

Blokhut Grosfillex type Cottage 315 x 239 cm plaatsen

Ik zoek iemand die ervaring heeft met het plaatsen van Grosfillex tuinhuizen in PVC. Het betreft hier over het type Cottage van 315 x 239 cm. Enkel de plaatsing ervan. Ondergrond is reeds aanwezig.
maandag 3 september 2018

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Wij hebben op een werf een regenwaterput die we terug in gebruik willen nemen. De put is +/- 5000 L en zou eerst moeten uit gekuist worden en dan waterdicht gemaakt moet worden. Het gaat om een gemetste regenput.
zaterdag 1 september 2018

Plaatsen regenput en waterpomp voor besproeien van tuin en toiletten en sleuf graven

We willen een regenput van 10 000 liter laten plaatsen in de voortuin, alsook een waterpomp in de berging en de sanitaire verbindingen, oa 2 buitenkraantjes. Dit is voor de tuin en voor het toilet. Die komt vooraan in de tuin aan de straatkant. Graag in het midden van de tuin plaatsen. Ook graag sleuf graven.
vrijdag 31 augustus 2018

Waterput boren

Waterput voor gebruik tuin,wc,wasmachine. Deze moet op de oprit komen naast de bestaande regenwaterput. Indien mogelijk wil ik beide putten met elkaar verbinden.
dinsdag 21 augustus 2018

Fatsoeneren van een blootliggende elektriciteitsdraad

Fatsoeneren (herbevestigen in cache) van een blootliggende elektriciteitsdraad op achtergevel van een appartement op de tweede verdieping. Het gaat hier om een vrij eenvoudige en kleine klus maar ik kan ze zelf niet uitvoeren bij gebrek aan materiaall (lange ladder)
maandag 20 augustus 2018

Regenwaterput plaatsen

Wij zouden graag een waterput laten steken van 5000 of 7500 liter naast de garage daarnaast moet er ook een scheiding gemaakt worden van regen en afval water. Straat in orde en de buizen liggen er.
vrijdag 17 augustus 2018

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken

Ik wil het zoldergat met uitklapbare trap verwijderen en het gat laten toemaken. Op een andere plek wil ik echter een nieuw trapgat laten maken in een betonnen ondergrond. Afmetingen van nieuw trapgat zijn te bespreken met vakman.

Partners

Partners van Casius