Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, houten gevelbekleding, pVC gevelbekleding met isolatie plaatsen, gevel kaleien, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, houten gevelbekleding aanbrengen, gietvloer plaatsen op 65m², gevel kaleien, buizen vervangen door lekkage, chappen van terras, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, herstellen pleisterwerk na lek en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

maandag 21 augustus 2017

Snoeien van klimop

Stadstuintje: Onderhoud van de tuin. In centrum Leuven 20 m bij 6 m. Opdracht: snoeien van klimop op lage muur over 24 meter. Geen snoeimateriaal of ladder aanwezig.
zaterdag 19 augustus 2017

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Plaatsen van een rookkkanaal in bestaande schouw / inbouwcassette. Het betreft een driegevelwoning, twee verdiepingen.
woensdag 16 augustus 2017

Laminaat leggen en muren schilderen

Een slaapkamer: twee lagen verven , in dezelfde kamer laminaat leggen, al de materialen zijn ter plaatsen. Plus de gang die naar alle kamers gaat afwassen en twee lagen verven alsook hier laminaat leggen.
donderdag 10 augustus 2017

Vernieuwen van schouw op dak

Afbreken en terug opmetsen nieuwe schouw met plaatsing van deksteen en bescherming tegen vogelnesten.
zondag 6 augustus 2017

Drainagebuis corrigeren

Drainagebuis omhoog brengen over een afstand van ongeveer 6 meter want loopt niet goed af. Ligt ongeveer 50 cm diep .
vrijdag 4 augustus 2017

Septische put opmetsen en nieuw deksel leggen

Onze septische put ligt op de oprit, Het deksel is al 2 keer stuk gereden door de auto die erop parkeren. Deze willen we opnieuw laten opmetsen of opnieuw gieten en een nieuw deksel plaatsen. Al dan niet een klinker deksel. Nu past het deksel niet deftig meer omdat de rand van het gat afbrokkelt
dinsdag 1 augustus 2017

Onderzoek bestaande woning

Er is een niveauvershil tussen woning en schuur. Een opening dient gemaakt te worden tussen de 2 woningen om met elkaar te verbinen. Alvorens de werken te beginnen dient er een inspectie met camera te worden gedaan om te zien wat er onder de schuur zich bevindt. Holle ruimte ?
maandag 31 juli 2017

Verschillende klussen uit te voeren

Verzakking van 1 vierkante meter onder een klinkeroprit herstellen Ook nog andere klussen uit te voeren.
zaterdag 29 juli 2017

Ikea meubelen monteren

Monteren van Ikea meubelen. Bed met lade, en enkel kleine kastjes.
vrijdag 28 juli 2017

Automatisatie poort

Wij wensen een bestaande houten poort met 2 vleugels te voorzien van automatisatie.
vrijdag 28 juli 2017

Kasten ophangen

Ophangen van 2 kasten, dus boren en 1 kast naar containerpark doen.
maandag 24 juli 2017

Beton uitbreken om gasleiding aan te leggen

Voor een installatie van een gasteller door Eandis moet er een sleuf voorzien worden van 150 cm x 20 (??? ) cm en 70 cm diep. Ik ben begonnen de klinkers en de onderliggende chape te verwijderen, maar raak niet dieper dan +/- 15 cm, daaronder ligt een betonlaag van? dikte, ik heb geboord en raak 20 cm diep in het beton maar er niet door.
maandag 24 juli 2017

Grondwaterput boren

We hebben een groentenboerderij en hebben per jaar maximum 500.000 liter grondwater nodig.
zaterdag 22 juli 2017

Rioleringswerken uitvoeren

Hellende oprit met betondallen 30 op 30 opbreken voor sleuf te maken. De riolering is waarschijnlijk gebroken of verschoven en moet vervangen worden. Lengte 8 meter. Bij dit werk is er een graafmachine nodig.
vrijdag 21 juli 2017

Plafondbekleding in riet verwijderen

We hebben een rieten plafond dat ontzettend hard is geworden en we er niet afgestoken of gebroken krijgen. We hebben al gehoord van roze gyproc plakken of bezetting laten spuiten maar komen er niet uit. Daarom zoeken we iemand die ons de juiste oplossing kan bieden voor dit probleem. De plafond is een 80 m²
vrijdag 21 juli 2017

Opnieuw vernissen tuinhuizen

2 tuinhuizen die vernist zijn, hebben een opknapbeurt nodig. Proper maken, licht afschuren en opnieuw vernissen.
donderdag 20 juli 2017

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben gisteren een serieuze hagelstorm gehad en het glas in onze voordeur is gebarsten. Het betreft dubbel glas (buitenste glas gebroken). Uiteraard willen we dit zo snel mogelijk laten herstellen.
donderdag 20 juli 2017

Houten gevelbekleding opnieuw plaatsen

Op dit moment is er een houten gevelbekleding die aan vervanging toe is. Het is niet voor het huis zelf maar voor de aanbouw (berging). Ongeveer 40 m².
donderdag 20 juli 2017

Vochtproblemen in kelder verhelpen

Kelder ondergelopen door oververzadiging afloopput in kelder(na zware onweders van). De kelder moet opgekuist worden (water moet weg+alles droogmaken). De verzekering werd hiervan op de hoogte gebracht(Ethias).
woensdag 19 juli 2017

Diverse klussen uitvoeren

Allerlei klussen: binnendeur vervangen, houten omkasting rond buizen, stenen plinten plaatsen, kleine reparaties, nog een kleine oppervlakte laminaat leggen.
woensdag 19 juli 2017

Schilderwerken in huis uitvoeren

Alle ruimtes binnenin dienen opnieuw geschilderd te worden. Het zijn 8 ruimten, dit is gelijkvloers en eerste verdieping. Graag komen kijken ter plaatse.
dinsdag 18 juli 2017

Vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren

Vloer en plinten reeds aanwezig en beschikbaar – ( tegels van 60 cm X 60 cm ) Voor het plaatsen van vloertegels op bestaande vloer: + 86 m² vloertegels + 110 plinten (65 l/m) + Invoegen van de vloertegels en plinten Voorkeur plaatsingsperiode: Begin/midden september graag de werken willen starten. Optioneel: + Inkorten van 6 binnendeuren + kassement + Inkorten van 1 buitendeur
maandag 17 juli 2017

Klussen in huis uitvoeren

- plaatsen van houten plinten rond nieuwe haard - schilderen van wand - bijstellen van deuren en laden in kast
zondag 16 juli 2017

Bouwen van betonnen tuinhuis

Bouwen van een tuinhuis: - Betonplaat gieten. - Derbigum plaatsen aan vloer tegen opstijgend vocht. - Muren metselen met betonblokken. - Schuin dak Opmerkingen: - Tuinhuis zou op 30 meter staan van de straat.
zondag 16 juli 2017

Keuring gas en lekkende douchekraan vervangen

De douchekraan lekt en de gasinstallaties moet zijn jaarlijks keuring krijgen in een appartement. Merk van de boiler niet gekend.

Partners

Partners van Casius