Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding van volledige voetbalclub, klinkers, tegels en houten terras aanleggen, hR Combi ketel plaatsen, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaams-Brabant:

woensdag 18 oktober 2017

Krakende trap en vaatwasmachine die Error 15-code herstellen

Krakende trap en vaatwasmachine die Error 15-code (waterlek) aangeeft, herstellenDe vaatwasmachine is een Siemens toestel die een Error 15 code aangeeft waardoor het niet meer aanspringt.
dinsdag 17 oktober 2017

Gyproc muur verwijderen en afwerken om plaatst te creëren

Ik zou graag twee gyproc muren verwijderen om een grotere plaats te hebben, afval meenemen en afwerken aan plafond. Graag ter plaatse komen kijken.
zondag 15 oktober 2017

Uitbreken buitenmuur keuken en poutrel steken

Poutrelle steken en uitbreken buitenmuur keuken, over een breedte van 3 meter.
zaterdag 14 oktober 2017

Bekleden muur met hout zonder isolatie

Achter woning is een trap naar de tuin. Daarnaast staat een muur, want huis is onderkelderd. Naast de muur is een trap om naar de garage te gaan. Die muur willen we graag bekleden met hout, alsook een muur achter de keuken. Oppervlakte te bekleden muur is ongeveer 40 m².
zaterdag 14 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Wij wonen in een halfopen bebouwing met grote voortuin, oprit en achtertuin. Graag zouden we alles willen afsluiten met deels bedrading, deels houten platen. Graag met bovenbuis en ook een enkel poortje. Ongeveer 70 meer af te sluiten.
maandag 9 oktober 2017

Scheidingsmuurtje plaatsen

Ik wil in een ruimte in mijn woning een toiletruimte laten maken. Er moet een scheidingsmuur worden geplaatst en aan de voorzijde een muurtje met een kozijn met een deur. Leidingen worden verlegd.
zondag 8 oktober 2017

Opening maken in wand van zolder

Het is voor een opening te maken in een gips plaat op de zolder om materiaal en leidingen te kunnen leggen achteraf. Opening maken + deurtje aan zetten.
zaterdag 7 oktober 2017

Automatische schuifpoort maken

Installatie van een moderne automatische schuifpoort met een doorgang van minstens 4 meter op bestaande kasseiweg. Met ingebouwde videofoon en afstandsbediening. Te installeren vooraleer de privé weg heraangelegd wordt.
zaterdag 7 oktober 2017

Oprit en parking heraanleggen

Bestaande oprit in kasseien van +/- 50m lengte en parking (kiezels +/- 40m² ) heraanleggen ofwel deels met bestaande kasseien + klinkers voor parking, ofwel (deels ) in gepolierd beton, ofwel (deels) in asfalt. Elk goed, mooi en betaalbaar voorstel is welkom.
vrijdag 6 oktober 2017

Dompelpomp vervangen

De dompelpomp die in een gemetste put staat moet vervangen worden. Dit betekent elektrisch aansluiten aan de bestaande voeding en aankoppelen aan de bestaande kunststof opvoerbuis. Bereikbaarheid is zeer goed, de put is proper.
donderdag 5 oktober 2017

Renovatie van zolder en badkamer afwerken

Zolder afwerken = kleine badkamer zetten. Houten muur zetten, platen tegen binnenzijde dak plaatsen en vloer leggen. Badkamer = vloer leggen, wc zetten en handdoek droger zetten en oude verwarming weg doen en platen zetten tegen de wand. Appartement wc = wc zetten en platen zetten tegen de wand. En nog een paar klein werkjes. Materialen zelf al aangekocht.
donderdag 5 oktober 2017

Pleister- en gyprocwerken voor renovatie

Renovatie huis: Pleister- en gyproc werken voor keuken en eethoek, gedeeltelijk eerste verdieping (badkamer, slaapkamer(s)), volledige zolderverdieping, bijwerken pleister waar nodig in rest van huis. Snel aan werken kunnen starten ruwbouw werkzaamheden naderen einde.
woensdag 4 oktober 2017

