Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, renovatie huis, afwerking nieuwbouw huis, uitbreken steunmuren, herstellen metalen garagebox met nieuw dak en kantelpoort, woning opfrissen, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen, onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

zaterdag 25 februari 2017

Airco plaatsen

Airconditioning plaatsen in slaapkamer.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen van tuinhuis

Door de wind is het tuinhuis beschadigd geraakt. Ik zou het tuinhuis graag terug in zijn oorspronkelijke vorm krijgen.
woensdag 22 februari 2017

Ondergelopen kelder herstellen

In onze kelder was er een waterlek en is ongeveer 50 cm onder water gezeten. Ik wens de kelder te herstellen, maar weet niet precies wat nodig is.
dinsdag 21 februari 2017

Aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit

Graag zoek ik een dakwerker en elektricien voor de verbouwingswerken aan de woning die ik net aangekocht heb. Dak: Verbouwen van het dak om van een dak, zowel stuk zadeldak als plat dak, naar een volledig zadeldak te gaan. Elektriciteit: Vernieuwen van een verouderde installatie.
zondag 19 februari 2017

Bevestigen van rolgordijnen

Bevestigen van 4 rolgordijnen, plugs en vijzen OK, Degelijke beton hamerboor nodig.
zaterdag 18 februari 2017

Afvoeren van zuiver steenpuin

Ik zou een 20 m³ zuiver steenpuin willen laten afvoeren. Het is makkelijk bereikbaar. Alles ligt al klaar afgebroken op de grond en bestaat uit kleine stukken steen en kalkcement. Dit tegen eind deze maand. Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 14 februari 2017

Klussen in groot bedrijf

We zoeken een klusser voor in ons bedrijf die we enkele weken/maanden kunnen aan nemen voor het opknappen van ons verdiep. De klusjesman moet goed zijn met elektriciteit, natuurlijk ook andere dingen.
dinsdag 14 februari 2017

Alleenstaande huis laten afbreken

Ik zou mijn huis willen laten afbreken. Het huis staat nu al een tijdje te koop maar zowel de leeftijd, de staat van het huis als de oriëntatie t.o.v. de tuin maakt het moeilijk te verkopen. Er is namelijk ook nog een hoop renovatiewerk nodig. Na schatting bleek het huis ook niet veel toegevoegd waarde te geven. De verkoopwaarde blijkt hetzelfde, of het huis er nu op staat of niet. Het betreft een vrijstaand woning dat op 2 verschillende percelen staat. Om deze percelen apart te kunnen verkopen (wat makkelijker is) moet het huis wel weg. Het huis is opgetrokken in oude rode bakstenen die misschien nog wat waarde hebben.
maandag 13 februari 2017

Herstellen van de rolluiken

Door de nachtvorst is een rolluik vast gevroren geweest en toen we het met de hand los maakte is dit rolluik kapot geraakt. Schijnbaar heeft dit afgebroken stuk ook de motor van het luik ernaast is beschadigd, want deze werkt nu niet meer. Dus we hebben 2 rolluiken die hersteld moeten worden. Graag een vakman die ter plaatse komt kijken. Geen Frans sprekende vakman.
maandag 13 februari 2017

Herstelling van verschillende rolluiken

Herstelling rolluiken. Sommige gaan open en sommige helemaal niet.
donderdag 9 februari 2017

Houten deurtje voor trap plaatsen voor hondje

Ik wil een deurtje voor mijn houten trap naar boven laten plaatsen want mijn hond gaat altijd naar boven maar durft niet naar beneden met als gevolg dat Ik moet hem telkens moet terug gaan halen. Dit is zo een tiental keer per dag. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 6 februari 2017

Voorbereiding gasaansluiting

Midden maart wordt onze mazoutketel vervangen door een condensatie gasketel. We moeten nu de voorbereiding doen voor de gasaansluiting, namelijk: put, sleuf, buis, muurplaat, en dergelijke.
maandag 6 februari 2017

Kelder gewelven herstellen

We hebben een woning van de jaren 30. We hebben een gewelfde kelder en de stalen gewelfbalken zijn deels beschadigd door roest. Een ervan heeft het zelfs begeven. We zoeken naar een aannemer die deze kan herstellen.
zaterdag 4 februari 2017

Allerhande klussen uit te voeren

- dakgoten reinigen - tegels rond 4kant raampje in badkamer - kraan keuken fixeren - kraantje buiten loopt niet meer - 'wit product' langs bad en afwasbak keuken weer opspuiten - een contactstop en een schakelaar nakijken - slot poort vervangen - dak tuinhuis vervangen
woensdag 1 februari 2017

