Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie, renovatie appartement, grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen, bakons vergroten van appartement, aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school, volledige huis schilderen, houten gevelbekleding met isolatie, schilderwerken in huis uitvoeren, vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren, gevel bekleden met sidings, aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken, trapgat verplaatsen, afwerken plat dak, afwerken gerenoveerd huis, terras vernieuwen met duurzaam hout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

donderdag 20 juli 2017

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben gisteren een serieuze hagelstorm gehad en het glas in onze voordeur is gebarsten. Het betreft dubbel glas (buitenste glas gebroken). Uiteraard willen we dit zo snel mogelijk laten herstellen.
donderdag 20 juli 2017

Houten gevelbekleding opnieuw plaatsen

Op dit moment is er een houten gevelbekleding die aan vervanging toe is. Het is niet voor het huis zelf maar voor de aanbouw (berging). Ongeveer 40 m².
donderdag 20 juli 2017

Vochtproblemen in kelder verhelpen

Kelder ondergelopen door oververzadiging afloopput in kelder(na zware onweders van). De kelder moet opgekuist worden (water moet weg+alles droogmaken). De verzekering werd hiervan op de hoogte gebracht(Ethias).
woensdag 19 juli 2017

Diverse klussen uitvoeren

Allerlei klussen: binnendeur vervangen, houten omkasting rond buizen, stenen plinten plaatsen, kleine reparaties, nog een kleine oppervlakte laminaat leggen.
woensdag 19 juli 2017

Schilderwerken in huis uitvoeren

Alle ruimtes binnenin dienen opnieuw geschilderd te worden. Het zijn 8 ruimten, dit is gelijkvloers en eerste verdieping. Graag komen kijken ter plaatse.
dinsdag 18 juli 2017

Vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren

Vloer en plinten reeds aanwezig en beschikbaar – ( tegels van 60 cm X 60 cm ) Voor het plaatsen van vloertegels op bestaande vloer: + 86 m² vloertegels + 110 plinten (65 l/m) + Invoegen van de vloertegels en plinten Voorkeur plaatsingsperiode: Begin/midden september graag de werken willen starten. Optioneel: + Inkorten van 6 binnendeuren + kassement + Inkorten van 1 buitendeur
maandag 17 juli 2017

Klussen in huis uitvoeren

- plaatsen van houten plinten rond nieuwe haard - schilderen van wand - bijstellen van deuren en laden in kast
zondag 16 juli 2017

Bouwen van betonnen tuinhuis

Bouwen van een tuinhuis: - Betonplaat gieten. - Derbigum plaatsen aan vloer tegen opstijgend vocht. - Muren metselen met betonblokken. - Schuin dak Opmerkingen: - Tuinhuis zou op 30 meter staan van de straat.
zondag 16 juli 2017

Keuring gas en lekkende douchekraan vervangen

De douchekraan lekt en de gasinstallaties moet zijn jaarlijks keuring krijgen in een appartement. Merk van de boiler niet gekend.
zondag 16 juli 2017

Boren van waterput

Waterwinning. Boren van waterput. Aluviale laag van +/-10 m grondwater niveau 50 cm 400 meter van kleine Gete.
donderdag 13 juli 2017

Monteren Ikea meubelen

Ik zou graag een ikea montage service aanvragen. Ik heb de volgende meubels gekocht en zou deze graag door jullie willen laten monteren. De meubels zullen op 22 juli geleverd worden, dus het zou voor de week nadien moeten zijn: Trysil bedframe KIVIK 3-zitsbank BRIMNES garderobekast met 2 deuren BRIMNES kledingkast met 3 deuren POANG fauteuil LACK salontafel
dinsdag 11 juli 2017

Geul graven voor gasaansluiting Eandis

Geul graven 70 cm diep, 10 meter lang+ werkput van 1m x 1m x 1m voor gasaansluiting Eandis.
dinsdag 11 juli 2017

Plaatsing van een Nesling zeil

Voor het plaatsen van een Nesling zeil van 4 x 4.
dinsdag 11 juli 2017

Uitgraven terras verwijderen oude stabilisé

Oud stabilisé verwijderen en wegvoeren.. Een 70 vierkante meter.
dinsdag 11 juli 2017

Nesling zonnedoek installeren

Ik wil graag een zonnedoek van 500 x 500 cm laten installeren. 2x muurboring, 1x bevestiging op een balk van de pergola en 1 te plaatsen paal met paalanker.
dinsdag 11 juli 2017

Klusjesdienst voor kleine klusjes nodig

Installeren van boiler (keuken), installeren van gasvuur (keuken) reparatie van afvoer veranda, afwerking van een deur, reparatie dak tuinhuisje.
vrijdag 7 juli 2017

Afkitten van acrylwanden en douchebak

Uitsnijden siliconen en opnieuw afkitten tussen acrylwanden en douchebak.
donderdag 6 juli 2017

Afbreken mantel van de schoorsteen

Ik wil de mantel van de schoorsteen laten afbreken om meer ruimte te creëren in de living.
donderdag 6 juli 2017

Blokhut Iris plaatsen inclusief dakgoot en waterton

Ik wil mijn blokhut dat ik bij makro heb aangekocht 0949728 CABANE IRIS 2 530 x 410 cm willen laten monteren. Met afloop en dakgoot. Waterton om water op te vangen.
dinsdag 4 juli 2017

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Ik overweeg om ons tuinhuis van 2 m x 3 m te laten afbreken en wegvoeren?
maandag 3 juli 2017

Velux gordijnen ophangen

Wij hebben 6 VELUX gordijnen op zonne-energie gekocht die passen bij onze ramen. Deze gordijnen zijn erg gemakkelijk te installeren (+-15 minuten per gordijn), maar we komen niet dicht genoeg bij de ramen om dit zelf te kunnen doen. We zoeken dus vooral iemand die op hoogte kan werken.
maandag 3 juli 2017

Aanpassen van Inox dubbelwandige rookafvoer voor houtkachel

Ik had graag een vakman gehad voor het aanpassen van mijn schouw. Graag eens ter plaatse komen kijken. Houtkachel waar dubbelwandige buis op komt momenteel maar dit moet aangepast worden. Dit moet eerst enkelvoudige buis zijn met koppelstuk naar dubbelvoudige buis. Achter houtkachel ook oplossing voor de warmte.
zondag 2 juli 2017

Verhuis wasmachine naar containerpark

Verhuis wasmachine: Mijn wasmachine moet naar het containerpark in Opwijk vervoerd worden.
zaterdag 1 juli 2017

Bloembak herstellen

Ik heb een bloembak in blauwe steen aan buitenkant van mijn woning die loskomt van de muur. Ik heb foto's maar kan ze hier niet toevoegen.
donderdag 29 juni 2017

Herstelling van folie op pvc deur

Daar onze hond de deur beschadigd heeft, zou ik u willen vragen of het door jullie kan gemaakt worden het is nl. Een pvc deur donkere eik en de folie is stuk.

Partners

Partners van Casius