Klussen in huis uitvoeren

Dakvenster in hall afschuren en vernissen. Trap in hall afschuren en vernissen en deels verven. Muur in slaapkamer van ongeveer 2,70 m op 2,50 m opnieuw bepleisteren.
dinsdag 3 oktober 2017

Houtrot aan tuinhuis herstellen

De onderste planken van mijn tuinhuis en de zij planken van het dak hebben houtrot. De rest van het tuinhuis is nog in goede staat, dus had ik dit graag laten herstellen. Ongeveer een 4 tal meter.
maandag 2 oktober 2017

Luchtgommen beuken trap

Graag zouden wij de trap van onze woning laten luchtgommen. Hieronder kan u de specificaties vinden en in de bijlage foto’s. • Staat: 6 jaar oude beuken trap, niet vernist/behandeld, maar grote delen van de trap zijn wel geschilderd door vorige eigenaar • Doel: De trap luchtgommen zodat hij terug in zijn natuurlijk kleur/afwerking staat • Uitvoering van de werken: Zo snel mogelijk (moet in de maand oktober 2017 gebeuren) • Beschikbare data (indien deze data niet passen voor u, gelieve andere data voor te stellen in de maand oktober: o 8,13,14,15,16,21,22 o Alle ander dagen in oktober indien bovenstaande niet mogelijk zijn. o Trap 1: tussen gelijkvloer & verdieping 1 (16 treden), zowel boven als onderkant trap o Trap 2: tussen verdieping 1 & verdieping
maandag 2 oktober 2017

Diverse klusjes uitvoeren

Ik wil in de tuin struiken laten knippen. Het dakraam van de veranda en de dakkoepel in de keuken laten reinigen.
zaterdag 30 september 2017

Herstelling schuifraam

Wij hebben een groot schuifraam met slot dat niet meer werkt. Zowel het slot als het openschuiven van het raam.
vrijdag 29 september 2017

Klussen uitvoeren

Schuifdeur niet open of dicht krijgen, kasten rond deuren plaatsen,2 nieuwe wc plaatsen,2 nieuwe radiatoren plaatsen, nieuw expansievat plaatsen verwarmingsketel, nieuw afloop wc plaatsen.
dinsdag 26 september 2017

Plaatsen van deksteen op schouw

Onze huidige schouw heeft vermoedelijk geen deksteen. De nok bevindt zich op een hoogte van 9 m.
maandag 25 september 2017

Betonnen fundering gieten

Fundering : 8 op 5 = 40m² gieten met een 20cm hoogte voor een stuk aan bouwen
zondag 24 september 2017

Antieke voordeur restaureren

Wij zoeken een schrijnwerker met kennis van restauraties van antieke voordeuren. Voor onze nieuwbouw zouden wij graag de voordeur in bijlage laten restaureren en voorzien van een passende kader.
zaterdag 23 september 2017

Kuisen dakgoot

Mijn dakgoot moet gekuist worden, vanvoor en achteraan het huis.
zaterdag 23 september 2017

Gevel herstellen in diegemsesteen

De Noord gevel (+- 8 m hoog) van mijn woning van 1721 in diegemsesteen heeft een herstelling nodig.
donderdag 21 september 2017

Klusjes in huis

Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren namelijk een vuilbak aan een de deur van een keukenkast hangen, schappen en spiegel plaatsen en eventueel een deur vervangen.
maandag 18 september 2017

Herstellen van elektrische rolluiken

1 van onze elektrische rolluiken aan een schuifraam stopt bij het naar boven gaan, als het ongeveer 10 a 20 cm van de grond is. Met een duw gaat het verder naar boven. Het kan de motor ook zijn. Afmetingen van het raam: 2 m 15 hoog, 2 m 05 breed.

Partners

Partners van Casius