Renoveren van appartement

Voor ons appartement in Leuven zoeken we een aannemer die alle of gedeeltelijke renovatiewerken uitvoert. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 50 m² en is bestemd voor verhuur. De afwerking moet degelijk en duurzaam zijn, niet luxueus. Uitvoeringsperiode: juli-september 2017 De renovatiewerken betreffen in grote lijnen: • Afbraak van houten wand, keuken (+ vloer), badkamer (+ vloer/wand). Afvoeren van afbraakmateriaal. • Openwerken en vernieuwen van keuken volgens eigen ontwerp of met door ons aangekochte keuken • Vernieuwen badkamer volgens eigen ontwerp of met door ons aangekocht sanitair • Vernieuwen vloerbedekking + schrijnwerkerij (ingebouwde kasten, deur verplaatsen) • Elektriciteit conform maken.
woensdag 1 februari 2017

Afbreken en afvoeren van een vals plafond in gyproc in kleedkamer golfclub

Vals plafond in kleedkamer van militaire golfclub: 60 m² plafond. Wij zoeken een bedrijf (of vakman) die vertrouwd is met het verwijderen van een vals plafond in gyproc ( +/- 60 m² ). Het plafond is momenteel verzakt en de echte reden hiervan is ons nog niet gekend. Daarom moet het plafond met voorzichtigheid behandeld worden wegens (eventueel) instortingsgevaar.
woensdag 1 februari 2017

Bureau opfrissen :laminaat leggen + behangen

Wij willen onze bureau op het gelijkvloers in een nieuw kleedje zetten: laminaat leggen + behang afdoen plafond verven en muren opnieuw behangen. De ruimte is ongeveer 4x4.
woensdag 25 januari 2017

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

Voorbereidende werken gas Eandis, wachtbuis van 13 meter (110 diameter, 70 diep), werkput van 1m breed, 1m diep en 1,4m lang. Grootste deel van geul is bedekt met klinkers die nadien terug geplaatst moeten worden. Geul passeert struik en wortels van een boom zouden zoveel mogelijk ontzien moeten worden.
woensdag 25 januari 2017

Heropbouwen terrasmuurtje en BBQ muurtje

Bestaand muurtje (aan terras) afbreken en heropbouwen met andere degelijke stenen. Bovenaan : afwerking in blauwsteen behouden, het bestaand stopcontact terugplaatsen. Dit muurtje is ongeveer 3.5 meter lang en hoogte is ongeveer 1.40. En dan nog een ander muurtje. Graag een duurzaam werk a.u.b.
dinsdag 24 januari 2017

Verschillende klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: plaatsing nieuw bad scherm (in mijn bezit), nazicht/vervanging thermostatische bad kraan. Plaatsen nieuwe verlichting (in mijn bezit) boven eettafel.
dinsdag 24 januari 2017

Steen metsen rond houtskeletbouw

Wij hebben een houtskeletbouw, woning is van 1994. Wij hadden graag hier een steen rond gemetseld. Oppervlakte niet echt goed geweten, best ter plaatse komen kijken.
maandag 23 januari 2017

Prijsofferte ruwbouw HOB

We willen een ruwbouw modern (winddicht) laten plaatsen. Gelijkvloers = 120 m² (Hier komen aluminium platen en glas tegen, dus geen gekozen sierstenen) 1ste verdieping = 90 m² (hier worden gekozen bakstenen gebruikt) Dakhelling = 45 graden Mijn vraag is: hoeveel zullen de werkuren kosten?
vrijdag 20 januari 2017

Klussen in een bedrijf

We zijn op zoek naar een klusjesman om allerlei zaken te herstellen: 3 kranen, 1 deurklink en 1 deurbel. Indien mogelijk ook het waterdebiet van de toiletten regelen.
woensdag 18 januari 2017

WC: defecte spoeling en herstellen van elektrisch toilet

We hebben een ingebouwde toilet en de spoeling werkt niet meer. Wij willen ook graag dat jullie de buis van onze lavabo nakijken. Wij hebben ook een elektrische toilet die kapot is. Kunnen jullie een offerte en een uitvoeringstermijn geven hiervoor aub? Werkt al sinds 2 jaar niet meer. ter plaatse komen kijken.
woensdag 18 januari 2017

Houten garage herstellen met nieuwe poort

Garagepoort vernieuwen in hout en zijkanten ook vernieuwen om nadien te kunnen verven. Poort is van 1999, de onderkant moet hersteld worden. Nieuwe poort hangen in hout. Daarna moet die geverfd worden dit is ook te bespreken met de vakman. Graag in de maand mei de werken kunnen uitvoeren.

Partners

Partners van Casius